Chris McCann (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Stadium.
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Benny Feilhaber ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    3'
    3'
    Benny Feilhaber er på beina igjen og fortsetter kampen på Mercedes-Benz Stadium.
    8'
    Miguel Almiron (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    8'
    I Atlanta header Chris McCann (Atlanta United FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    9'
    Ted Unkel tildeler Atlanta United FC en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Julian Gressel
    Målgivende: Miguel Almiron
    Mål! Atlanta United FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Julian Gressel på Mercedes-Benz Stadium. Flott spill fra Miguel Almiron før målet.
    17'
    Carlos Vela
    Carlos Vela (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Los Angeles FC angriper, men Ted Unkel blåser for offside.
    20'
    Benny Feilhaber (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    25'
    I Atlanta slår Benny Feilhaber en corner fra høyre.
    25'
    Latif Blessing
    Latif Blessing (Los Angeles FC) header utenfor.
    25'
    Joao Moutinho
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Joao Moutinho avslutter utenfor.
    27'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    29'
    Hector Villalba
    Atlanta United FC angriper, men avslutningen til Hector Villalba går utenfor.
    32'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt Los Angeles FCet.
    35'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    36'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Los Angeles FC.
    37'
    Miguel Almiron (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    38'
    Los Angeles FC angriper i Atlanta, men blir avblåst for offside.
    40'
    44'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Los Angeles FC angriper, men Latif Blessing vinkes av for offside.
    45'+1
    Dommer Ted Unkel venter med å sette i gang spillet fordi Josef Martinez ligger nede.
    45'+2
    Josef Martinez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+4
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Los Angeles FC like utenfor Atlanta United FC-området.
    45'+5
    Målsjanse! Latif Blessing (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+6
    Carlos Vela
    Los Angeles FC angriper i Atlanta. Carlos Vela avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark Los Angeles FC.
    48'
    Miguel Almiron
    Dommer Ted Unkel viser Miguel Almiron (Atlanta United FC) det gule kortet.
    48'
    En av Atlanta United FCs spillere blir avblåst for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    51'
    Miguel Almiron (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    53'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    53'
    Miguel Almiron (Atlanta United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Los Angeles FC er på skuddhold på dette frisparket.
    57'
    Steven Beitashour
    Målsjanse! Steven Beitashour (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Kevin Kratz
    Ut: Hector Villalba
    Gerardo Martino gjør dagens første bytte i Atlanta, når han tar ut Hector Villalba og setter inn Kevin Kratz.
    59'
    60'
    63'
    Marcos Urena
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Marcos Urena avslutter utenfor.
    63'
    64'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    66'
    Atlanta United FCangriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Atlanta United FC 2 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Josef Martinez
    Målgivende: Julian Gressel
    Josef Martinez setter ballen i mål og øker Atlanta United FCs ledelse til 2-0 i Atlanta. Julian Gressel var nest sist på ballen.
    67'
    70'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Atlanta United FC.
    70'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Eduard Atuesta
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt første bytte for dagen. Eduard Atuesta erstatter Mark Anthony Kaye.
    71'
    Carlos Vela
    Los Angeles FC angriper i Atlanta. Carlos Vela fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Rodrigo Pacheco
    Ut: Diego Rossi
    Bytte for Los Angeles FC. Rodrigo Pacheco kommer inn for Diego Rossi på Mercedes-Benz Stadium.
    73'
    74'
    Inn: Tristan Blackmon
    Ut: Steven Beitashour
    Los Angeles FC bytter ut Steven Beitashour med Tristan Blackmon.
    76'
    Ted Unkel tildeler Los Angeles FC en corner. Carlos Vela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Sjanse til Atlanta United FC! Miguel Almiron er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Inn: Romario Williams
    Ut: Josef Martinez
    Atlanta United FC bytter ut Josef Martinez med Romario Williams. Dette er det andre byttet som Gerardo Martino gjør i dagens kamp.
    84'
    85'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Atlanta United FC får straffe av Ted Unkel på Mercedes-Benz Stadium.
    87'
    Atlanta United FC scorer på straffe!
    Atlanta United FC 3 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Miguel Almiron
    Miguel Almiron øker Atlanta United FCs ledelse til 3-0 etter et velplassert straffespark.
    88'
    Kan Atlanta United FC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    90'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Dommer Ted Unkel gir Joao Moutinho (Los Angeles FC) et gult kort.
    90'
    Andre gule kort til Los Angeles FC
    Utvisning! Los Angeles FC må klare seg resten av kampen uten Joao Moutinho etter at han får sitt andre gule.
    90'+2
    Atlanta United FC har fått straffespark på Mercedes-Benz Stadium!
    90'+2
    Atlanta United FC 4 - 0 Los Angeles FC
    Mål! Atlanta United FC får et straffespark som Miguel Almiron setter i mål på Mercedes-Benz Stadium. 4-0.
    90'+3
    Inn: Andrew Carleton
    Ut: Miguel Almiron
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Andrew Carleton, mens Miguel Almiron tar plass på benken.
    90'+3
    90'+6
    Atlanta United FC 5 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Romario Williams
    Mål! Romario Williams øker Atlanta United FCs ledelse til 5-0 på Mercedes-Benz Stadium.