4-2
372
201

0'
    Stor mulighet til Jönsson, men hjemmelaget slipper unna! En fin pasning finner svensken til høyre i boksen, hvor keeper Larsen er noe sen med å komme ut. Dermed får spissen god tid til å sikte, men dessverre for gjestene går forsøket rett utenfor. Marginer unna 0-1.
    12'
    Mål for Stabæk!
    Arna-Bjørnar 0 - 1 Stabæk
    Mål: Meryll Abrahamsen
    Målgivende: Smilla Vallotto
    22'
    Mål for Arna-Bjørnar!
    Arna-Bjørnar 1 - 1 Stabæk
    Mål: Tomine Svendheim
    Målgivende: Sigrid Aas
    25'
    Ny stor Stabæk-mulighet, og det er først Jönsson som tester Larsen! Et innlegg fra høyre finner Jönsson i boksen, men dessverre for gjestene er ikke hodestøtet veldig hardt. Larsen er dermed ute til sin høyre og slår unna. Returen kommer Bjånesøy på, men fra veldig spiss vinkel skytes det utenfor. Bra mulighet der.
    29'
    Arna-Bjørnar 2 - 1 Stabæk
    Mål: Miljana Ivanovic
    31'
    I stolpen fra Ivanovic, som nesten setter sitt andre for kampen! Fine kombinasjoner kulminerer nesten med et 3-1-mål. Serberen får motta etter et innlegg fra venstre, og avslutningen blir farlig, den. En lav markkrypervariant ser ut til å treffe stolpen. Nesten 3-1 sekunder før pause.
    44'
    45'
    45'
    Kielland treffer metallet, og Stabæk er marginer unna utligning! Noe ut av intet får Stabæks nummer 8 skutt fra vel 16 meter, et forsøk som nesten ender med det helt store. Keeper Larsen ser ut til å tro at ballen ender over, men den er innom tverrliggeren først. Bra forsøk av gjestenes midtbanespiller.
    46'
    I metallet også fra Sælen, og her er det tydeligvis bare å holde på hatten! Plutselig får hjemmelagets nummer 19 forsere til høyre i banen og så boksen, noe som kulminerer med et forsøk i stolpen. Ballen går så ut. Får avslutte helt fritt der. Sjanse på sjanse i Arna!
    48'
    Arna-Bjørnar 2 - 2 Stabæk
    Mål: Smilla Vallotto
    Målgivende: Maren Thoresen
    51'
    Arna-Bjørnar 3 - 2 Stabæk
    Mål: Marie Andresen
    63'
    Nesten for Stabæk og Bjånesøy, men Larsen redder hjemmelaget! Kort tid etter 3-2 kommer gjestene til nok en bra mulighet. Bjånesøy får avsluttet fra godt hold, men en god Larsen er nede til sin høyre og slår unna. Bra mulighet til å sette 3-3 der. Gjestene skaper fortsatt bra med muligheter.
    66'
    Spillerbytte - Arna-Bjørnar
    Inn: Anna Nigardsøy
    Ut: Marie Andresen
    66'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Anja Rasmussen
    Ut: Maren Thoresen
    66'
    Inn: Thea Loennecken
    Ut: Andrea Anderdal
    66'
    Nok et stolpetreff for hjemmelaget, som har truffet metallet fire (!) ganger i ettermiddag! En god Ivanovic får gå mot boksen, og et stykke ute velger hun å skyte. Skuddet er ikke veldig hardt, men det utmanøvrerer Skoglund bak hos Stabæk. Ballen ender i stolpen. Nesten 4-2 fra serberen.
    76'
    I metallet også fra Kielland, og denne kampen slutter aldri å levere underholdning! Dagens sjette (!!) treff i metallet etter at gjestenes nummer 8 får forsere mot boksen. Hun klemmer til, et forsøk som ender i tverrliggeren over Larsen. Ballen spretter så unna. Nok en solid målsjanse i Arna!
    80'
    Arna-Bjørnar 4 - 2 Stabæk
    Mål: Linnea Sælen
    Målgivende: Miljana Ivanovic
    82'
    Inn: Signe Strømnes
    Ut: Zara Jönsson
    82'
    Nok en bra redning fra Larsen, som slår unna et forsøk fra vel 16 meter! Gjestene går rett i angrep etter dagens fjerde imot. Abrahamsen prøver seg fra vel 16 meter, men forsøket slås fint unna av Larsen lenger inne. Blir corner. Hjemmelagets sisteskanse med mange kvalifiserte redninger i dag.