0-1
62'
1-1
1-2

Velkommen til AKA Arena og livedekningen av cupoppgjøret mellom Hønefoss BK og Grorud IL i 2. runde av NM!
    Dagens hjemmelag har gjort alt annet enn å imponere i 1. divisjon så langt. De ligger under nedrykksstreken med fire fattige poeng på seks kamper. I cupen har HBK imidlertid gjort jobben så langt. De gikk komfortabelt videre med en komfortabel 3-0 borteseier over Modum FK i den første runden.
    Grorud, som til daglig spiller i 2. divisjon, gikk også enkelt videre gjennom den første runden med en knusende 7-0 seier over Lokomotiv Oslo på eget gress.
    Flere av Groruds spillere har erfaring fra 1.divisjon. Keeper Martin Jørgensen spilte i Strømmen i fjor. Emilio Garcia har også spilt der. Preben Mankowitz, Anders Hatlén og Morten Slorby har spilt 1.div med Skeid, Christer Jensen i Vålerenga, Strømmen og HamKam.
    Vertene sliter for øyeblikket med en del skader, og spesielt i de bakre rekkene er det tynt for tiden. Både kaptein Aleksander Solli og tidligere Brann-stopper Kristjan Örn Sigurdsson ute med skade.
    Begge lag er i full oppvarming idet det er 20 minutter til fløyta går på AKA Arena!
    Spillere og dommere entrer kunstgresset på AKA! Været og oppmøtet på tribunene er så som så i dag, men forhåpentligvis vil det bli en god kamp likevel. Avspark er ikke langt unna!
    De gulkledde gjestene skal ta avspark.
    Kampen er i gang!
    1'
    Ballen dunkes opp mot Jonas Tekle, men spissen blåses av for offside
    2'
    Kildentoft slår inn dypt fra sin høyreside, men Jørgensen kommer ut og holder ballen!
    3'
    Piippo sklir inn i ryggen på en Grorud-spiller. Gjestene får frispark på egen halvdel.
    4'
    Hønefoss triller ball på midtbanen.
    5'
    Qaka drar av en mann og spiller gjennom Christian Aas, men sistnevnte står i offside.
    6'
    Hjemmelaget har hatt ballen mest uten å skape noe særlig de første syv minuttene.
    7'
    Henning Bunæs får inn en avslutning fra 25 meter, men ballen blokkeres av hjemmelaget!
    9'
    Garcia forsøker den lange opp mot Preben Mankowitz som er på et godt løp, men ballen blir for hard! Utspark fra Jarosinski.
    10'
    Hjørnespark til Grorud
    11'
    Muqkurtaj forlenger corneren til innkast.
    12'
    Mål for Grorud!
    Hønefoss 0 - 1 Grorud
    Mål: Henning Bunæs
    Ballen kastes inn i feltet. Bunæs rager høyest og header ballen i bue over en sjanseløs Jarosinski! 1-0 til gjestene.
    12'
    Grorud vinner frispark på venstresiden.
    14'
    Darboe slår inn, Sigurd Svendsen klarerer unna.
    14'
    Grorud fortsetter å dominere spillet etter scoringen!
    15'
    Hjemmelaget har ballen for øyeblikket, men har ikke skapt noe som helst så langt i kampen.
    17'
    Bortelaget klarerer
    17'
    Kolehmainen blir litt for røff i duellen med Bunæs. Frispark til Grorud høyt i banen.
    20'
    Det skytes fra langt hold, men ballen går et godt stykke til høyre for mål. Utspark fra HBK-buret.
    21'
    Kildentoft får lagt inn fra høyre, men ballen finner kun nevene til Grorud-keeper Martin Jørgensen!
    22'
    Kildentoft svinger inn fra høyre, men Grorud-forsvaret får ballen til hjørnespark. Vertene spiller bedre nå!
    23'
    Durim Muqkurtaj kommer på Thomassens corner med hodet, men den vikarierende kapteinen treffer ikke godt nok! Utspark fra mål.
    23'
    Mankowitz spiller en gjennombruddspasning til Tekle. Nieren finter av en mann og kommer i god posisjon, men HBK-forsvaret avverger!
    27'
    HBK kombinerer fint før Kalezic forsøker å tre ballen gjennom til Hoås, men pasningen treffer bare beina på en Grorud-forsvarer.
    29'
    Thomassen kommer i fin posisjon på 20 meter og fyrer av, men ballen går til siden for høyre stolpe! Utspill fra Jørgensen.
    30'
    Bortelaget har vært klart best den første halvtimen.
    30'
    Kildentoft får eget innlegg i retur og brenner til på volley, men ballen sneier bare nettveggen!
    33'
    Murray setter fart med ballen nedover høyre flanke, men en sikker Muqkurtaj sklir ballen ut til innkast.
    34'
    Stor sjanse for gjestene! Bunæs mottar ballen i boksen fra venstre og avslutter, men ballen går så vidt til side for mål! Der kunne det fort vært 2-0 i favør bortelaget.
    36'
    Kalezic river ned Darboe langt inne på Groruds halvdel. Det dømmes frispark til gjestene.
    38'
    Nesten for HBK! Hjemmelaget kontrer etter et langt innkast fra Grorud. Hoås finner Aas som drar av et par mann og avslutter, men Grorud-stopperen kaster seg inn og får blokkert!
    39'
    HBK vinner frispark inne på bortelagets halvdel. Kolehmainen skal slå den inn.
    41'
    Frisparket slås lavt inn i feltet og Aas kommer nesten på den, men ballen klareres!
    42'
    Corneren er godt slått og Kildentoft på bakre stolpe får et hode på ballen! Sneier tverrliggeren! Utspill fra mål.
    42'
    Gult kort til Grorud
    Jens Olav Grønhaug
    Kapteinen får gult etter en stygg felling av Kamer Qaka på midtstreken.
    44'
    Grorud kommer til sjansene! Tekle spilles fri og finter Muqkurtaj ut i pølsebua, men avslutningen står ikke i stil med forarbeidet. utspark fra mål
    45'+2
    45'+2
    Pause på AKA Arena! Hjemmelaget vil være alt annet enn fornøyd med den første omgangen. Sett bort fra Kildentofts heading på Thomassens corner og et par andre småsjanser har de skapt lite. Grorud leder fortjent foreløpig, men Hønefoss har fortsatt en omgang på å rette opp inntrykket.
    2. omgang nærmer seg på AKA Arena.
    45'
    HBK er i klart overtall på Groruds halvdel men Vasko Kalezic bruker for lang tid med ballen og det ebber ut i ingenting.
    48'
    Darboe legger inn hardt fra høyre, men Jarosinski bokser ballen ut til corner!
    49'
    Det knuffes og dyttes i feltet på corneren. Frispark til vertene.
    49'
    Ny corner til bortelaget. Jarosinski fanger kula.
    51'
    HBK holder på ballen men sliter med å etablere spill. Det fortsetter altså i samme tralten for vertene.
    53'
    Aas kommer til innlegg fra sin høyreside, men Murray oppfatter situasjonen og blokkerer ballen!
    55'
    Mankowitz forsøker en frekk avslutning fra skrått hold 13-14 meter fra mål, men Jarosinski er på plass!
    56'
    59'
    Hissig duell mellom Kildentoft og Jonas Tekle ved midtstreken. Førstnevnte slipper unna med tilsnakk.
    60'
    Mål for Hønefoss!
    Hønefoss 1 - 1 Grorud
    Innbytteren går rett i aksjon! Ballen slås inn fra venstre og Hæstad dukker opp på rett sted til rett tid! 1-1 på AKA Arena.
    62'
    Stor sjanse til gjestene! Tekle kommer i god posisjon foran mål og fyrer av, men Jarosinski slår ballen ut til corner!
    66'
    Grorud får frem en avslutning etter corneren. Rett på Jarosinski.
    66'
    Kaland setter fart nedover mot dødlinja og legger inn foran, men ingen HBK-spillere kommer på ballen.
    70'
    Hjørnespark til Hønefoss
    73'
    Gult kort til Hønefoss
    Durim Muqkurtaj
    76'
    Spillerbytte - Grorud
    Inn: Ahmed Mohamed Faysal
    Ut: Shina Babajide
    77'
    Inn: Mesut Can
    Ut: Henning Bunæs
    79'
    Litt tekniske problemer med liveoppdateringen for øyeblikket, men det har vært en ordentlig stillingskrig med sjanser til begge lag de siste ti minuttene!
    82'
    83'
    Grønhaug får hodet på corneren, men header ballen rett i fanget på Jarosinski!
    84'
    Kalezic brenner til på halv volley fra 16 meter, men forsøket er håpløst og ballen fyker langt opp på tribunen.
    86'
    Kolehmainen klipper ned Faysal på høyrekanten. Frispark til gjestene.
    87'
    Hønefoss 1 - 2 Grorud
    Mål: Akinshola Akinyemi
    Målgivende: Preben Mankovitz
    Rett før slutt sitter den for Grorud! Frisparket ender opp hos Mankowitz rett utenfor feltet. Grorud-spissen avslutter dårlig, men ballen ender til slutt opp hos Akinyemi som står på blank goal. Derfra er han sikker! Gjestene i føringen.
    87'
    HBK sliter med å få inn en siste innspurt på overtid. Dette ser ut til å ende med borteseier.
    90'+3
    90'+4
    90'+6
    De fem tillagte minuttene er over på AKA Arena.
    Bortelaget vinner fortjent etter en nervepirrende andreomgang! Morten Hæstad utlignet for vertene etter 62 minutter før Akinyemi igjen sendte Grorud i føringen kun tre minutter før full tid. En skuffende oppvisning fra hjemmelaget, og dermed er det bare å ønske Grorud IL lykke til videre i cupen!