Nesten at Layouni kommer alene gjennom etter en lang ball, men Remmer får avverget.
    Forren ligger nede etter en duell med Fardal Opseth. Får albuen i fjeset i det som ser ut som en uskyldig duell.
    Molde triller ball og vinner en corner. Glimt rydder greit unna.
    Layouni blir spilt fri på kanten i fin posisjon, men innlegget går over alt og alle.
    7'
    Cibicki forsøker seg fra 20 meter. Et godt stykke utenfor.
    8'
    Molde triller ball rundt et Bodø/Glimt-forsvarer som ligger på rundt 25-30 meter nå.
    9'
    Kristoffer Haugen på et fint bakromsløp, men Eikrem slår ballen for sent og det blir avblåst for offside.
    10'
    Layouni med et glimrende innlegg bak Molde-forsvaret, men ingen Glimt-spillere er våken der. Den var farlig!
    11'
    Bodø/Glimt roper på straffe. Zinckernagel går i bakken i duell med en Molde-forsvarer. Sistnevnte er ikke på ball, men det er mulig ballen var over linja allerede.
    12'
    Triller mye ball her gjestene fra Molde, men sliter med å trenge gjennom et kompakt Glimt-forsvar.
    14'
    Glimt med brukbart kontringsforsøk. Forsøker Layouni i bakrom, men Aursnes har tatt den defensive jobben og rydder opp.
    14'
    God Molde-sjanse. Remmer mottar en lang ball, tar den ned og utfordrer. Kommer seg til skudd på ti meter. Ricardo redder skuddet til corner.
    15'
    Gabrielsen bryter og setter fart. Blir holdt igjen og vil ha frispark, men dommeren vinker spillet videre. Ender med at en Glimt-spiller forsøker seg på en slags lobb fra 40 meter. Over.
    18'
    Forren med en nydelig langpasning til Hestad, som får et litt for svakt touch. Molde vinner likevel fram en corner.
    19'
    Bodø/Glimt vinner ballen og får etter hvert et frispark.
    20'
    Bodø/Glimt leter veldig ofte etter Layouni i bakrom. Ender i offside denne gang.
    20'
    Vertene bryter og ballen ender hos Zinckernagel som drar seg innover og skyter. Skuddet er brukbart, men Linde har kontroll og slår til corner.
    23'
    God overgangsmulighet for Molde. Braut Haaland kan slå Hestad gjennom, men pasningen blir for svak.
    24'
    Nesten for Glimt. Saltnes setter fart, spiller fri Layouni som slår nok et glimrende innlegg bak Molde-forsvaret. Zinckernagel på bakerste er centimetere unna å skli inn 1-0.
    25'
    Bodø/Glimt er inne i en god periode nå.
    26'
    Braut Haaland jakter ball i bakrom og ser ut til å komme seg forbi Lode. Sistnevnte går i bakken på rundt 20 meter og vil ha frispark. Dommeren vinker spillet videre. Det ser umiddelbart korrekt ut, siden Lode er først på ball, men samtidig er den diskutabel siden Lode tar Haaland i etterkant.
    29'
    Inne i en rotete periode nå begge lag.
    31'
    Glimt kontrer og Moberg skyter fra 20 meter. Utenfor.
    34'
    Bodø/Glimt vinner et innkast langt oppe i feltet og flytter fram det de har av luftstyrke. Forren header unna i førsteomgang.
    37'
    Fardal Opseth protesterer etter å ha fått frispark imot seg etter en duell med Forren. Får tilsnakk.
    38'
    Brukbar Glimt-sjanse. Saltnes med en fin jobb nede ved hjørneflagget. Ballen ender hos Bjørkan som drar seg innover og avslutter, men skuddet går rett i en Molde-forsvarer.
    39'
    Bodø/Glimt er best for øyeblikket. Ruller igjen opp på venstresiden, men innlegget fra Layouni klareres til corner.
    41'
    Corneren er godt slått, men Molde - ved Hestad - klarerer den unna.
    41'
    Tverrligger for Bodø/Glimt! Et fint Glimt-angrep ender med at Zinckernagel brenner avgårde via en Molde-fot og i tverrliggeren. Returen løftes inn igjen i feltet, og der er det nære på at en Glimt-spiller får headet den mot mål. To gode sjanser der.
    45'+1
    - Tett og jevnt. Molde har mye ball og vi kommer på kontringer. En jevn omgang, sier Bodø/Glimt-kaptein Martin Bjørnbak til Eurosport i pausen.
    - Det går litt sakte med oss. Om vi får opp balltempoet skal dette gå bra, sier Molde-kaptein Ruben Gabrielsen til Eurosport.
    Zinckernagel forsøker seg umiddelbart - med venstrefoten. Avslutningen går nesten 20 meter (!) utenfor.
    46'
    Ingen bytter på lagene foreløpig virker det som.
    47'
    Brukbar sjanse for Glimt og Moberg. Sistnevnte kommer først på ball på første stolpe, men Gabrielsen blokkerer til corner.
    48'
    Ny Glimt-mulighet. Saltnes header via Forren og over fra kort hold, men dommer Hagenes dømmer faktisk utspill.
    49'
    Eikrem med fin stikker til Hestad, men han klarer ikke å dra seg forbi sin motspiller.
    53'
    Mål for Molde!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Molde
    Mål: Erling Braut Haaland
    Molde kommer seg rundt på kanten og får slått inn. Eirik Hestad forsøker seg med venstrefoten. Ricardo må gi retur, og der er Braut Haaland våken. Han drar seg forbi keeper og pirker inn 1-0.
    55'
    Molde-spissen har egentlig vært ganske anonym hittil i oppgjøret, men når han først får sjansen er han iskald.
    56'
    Brukbar Glimt-sjanse. Vertene setter fart på en kontring. Layouni finner Fardal Opseth på bakerste, men vinkelen blir litt skrå og ballen glir av foten.
    58'
    Ny Glimt-mulighet. Saltnes får banket til på halv volley fra 16 meter, men Linde avverger.
    59'
    Inne i en ny litt rotete periode nå. Molde bruker tid ved dødballer.
    65'
    Har foreløpig ganske god kontroll her Molde. Få sjanser begge veier hittil.
    69'
    Fardal Opseth spilles fri i feltet. Vinner en corner.
    72'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Babacar Sarr
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    Molde med kampens første bytte.
    72'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Patrick Berg
    Ut: Vegard Leikvoll Moberg
    74'
    Venstebacken til Glimt sliter med en skade. Må nok byttes ut.
    78'
    Frispark til Bodø/Glimt i fin posisjon utenfor hjørnet av 16-meteren. Forren som er for sent ute.
    80'
    Inn: Håkon Evjen
    Ut: Fredrik Bjørkan
    80'
    Inn: Geir André Herrem
    Ut: Amor Layouni
    81'
    Bra Glimt-sjanse. Saltnes stiger til vers på en godt slått dødball fra Zinckernagel, men headingen går utenfor.
    82'
    Inn: Petter Strand
    Ut: Pawel Cibicki
    82'
    Gult kort til Molde
    Erling Braut Haaland
    Ampert her nå. Braut Haaland belønnes med gult kort etter å ha vært for seint inne i en duell med Isidoro.
    82'
    Glimt-spiller Isidoro med et slags slag mot Braut Haaland i duellen, men Isidoro slipper unna kort.
    83'
    Der kan du score, Patrick Berg. Får ballen på 13-14 meter, men oppofrende Molde-spillere gjør vinkelen vanskelig og skuddet går over.
    85'
    Innbytter Evjen drar seg fin fri i feltet, men avslutningen fra skrått hold går i nettveggen.
    87'
    Bodø/Glimt forsøker en sluttspurt nå.
    87'
    Christoffer Remmer
    Bruker tid og belønnese med gult kort.
    88'
    Gabrielsen ligger nede etter en duell med egen keeper og Fardal Opseth.
    88'
    Etzaz Hussain
    Hussain skal byttes ut og bruker lang tid. Ender i en krangel med Glimts Angel.
    89'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Jose Angel Jurado
    Også Angel får gult kort i situasjonen.
    89'
    Inn: Mattias Moström
    Ut: Etzaz Hussain
    89'
    Hele fem minutter er lagt til på Apsmyra.
    90'+1
    Babacar Sarr
    90'+1
    Fryktelig mye rot på tampen her. Ballen har knapt vært i spill de siste minuttene.