Sogndal: Mathias Lønne Dyngeland - Ulrik Fredriksen, Even Hovland, Reiss Greenidge - Taijo Teniste, Eirik Birkelund, Chidiebere Nwakali, Victor Grodås - Gilbert Koomson, Martin Ramsland, Eirik Schulze. Reserver: Tarjei Omenås, Per Magnus Steiring, Stanisa Mandic, Bendik Bye, Didé Fofana, Johan Hove og Joachim Soltvedt.
    0'
    Aalesund: Andreas Lie - Jørgen Hatlehol, Daniel Leo Gretarsson, Oddbjørn Lie, Mikkel Kirkeskov - Marlon Matheus Da Silva, Vebjørn Hoff, Fredrik Carlsen, Aron Elis Thrandarson - Athanasios Papazoglou, Mustafa Abdellaoue. Reserver: Jan Lennart Urke, Valmir Berisha, Edwin Gyasi, Sondre Fet, Anders Myking Waagan, Emil Solnørdal, Joakim Barstad.
    0'
    Kaj Ramsteijn og kaptein Bjørn Helge Riise er ute med karantene for hjemmelaget. Oddbjørn Lie tar over som kaptein.
    0'
    Sogndal tar avspark.
    1'
    Hovland må gi til corner for AaFK. Men den blir det ikke noe farlig ut av.
    3'
    Grodås skyter fra spiss vinkel - like utenfor målet til Lie.
    5'
    Stygg miss av Oddbjørn Lie i eget forsvar. Ramsland får med seg ballen inn i feltet, men takles herlig av Gretarsson. Får corner.
    5'
    Store sjanser til Sogndal på corneren. Hovland header mot mål - ballen blokkeres og til slutt får Birkelund skutt - rett i forsvarsmuren som står foran målet.
    6'
    Flott av Grodås som blokkerer et skudd fra MArlinho.
    8'
    Farlig på corneren når Thrandarson header og Mos nesten får styrt den i målet.
    10'
    Fryktelig skuddforsøk av Nwakali. Han klinker til fra 30 meter, men det er såååååå langt over og utenfor.
    13'
    Marlinho forsøker en avslutning fra 17-18 meter. Via en forsvarer og til corner.
    14'
    Corneren ender med frispark til Sogndal.
    14'
    Nok en corner til Aalesund.
    15'
    Carlsen tar corneren, og ballen blir halvklarert til Oddbjørn Lie som skyter. Ballen triller inn til keeper Dyngeland.
    15'
    Lite som har skjedd i Ålesund de siste minuttene.
    19'
    Mos spilles frem, og det virker som at han tror det er offside. Dommeren blåser ikke, og så skyter Mos fra skrått hold. Helt ufarlig.
    21'
    Skal vi få en scoring som setter litt fart på dette da?
    25'
    Ramsland jager en pasning i bakrommet, men Andreas Lie er ute og rydder opp.
    26'
    Langt kast fra Teniste og Greenidge stusser med godet - rett i klypene til Lie.
    29'
    Ulrik Fredriksen avslutter fra skrått hold inne i feltet, og Lie redder. Men det er allerede vinket for offside.
    32'
    Oddbjørn Lie ligger nede, og får behandling for en skade.
    33'
    Mål for Sogndal!
    Aalesund 0 - 1 Sogndal
    Mål: Eirik Schulze
    Målgivende: Gilbert Koomson
    Innlegg fra Koomson fra høyrekanten, og Schulze kaster seg frem på fem meter - han stanger ballen i nettet. Forarbeidet til Koomson er rett og slett lekkert.
    34'
    Frispark til Aalesund. Det tar Carlsen, og løfter ballen inn i feltet. Enkelt for keeper å plukke ned.
    37'
    Marlinho med fin stikker til Hoff, som takles kontant av Greenidge inne i feltet.
    39'
    Hoff blir liggende inne i feltet, og har fryktelig vondt. Er rasende på dommeren også, sammen med publikum. De vil ha straffe. Ser ut til at den taklingen er veldig grei. Tøff, men grei.
    39'
    Nwakali feller Hoff, og står i fare for å få gult. Voldsomt raseri fra vertene, men det blir met frispark. Det frisparket blir det ikke noe ut av.
    41'
    Marlinho skaffer AaFK sitt syvende hjørenspark. Men de har ikke skapt noe farlig så langt. Ikke denne gangen heller.
    44'
    Innlegg fra høyre, og Thrandarson header - ufarlig utenfor.
    45'
    Det legges til to minutter.
    45'
    45'
    46'
    Oddbjørn Lie spiller frem til Mos, som tar ned ballen. Så nøler han istedenfor å avslutte. Spiller ballen til Thrandarson, men det koker bort.
    46'
    Ny corner til AaFK, men blir ikke noe farlig ut av den heller.
    47'
    Marlinho legger inn fra høyre, men Dyngeland er ute og plukker ned.
    49'
    Papazoglou header ned inne i feltet, men Fredriksen får klarert. Kunne blitt farlig det. Ballen havner hos Carlsen, men skuddet seiler utenfor.
    50'
    Thrandarson og Carlsen kombinerer fint. Sistnevnte får med seg ballen inn i feltet, og prøver et innlegg - blir blokkert.
    53'
    Hjemmelaget har startet best i 2. omgang.
    53'
    Marlinho skyter, men treffer ikke målet fra 18 meters hold.
    54'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Edwin Gyasi
    Ut: Marlinho
    54'
    Papazoglou får ballen inne i feltet, men avblåses korrekt for offside.
    57'
    Gult kort til Sogndal
    Eirik Schulze
    Han klipper ned Hatlehol, og får gult kort.
    57'
    Schulze lykkes nesten med et gjennomspill til Koomson, men så mister han farten og blir løpt opp.
    58'
    Brukbart forsøk av Koomson, som prøver et skudd fra 17 meter. Like utenfor stolpen til venstre for keeper Lie.
    60'
    Innbytter Gyazi viser seg frem. Skyter fra 25 meters hold. Bra fart i avslutningen, men Dyngeland redder og holder.
    62'
    5178 tilskuere på Colorline stadion.
    64'
    Corner til Sogndal. Ballen skrus inn i feltet, men ender med frispark til hjemmelaget.
    64'
    Martin Ramsland
    Feller Thrandarson, og får gult kort. Må stå over neste kamp.
    65'
    Inn: Sondre Brunstad Fet
    Ut: Aron Elís Þrándarson
    66'
    Der kommer sjansen for hjemmelaget. Hoff får skutt fra kanten av 16-meteren etter at Papazoglou har headet ned. Avslutningen er hard og lav, men like utenfor stolpen til høyre for Dyngeland.
    68'
    Papazoglou blir skadet i den duellen med Hovland. Det ser ut til at han må ut på båre.
    69'
    Det er fortsatt stopp i spillet. Grekeren er ved bevissthet, og kommer seg på bena. Men dette ser ikke bra ut. DEt blir markert at han skal bytte.
    71'
    Inn: Valmir Berisha
    Ut: Thanasis Papazoglou
    Beveger seg sakte av banen. Holder seg til nakken og hodet. Er nok skikkelig skallebank, dette.
    72'
    Kirkeskov legger inn fra venstre. Dyngeland når ikke den, og Mos er nær ved å få styrt ballen i mål fra kloss hold. Han header i stolpen.
    73'
    Hatlehol legger inn, men enkelt for keeper å ta den.
    74'
    Nwakali plukker ned en halvklarering og skyter på halvspretten fra distanse - rett på keeper.
    77'
    innbytter Fet skyter - treffer ikke målet.
    78'
    Gyasi spilles igjennom, men Hovland er god og takler.
    79'
    AaFK får corner nummer ni og ti i kampen, men det blir ikke noe som kan kalles farligheter av det.
    80'
    AaFK kjøer opp midtstopper Gretarsson som ekstra spiss på tampen. Han starter med å få frispark imot seg i første duell.
    82'
    Sogndal ligger veldig lavt nå. Alt handler om å holde unna. Aalesund får corner.
    84'
    Carlsen løfter inn i feltet, og Dyngeland bommer på ballen. Men den fortsetter forbi alle.
    84'
    Spillerbytte - Sogndal
    Inn: Johan Hove
    Ut: Eirik Schulze
    85'
    Gult kort til Aalesund
    Jørgen Hatlehol
    Hatlehol river ned Ramsland, og får det gule kortet. Fortjent nok.
    86'
    Hatlehol skyter overraskende fra langt hold - Dyngeland får hanskene på ballen og får beinet returen unna.
    88'
    Ny mulighet for hjemmelaget, men får ikke avsluttet på målet. Det er Vebjørn Hoff som header fra kloss hold.
    88'
    Det legges til solide seks minutter. Hovedsaklig på grunn av skaden til Papazoglou.
    90'
    Frispark til Aalesund fra nærmere 40 meter. Hovland feller Gretarsson.
    90'+3
    Carlsen tar frisparket, og Oddbjørn Lie kan avslutte. Han nøler, og Sogndal får klarert.
    90'+4
    Grodås og Greenidge blir liggende med skader inne i feltet. Får behandling før de kan fortsette.
    90'+4
    Berisha skyter med utsiden av venstrefoten, og ballen får en fin bue - men treffer rett på keeper.
    90'+6
    Inn: Per Magnus Steiring
    Ut: Chidiebere Nwakali
    90'+6
    Corner til Sogndal. Den er det ikke særlig vilje til å ta. Blir omsider tatt, og spillet fortsetter litt til.