Villarreal CF angriper på Estadio de la Ceramica, men Goncalo Guedes header utenfor.
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Ilias Akhomach fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de la Ceramica.
    14'
    Isi Palazon
    Vallecano angriper i Villarreal. Isi Palazon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Rayo Vallecano
    Mål: Alexander Sørloth
    Målgivende: Alex Baena
    Mål! Alexander Sørloth gir Villarreal CF ledelsen 1-0 i Villarreal. Det er en fin assist fra Alex Baena.
    18'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Frispark Villarreal CF.
    23'
    Ilias Akhomach (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Ceramica.
    25'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    26'
    Offside! Ilias Akhomach (Villarreal CF) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    31'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    31'
    Målet til Villarreal blir annullert
    31'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Vallecano.
    39'
    Abdul Mumin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Vallecano slipper å klare seg uten Abdul Mumin som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark for Vallecano på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Pablo Gonzales Fuertes tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Isi Palazon
    Isi Palazon (Vallecano) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    45'+3
    49'
    Alberto Moreno
    Kjempesjanse! Alberto Moreno (Villarreal CF) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    51'
    51'
    Offside! Alexander Sørloth (Villarreal CF) er alene igjennom, men dommer Pablo Gonzales Fuertes ser at linjemannen er oppe med flagget.
    52'
    54'
    Pathe Ciss
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Pathe Ciss avslutter utenfor.
    56'
    58'
    I Villarreal slår Florian Lejeune en corner fra venstre.
    60'
    Vallecano fosser fremover, men Pablo Gonzales Fuertes blåser for offside på Estadio de la Ceramica.
    61'
    Isi Palazon (Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Ceramica.
    61'
    61'
    Alexander Sørloth
    I Villarreal får Alexander Sørloth (Villarreal CF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    62'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Unai Lopez
    Målsjanse! Unai Lopez (Vallecano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Alvaro Garcia
    Ut: Unai Lopez
    Vallecano bytter ut Unai Lopez med Alvaro Garcia.
    64'
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Sergio Camello
    Inigo Perez (Vallecano) gjør sitt andre bytte for dagen. Randy Nteka erstatter Sergio Camello.
    64'
    66'
    En av Vallecanos spillere blir avblåst for offside på Estadio de la Ceramica.
    68'
    68'
    Villarreal 2 - 0 Rayo Vallecano
    Mål: Yerson Mosquera
    Mål! Yerson Mosquera (Villarreal CF) header inn 2-0 på Estadio de la Ceramica. Alex Baena var nest sist på ballen.
    69'
    Alberto Moreno (Villarreal CF) avanserer forover på Estadio de la Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    I Villarreal slår Alex Baena en corner fra høyre.
    69'
    Randy Nteka
    Vallecano angriper. Randy Nteka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Francis Coquelin
    Ut: Ilias Akhomach
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Francis Coquelin, mens Ilias Akhomach tar plass på benken.
    72'
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Alberto Moreno
    Marcelino Garcia gjør dagens andre bytte i Villarreal, når han tar ut Alberto Moreno og setter inn Alfonso Pedraza.
    73'
    Frisparket tildelt Vallecano er farlig nær Villarreal CFs målområde.
    74'
    Villarreal 3 - 0 Rayo Vallecano
    I Villarreal øker Villarreal CF ledelsen til 3-0 takket være et mål av Alexander Sørloth. Flott spill fra Alex Baena før målet.
    74'
    Frispark Vallecano.
    77'
    Gult kort til Villarreal
    Francis Coquelin
    Dommer Pablo Gonzales Fuertes viser Francis Coquelin (Villarreal CF) det gule kortet.
    77'
    Florian Lejeune
    Sjanse til Vallecano! Florian Lejeune er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    78'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Pathe Ciss
    Pathe Ciss får gult kort og må stå over en kamp for Vallecano!
    78'
    Inn: Oscar Trejo
    Ut: Isi Palazon
    Isi Palazon (Vallecano) erstattes av Oscar Trejo.
    80'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Pathe Ciss
    Bytte for Vallecano. Radamel Falcao kommer inn for Pathe Ciss på Estadio de la Ceramica.
    80'
    Inn: Óscar Valentín
    Ut: Miguel Crespo
    Vallecano gjør sitt femte bytte. Miguel Crespo erstattes av Óscar Valentín.
    81'
    Vallecano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    82'
    Frispark til Vallecano på halvdelen til Villarreal CF.
    83'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Alexander Sørloth
    Villarreal CF bytter ut Alexander Sørloth med Jose Luis Morales. Dette er det tredje byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Ramon Terrats
    Ut: Goncalo Guedes
    Villarreal CF bytter ut Goncalo Guedes med Ramon Terrats. Dette er det fjerde byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Dani Parejo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Manu Trigueros, mens Dani Parejo tar plass på benken.
    85'
    Oscar Trejo
    Oscar Trejo (Vallecano) kommer seg fri på Estadio de la Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    85'
    86'
    Vallecano avanserer forover i Villarreal. Florian Lejeune avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Alvaro Garcia (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de la Ceramica.
    89'
    Randy Nteka
    Randy Nteka (Vallecano) prøver å heade ballen i mål på Estadio de la Ceramica, men mislykkes.
    89'
    89'
    Pablo Gonzales Fuertes tildeler Vallecano en corner. Alvaro Garcia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Vallecano fosser forover og Florian Lejeune fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Villarreal CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vallecano.
    90'
    Raul Albiol
    Raul Albiol (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de la Ceramica.
    90'
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Florian Lejeune fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Alfonso Pedraza
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Alfonso Pedraza går utenfor.
    90'+3
    Hjørnespark til Villarreal
    90'+4
    Villarreal CF angriper. Alfonso Pedraza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.