Ullensaker/Kisa 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Edvard Tagseth
    Målgivende: Jayden Nelson
    6'
    Ull/Kisa kommer alene med keeper, men Rømo Skille bruker for lang tid! Naustdal stikker igjennom Rømo Skille med en herlig pasning. Dermed kommer spissen alene med RBK-keeper Tangvik, men trønderen bruker litt for lang tid. Skuddet blokkeres delvis og sniker seg like utenfor korthjørnet til Tangvik!
    15'
    Ullensaker/Kisa 0 - 2 Rosenborg
    Målgivende: Marius Broholm
    16'
    Så står det nesten 0-3 på Jessheim! Cornic legger hardt og flatt inn langs parketten. På første stolpe kaster en sortkledd seg frem, men avslutningen går utenfor målet til Twizere i Ull/Kisa-målet. Stor sjanse!
    20'
    Mål for Ullensaker/Kisa!
    Ullensaker/Kisa 1 - 2 Rosenborg
    Mål: Jakob Skille
    Målgivende: Davod Arzani
    28'
    Ull/Kisa produserer nok en god mulighet! Markus Flores på Ull/Kisas høyrekant har argentinske aner og et godt venstrebein. Det er mer enn nok til å skape trøbbel for noen og enhver! Med en smart pasning stikker han kula inn til Bergum, som kommer på et godt løp fra dypet. Løvenstad-karen lurer unna én RBK-forsvarer, før han skyter fra 11-12 meter. Skuddet blokkeres heroisk av en sortkledd!
    31'
    Vakre kombinasjoner fra Rosenborg! Nemcík slår en glimrende ball opp i mellomrom. Broholm og Väänänen kombinerer suverent, før sistnevnte skyter et stykke utenfor fra fin posisjon inne i Ull/Kisas straffefelt!
    42'
    45'
    45'
    Fantastisk pasning fra Broholm! Unggutten vipper strøkent igjennom Nelson, som får kontroll med en god førsteberøring. Vinkelen blir imidlertid såpass spiss at det blir vanskelig for canadieren å overliste Twizere i Kisa-buret. Keeperen gjør seg stor og redder forsøket fra skrått hold. God fotball!
    49'
    Gult kort til Ullensaker/Kisa
    Martin Bergum
    54'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Mikkel Konradsen Ceide
    Ut: Tomás Nemcík
    60'
    Inn: Sverre Nypan
    Ut: Jayden Nelson
    60'
    Inn: Ole Selnæs
    Ut: Tobias Børkeeiet
    60'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Kristoffer Sørensen
    Ut: Sander Haugaard Werni
    65'
    Gult kort til Rosenborg
    Håkon Volden
    65'
    Inn: Erlend Dahl Reitan
    Ut: Ulrik Yttergård Jenssen
    70'
    Sadiku bør sende RBK opp i 3-1, men finnen treffer ikke mål! Gjestene kontrer mot et Kisa-lag i ubalanse. Ballen slippes perfekt til Sadiku, som lurer vekk Sæbø og får avsluttet fra 13-14 meter. Dessverre for Rosenborg triller avslutningen utenfor langhjørnet!