Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    VAR sjekker om det er straffe til Venezia FC
    Ingen straffe til Venezia FC
    5'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Tanner Tessmann (Venezia) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    7'
    Joel Pohjanpalo
    Joel Pohjanpalo (Venezia) header utenfor.
    8'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Venezia.
    8'
    Offside! Christian Gytkjær blir vinket av og Venezia må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    10'
    Frispark til Venezia på halvdelen til Cremonese.
    11'
    Gult kort til US Cremonese
    Michele Castagnetti
    Michele Castagnetti (Cremonese) pådrar seg et gult kort.
    11'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    15'
    17'
    20'
    Gult kort til Venezia FC
    Antonio Candela
    Antonio Candela (Venezia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    23'
    Mål for US Cremonese!
    Venezia FC 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Franco Vazquez
    Målgivende: Charles Pickel
    Cremonese leder 0-1 etter en scoring av Franco Vazquez. Charles Pickel sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    28'
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Venezia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    33'
    Franco Vazquez
    Cremonese angriper, men avslutningen til Franco Vazquez går utenfor.
    36'
    37'
    Franco Vazquez (Cremonese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Tanner Tessmann (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.
    39'
    40'
    41'
    42'
    44'
    Michele Collocolo
    Michele Collocolo (Cremonese) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Cremonese.
    45'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Bjarki Steinn Bjarkason
    Ut: Mikael Ellertsson
    Venezia bytter ut Mikael Ellertsson med Bjarki Steinn Bjarkason.
    46'
    Mål for Venezia FC!
    Venezia FC 1 - 1 US Cremonese
    Mål: Christian Gytkjær
    Målgivende: Joel Pohjanpalo
    Christian Gytkjær scorer og utligner dermed til 1-1. Joel Pohjanpalo var nest sist på ballen.
    48'
    50'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Cremonese like utenfor Venezia-området.
    51'
    51'
    53'
    Charles Pickel
    Dommeren gir Charles Pickel (Cremonese) et gult kort.
    57'
    I Venezia slår Bjarki Steinn Bjarkason en corner fra venstre.
    58'
    Michael Svoboda
    Michael Svoboda (Venezia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Livio Marinelli tildeler Venezia en corner. Bjarki Steinn Bjarkason sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    I Venezia slår Bjarki Steinn Bjarkason en corner fra høyre.
    59'
    Venezia fosser forover og Joel Pohjanpalo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    61'
    61'
    Luca Zanimacchia (Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    63'
    Leonardo Sernicola (Cremonese) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Pierluigi Penzo.
    65'
    Leonardo Sernicola er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Målsjanse! Michele Collocolo (Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Cremonese angriper i Venezia, men blir avblåst for offside.
    69'
    Bjarki Steinn Bjarkason
    Bjarki Steinn Bjarkason (Venezia) avanserer forover på Stadio Pierluigi Penzo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Tanner Tessmann
    Tanner Tessmann (Venezia) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men klarer ikke å score.
    71'
    Inn: Nicholas Pierini
    Ut: Antonio Candela
    Venezia gjør sitt andre bytte. Antonio Candela erstattes av Nicholas Pierini.
    72'
    Inn: Marin Sverko
    Ut: Giorgio Altare
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia. Inn kommer Marin Sverko, mens Giorgio Altare tar plass på benken.
    72'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Frank Tsadjout
    Ut: Massimo Coda
    Cremonese bytter ut Massimo Coda med Frank Tsadjout. Dette er det første byttet som Giovanni Stroppa gjør i dagens kamp.
    73'
    74'
    Venezia FC 2 - 1 US Cremonese
    Mål: Bjarki Steinn Bjarkason
    Målgivende: Gianluca Busio
    Bjarki Steinn Bjarkason setter ballen i nettet og Venezia leder nå 2-1. Flott spill fra Gianluca Busio før målet.
    76'
    Gianluca Busio
    Gianluca Busio (Venezia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    79'
    80'
    Inn: Giacomo Quagliata
    Ut: Leonardo Sernicola
    Leonardo Sernicola (Cremonese) erstattes av Giacomo Quagliata.
    81'
    Inn: Cristian Buonaiuto
    Ut: Charles Pickel
    Bytte for Cremonese. Cristian Buonaiuto kommer inn for Charles Pickel på Stadio Pierluigi Penzo.
    81'
    Inn: Cesar Falletti
    Ut: Franco Vazquez
    Giovanni Stroppa gjør dagens fjerde bytte i Venezia, når han tar ut Franco Vazquez og setter inn Cesar Falletti.
    82'
    Inn: Nunzio Lella
    Ut: Christian Gytkjær
    Venezia bytter ut Christian Gytkjær med Nunzio Lella.
    82'
    Frispark til Cremonese på halvdelen til Venezia.
    84'
    Luka Lochoshvili
    Sjanse! Cremonese avanserer forover, men Luka Lochoshvili avslutter utenfor.
    86'
    Cristian Buonaiuto (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    87'
    Inn: Mato Jajalo
    Ut: Gianluca Busio
    Paolo Vanoli (Venezia) gjør sitt femte bytte for dagen. Mato Jajalo erstatter Gianluca Busio.
    88'
    89'
    Michele Castagnetti (Cremonese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Luca Zanimacchia
    Bytte for Cremonese. Daniel Ciofani kommer inn for Luca Zanimacchia på Stadio Pierluigi Penzo.
    90'
    Daniel Ciofani
    Sjanse i Venezia! Daniel Ciofani (Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+2
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    90'+2
    Sjanse til Cremonese! Daniel Ciofani er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Frank Tsadjout
    I Venezia header Frank Tsadjout (Cremonese) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+3
    En av Venezias spillere blir avblåst for offside på Stadio Pierluigi Penzo.
    90'+4
    90'+5
    Livio Marinelli tildeler Cremonese en corner. Cristian Buonaiuto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.