Temmelig glissent på tribunene i dag, har sotraværingene og strilene allerede blitt blaserte etter den gode sesongstarten?!
    Stor sjanse til Kristoffer Larsen etter corner, men keeper avverger.
    Avverget til innkast, FKF overtar ballen.
    0'
    Fin blokkering av Nest etter contring fra FKF.
    13'
    Fyllingsdalen er så absolutt med i denne kampen, har faktisk vært best de første minuttene.
    14'
    Blir ingenting utav.
    15'
    Max Bjørsvik får til en heading, men avblåst for armbruk.
    19'
    Mål for Øygarden FK!
    Øygarden FK 1 - 0 Fyllingsdalen
    Mål: Kjetil Kalve
    Regnet øser ned på Ågotnes, og det er nok litt deprimerende å være FKF-spiller nå. De har vært det beste laget i åpningen, men kom altså under 0-1.
    22'
    Gjesdal header utenfor og over.
    26'
    Gult kort til Fyllingsdalen
    Anders Hella
    32'
    Gult kort til Øygarden FK
    Marius Hagen
    34'
    Tveit header i tverrligger for Nest! De er farlige på dødball.
    37'
    Tveit har våknet! Avslutter fra 16, fin redning av keeper.
    38'
    Uten resultat.
    39'
    Damian Sanchez Olsen
    39'
    Etter en hektisk periode, er det mer midtbanekrig nå.
    43'
    Brukbar mulighet, men det går mot Nest-ledelse til pause.
    45'+1
    45'+3
    Fyllingsdalen var det beste laget i starten, og var nær scoring etter corner. De har vært med i banespillet hele veien, men etterhvert var det hjemmelaget som viste seg skarpest fremover. Det så mer farlig ut når Nest-Sotra angrep, og til slutt ble Christian Tveit spilt alene med Stefan Hagerup, og satte ballen mellom beina på FKF-keeperen til 1-0. Tveit var alene med Hagerup igjen bare minutter etter, men keeper reddet. Alt i alt ingenting å si på ledelsen til pause, selv om Nest ikke spiller opp mot sitt beste.
    45'
    Heading av Glesnes, men grei redning for Eikum.
    50'
    Frispark like utenfor 16 for FKF. Dårlig utnyttet, en fislete kort variant.
    52'
    Frekt forsøk fra FKFs Kristoffer Larsen. Brann-spillerens navnebror vil ikke være dårligere enn den mer kjente varianten, men skuddet fra 30 meter blir avverget.
    57'
    Andre gule kort til Øygarden FK
    Hagen var for seint inne i en duell, ingen voldsomme protester på hans andre gule.
    57'
    Skal bli spennende å se hva Fyllingsdalen får til med en mann mer!
    60'
    Damien S. Olsen spiller gjennom Tveit, men Nest-spissen er i offside.
    62'
    Med en midtbanemann ute, har Nest lagt om til en tradisjonell firer på midten, altså spiller de 4-4-1 med sine ti mann.
    63'
    Spillerbytte - Øygarden FK
    Inn: Petter Martinsen
    Ut: Mads Songve
    72'
    FKF setter ballen i mål, men Christoffer Hafsås korrekt avblåst for offside.
    76'
    Spillerbytte - Fyllingsdalen
    Inn: Kristoffer Bidne
    Ut: Ahmed El Amrani
    81'
    Han setter den elegangt opp i hjørnet.
    83'
    Mål for Fyllingsdalen!
    Øygarden FK 1 - 1 Fyllingsdalen
    Mål: Christoffer Hafsås
    84'
    Inn: Steffen Lie Skålevik
    Ut: Damian Sanchez Olsen
    87'
    Helt åpent her på Ågotnes i sluttminuttene, sjanser begge veier. Kåven skyter i tverrligger for FKF!
    90'
    Nok en stor FKF-sjanse, de er klart nærmest nå!
    90'+1
    Nest får frispark fra 17, meter - i det 94. minutt! Bjarne Langeland skyter i muren.
    90'+5
    90'+6
    FKF fikk en forsåvidt fortjent utligning, de presset på med sine 11 mot Nests ti mann. Nest-keeper Andreas Eikum, som står i stedet for 1. keeper Martin Sanchez Olsen, forårsaket straffesparket som ga 1-1, uten at noen i Nest var enig i det.
    1. ekstraomgang
    90'
    Max Jacob Bjørsvik
    91'
    Jevnt uten store sjanser i begynnelsen av ekstraomgangene.
    96'
    Inn: Joakim Hammersland
    Ut: Christian Tveit
    97'
    Regnet øser stadig ned, det er tydelig sleipt utpå matten.
    98'
    Andreas Eikum
    98'
    Klareres av Gjesdal.
    100'
    Hjørnespark til Øygarden FK
    101'
    Kjempesjanse for Bjørsvik, men Nest-kapteinen skyter over fra 12 meter!
    105'
    105'+2
    Max Bjørsvik hadde den største sjansen i 1. ekstraomgang, men Nest-stopperen skjønte neppe hvor god tid han hadde - alene i feltet.
    2. ekstraomgang
    105'
    120 blytunge minutter var vel neppe det Nest ønsket seg før serieleder Tromsø kommer på besøk søndag!
    106'
    FKF har mest ballinnehav, men nå skapes det lite fra trøtte spillere på Ågotnes.
    115'
    Frispark FKF fra 20 minutter, midt foran mål. Rett i muren.
    115'
    Øygarden FK 1 - 2 Fyllingsdalen
    Mål: Tor-Mattis Kåven
    Nest i angrep, blir brutt, og en nydelig kontring ender hos Kåven, som scorer sikkert.