0-1

Ble dekket av VG Sporten

Stygg miss av Oddbjørn Lie i eget forsvar. Ramsland får med seg ballen inn i feltet, men takles herlig av Gretarsson. Får corner.
    5'
    Store sjanser til Sogndal på corneren. Hovland header mot mål - ballen blokkeres og til slutt får Birkelund skutt - rett i forsvarsmuren som står foran målet.
    6'
    Farlig på corneren når Thrandarson header og Mos nesten får styrt den i målet.
    10'
    Mål for Sogndal!
    Aalesund 0 - 1 Sogndal
    Mål: Eirik Schulze
    Målgivende: Gilbert Koomson
    34'
    45'
    46'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Edwin Gyasi
    Ut: Marlinho
    54'
    Gult kort til Sogndal
    Eirik Schulze
    57'
    Martin Ramsland
    65'
    Inn: Sondre Brunstad Fet
    Ut: Aron Elís Þrándarson
    66'
    Der kommer sjansen for hjemmelaget. Hoff får skutt fra kanten av 16-meteren etter at Papazoglou har headet ned. Avslutningen er hard og lav, men like utenfor stolpen til høyre for Dyngeland.
    68'
    Inn: Valmir Berisha
    Ut: Thanasis Papazoglou
    72'
    Kirkeskov legger inn fra venstre. Dyngeland når ikke den, og Mos er nær ved å få styrt ballen i mål fra kloss hold. Han header i stolpen.
    73'
    Spillerbytte - Sogndal
    Inn: Johan Hove
    Ut: Eirik Schulze
    85'
    Gult kort til Aalesund
    Jørgen Hatlehol
    86'
    Hatlehol skyter overraskende fra langt hold - Dyngeland får hanskene på ballen og får beinet returen unna.
    88'
    Ny mulighet for hjemmelaget, men får ikke avsluttet på målet. Det er Vebjørn Hoff som header fra kloss hold.