Tokyo V tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Tokyo V på egen banehalvdel.
    I Tokyo slår Temma Matsuda en corner fra høyre.
    Kyoto Sanga FC angriper på Ajinomoto Stadium. Sota Kawasaki header utenfor.
    10'
    Frispark Kyoto Sanga FC.
    13'
    Yudai Yamamoto tildeler Kyoto Sanga FC en corner. Temma Matsuda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Taichi Hara
    Sjanse i Tokyo! Taichi Hara (Kyoto Sanga FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    Tokyo Verdy, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frisparket tildelt Kyoto Sanga FC er farlig nær Tokyo Vs målområde.
    20'
    Mål for Kyoto Sanga FC!
    Tokyo Verdy 0 - 1 Kyoto Sanga FC
    Mål: Yuta Toyokawa
    Målgivende: Yuta Miyamoto
    Kyoto Sanga FC leder 0-1 etter en scoring av Yuta Toyokawa. Flott spill fra Yuta Miyamoto før målet.
    22'
    Shohei Takeda (Kyoto Sanga FC) slår en corner fra høyre side på Ajinomoto Stadium.
    22'
    Tokyo Verdy 0 - 2 Kyoto Sanga FC
    Mål: Taichi Hara
    Målgivende: Temma Matsuda
    Mål! Kyoto Sanga FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Taichi Hara på Ajinomoto Stadium. Temma Matsuda var nest sist på ballen.
    26'
    Frispark for Tokyo V på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Kyoto Sanga FC
    Temma Matsuda
    Dommer Yudai Yamamoto gir Temma Matsuda (Kyoto Sanga FC) et gult kort.
    27'
    Tomoya Miki (Tokyo V) løfter inn en corner fra høyre på Ajinomoto Stadium.
    28'
    Hijiri Onaga
    Hijiri Onaga (Tokyo V) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Marco Tulio Oliveira Lemos
    Marco Tulio Oliveira Lemos (Kyoto Sanga FC) kommer seg fri på Ajinomoto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Tomoya Miki (Tokyo V) slår en corner fra høyre side på Ajinomoto Stadium.
    31'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Kyoto Sanga FC på egen banehalvdel.
    31'
    31'
    32'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Tokyo V.
    33'
    Kan Tokyo V utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Daiki Fukazawa
    Tokyo V angriper på Ajinomoto Stadium og Daiki Fukazawa skyter i stolpen!
    34'
    34'
    Yudai Yamamoto tildeler Kyoto Sanga FC en corner. Shohei Takeda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Kyo Sato
    Kyo Sato (Kyoto Sanga FC) kommer til en målsjanse på Ajinomoto Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    Frispark til Tokyo V på halvdelen til Kyoto Sanga FC.
    38'
    Yuta Toyokawa
    Kyoto Sanga FC avanserer forover i Tokyo. Yuta Toyokawa avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Sjanse! Kyoto Sanga FC avanserer forover, men Marco Tulio Oliveira Lemos avslutter utenfor.
    44'
    Shohei Takeda (Kyoto Sanga FC) løfter inn en corner fra venstre på Ajinomoto Stadium.
    45'+1
    Yuta Miyamoto
    Kyoto Sanga FC angriper i Tokyo. Yuta Miyamoto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Tokyo V må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kyoto Sanga FC.
    45'+3
    Spillerbytte - Tokyo Verdy
    Inn: Tetsuyuki Inami
    Ut: Goki Yamada
    Hiroshi Jofuku gjør dagens første bytte i Tokyo, når han tar ut Goki Yamada og setter inn Tetsuyuki Inami.
    46'
    Inn: Kosuke Saito
    Ut: Hijiri Onaga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tokyo V. Inn kommer Kosuke Saito, mens Hijiri Onaga tar plass på benken.
    46'
    I Tokyo slår Shohei Takeda en corner fra høyre.
    47'
    Kyoto Sanga FC angriper, men Shohei Takeda vinkes av for offside.
    47'
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Kyoto Sanga FC er nær straffområde.
    48'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Tokyo V like utenfor Kyoto Sanga FC-området.
    49'
    Shinnosuke Fukuda
    Shinnosuke Fukuda (Kyoto Sanga FC) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Kosuke Saito
    Målsjanse! Kosuke Saito (Tokyo V) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    Frispark for Kyoto Sanga FC på egen banehalvdel.
    53'
    Temma Matsuda (Kyoto Sanga FC) løfter inn en corner fra venstre på Ajinomoto Stadium.
    55'
    Skudd på mål, Tokyo Verdy
    57'
    Kyoto Sanga FC, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Tokyo V angriper, men Yudai Yamamoto blåser for offside.
    58'
    Tomoya Miki
    Målsjanse på Ajinomoto Stadium! Tomoya Miki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Tomoya Miki
    Tokyo V angriper i Tokyo. Tomoya Miki fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillet på Ajinomoto Stadium er stoppet midlertidig fordi Yuta Toyokawa ligger nede.
    60'
    Inn: Daito Yamami
    Ut: Daiki Fukazawa
    Tokyo V bytter ut Daiki Fukazawa med Daito Yamami.
    61'
    Spillerbytte - Kyoto Sanga FC
    Inn: Takumi Miyayoshi
    Ut: Yuta Toyokawa
    Gwi-jae Jo (Kyoto Sanga FC) tar ut Yuta Toyokawa som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Takumi Miyayoshi.
    61'
    62'
    Kyo Sato
    Dommer Yudai Yamamoto viser Kyo Sato (Kyoto Sanga FC) det gule kortet.
    62'
    Yudai Yamamoto tildeler Tokyo V en corner. Tomoya Miki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Gult kort til Tokyo Verdy
    Itsuki Someno
    Itsuki Someno (Tokyo V) mottar sitt første gule kort for dagen på Ajinomoto Stadium.
    69'
    70'
    Kyoto Sanga FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    I Tokyo slår Tomoya Miki en corner fra høyre.
    74'
    Daito Yamami
    Tokyo V avanserer forover i Tokyo. Daito Yamami avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Inn: Shimpei Fukuoka
    Ut: Marco Tulio Oliveira Lemos
    Marco Tulio Oliveira Lemos (Kyoto Sanga FC) erstattes av Shimpei Fukuoka.
    74'
    75'
    Frispark i en god posisjon for Kyoto Sanga FC!
    76'
    Taichi Hara
    Taichi Hara (Kyoto Sanga FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Inn: Yuto Tsunashima
    Ut: Yuan Matsuhashi
    Tokyo V bytter ut Yuan Matsuhashi med Yuto Tsunashima. Dette er det fjerde byttet som Hiroshi Jofuku gjør i dagens kamp.
    76'
    Frispark til Kyoto Sanga FC på halvdelen til Tokyo V.
    77'
    Straffe til Tokyo Verdy
    78'
    Tokyo Verdy scorer på straffe!
    Tokyo Verdy 1 - 2 Kyoto Sanga FC
    Mål: Itsuki Someno
    Tokyo V reduserer til 1-2 etter at Itsuki Someno setter straffesparket sikkert i mål på Ajinomoto Stadium.
    80'
    Shimpei Fukuoka (Kyoto Sanga FC) slår en corner fra venstre side på Ajinomoto Stadium.
    83'
    84'
    Itsuki Someno (Tokyo V) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    84'
    84'
    Koki Morita
    Koki Morita (Tokyo V) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Inn: Yuto Misao
    Ut: Temma Matsuda
    Bytte for Kyoto Sanga FC. Yuto Misao kommer inn for Temma Matsuda på Ajinomoto Stadium.
    89'
    Inn: Ryogo Yamasaki
    Ut: Taichi Hara
    Kyoto Sanga FC gjør sitt fjerde bytte. Taichi Hara erstattes av Ryogo Yamasaki.
    89'
    90'
    Tomoya Miki (Tokyo V) løfter inn en corner fra venstre på Ajinomoto Stadium.
    90'+2
    90'+2
    Mål for Tokyo Verdy!
    Tokyo Verdy 2 - 2 Kyoto Sanga FC
    Målgivende: Kosuke Saito
    Itsuki Someno scorer og utligner dermed til 2-2. Kosuke Saito sto for den målgivende pasningen.