Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til CD Leganes på egen banehalvdel.
    2'
    Tenerife tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Tenerife.
    5'
    Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    9'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    12'
    13'
    Diego Garcia
    Diego Garcia (CD Leganes) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Skade: Tenerife CD
    17'
    CD Leganes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Tilbake fra skade: Tenerife CD
    18'
    20'
    Frispark for CD Leganes på egen banehalvdel.
    21'
    Tenerife angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    27'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Jose Maria Amo
    Ut: Nikola Sipcic
    Asier Garitano Aguirrezabal (Tenerife) gjør sitt første bytte for dagen. Jose Maria Amo erstatter Nikola Sipcic.
    29'
    Gult kort til Tenerife CD
    Nikola Sipcic
    Nikola Sipcic fra Tenerife er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    29'
    30'
    33'
    CD Leganes fosser fremover, men Jon Ander Gonzalez Esteban blåser for offside på Heliodoro Rodríguez López.
    34'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    En av Tenerifes spillere blir avblåst for offside.
    36'
    En av Tenerifes spillere blir avblåst for offside på Heliodoro Rodríguez López.
    38'
    Jon Ander Gonzalez Esteban tildeler Tenerife en corner. Roberto Lopez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Roberto Lopez (Tenerife) løfter inn en corner fra høyre på Heliodoro Rodríguez López.
    39'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    40'
    42'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Tenerife.
    43'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Roberto Lopez en corner fra venstre.
    44'
    Tenerife angriper, men Jon Ander Gonzalez Esteban blåser for offside.
    45'+1
    Frispark til CD Leganes på halvdelen til Tenerife.
    45'+2
    Hjørnespark til Tenerife CD
    45'+4
    45'+4
    Skade: CD Leganes
    45'+5
    Tilbake fra skade: CD Leganes
    45'+6
    I Santa Cruz de Tenerife slår Roberto Lopez en corner fra høyre.
    49'
    51'
    52'
    53'
    57'
    Roberto Lopez (Tenerife) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    60'
    60'
    62'
    Luismi Cruz
    Dommer Jon Ander Gonzalez Esteban viser Luismi Cruz (Tenerife) det gule kortet.
    62'
    62'
    63'
    Tenerife angriper i Santa Cruz de Tenerife, men blir avblåst for offside.
    64'
    64'
    Spillerbytte - CD Leganes
    Inn: Miguel de la Fuente
    Ut: Daniel Raba
    CD Leganes bytter ut Daniel Raba med Miguel de la Fuente. Dette er det første byttet som Borja Jimenez gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Jorge Miramon
    Ut: Diego Garcia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Leganes. Inn kommer Jorge Miramon, mens Diego Garcia tar plass på benken.
    65'
    Miguel de la Fuente
    Målsjanse til CD Leganes! Miguel de la Fuente treffer mål, men keeper redder.
    67'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    70'
    Inn: Julian Antonio Chicco
    Ut: Juan Cruz
    Borja Jimenez gjør dagens tredje bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Juan Cruz og setter inn Julian Antonio Chicco.
    72'
    Inn: Nais Djouahra
    Ut: Darko Brasanac
    Darko Brasanac (CD Leganes) erstattes av Nais Djouahra.
    72'
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Roberto Lopez
    Tenerife gjør sitt andre bytte. Roberto Lopez erstattes av Angel Rodriguez.
    73'
    Inn: Loic Williams Ntambue Kayumba
    Ut: Aitor Bunuel
    Bytte for Tenerife. Loic Williams Ntambue Kayumba kommer inn for Aitor Bunuel på Heliodoro Rodríguez López.
    74'
    75'
    Nais Djouahra
    Sjanse i Santa Cruz de Tenerife! Nais Djouahra (CD Leganes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Hjørnespark til CD Leganes
    76'
    Sergio Gonzalez
    Sergio Gonzalez (CD Leganes) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men klarer ikke å score.
    76'
    79'
    Skudd utenfor mål, CD Leganes
    81'
    Nais Djouahra (CD Leganes) header ballen mot mål, men Tenerife klarerer.
    82'
    82'
    83'
    Loic Williams Ntambue Kayumba
    Loic Williams Ntambue Kayumba (Tenerife) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    84'
    84'
    85'
    85'
    Inn: Alberto Martin Diaz
    Ut: Luismi Cruz
    Tenerife bytter ut Luismi Cruz med Alberto Martin Diaz.
    86'
    Inn: Yann Bodiger
    Ut: Enric Gallego
    Bytte for Tenerife. Yann Bodiger kommer inn for Enric Gallego på Heliodoro Rodríguez López.
    86'
    88'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til CD Leganes.
    90'
    Jon Ander Gonzalez Esteban tildeler CD Leganes en corner. Francisco Portillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.