Spillet har blitt midlertidig stoppet i Weikendorf fordi Darijo Pecirep får behandling for en skade på banen.
    Darijo Pecirep kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sportplatz Stripfing.
    Florian Jager signaliserer et frispark til Grazer AK på egen banehalvdel.
    Enis Safin
    Enis Safin (Stripfing/Weiden) kommer til en målsjanse på Sportplatz Stripfing, men klarer ikke å score.
    17'
    Stefan Rakowitz
    Sjanse i Weikendorf! Stefan Rakowitz (Stripfing/Weiden) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Ayi Silva Kangani
    Stripfing/Weiden angriper i Weikendorf. Ayi Silva Kangani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Murat Satin
    Dommer Florian Jager gir Murat Satin (Grazer AK) et gult kort.
    20'
    Skade: Grazer AK
    22'
    Hjørnespark til SV Stripfing/Weiden
    22'
    Tilbake fra skade: Grazer AK
    22'
    Mål for SV Stripfing/Weiden!
    SV Stripfing/Weiden 1 - 0 Grazer AK
    Mål: Dario Kreiker
    Målgivende: Timo Schmelzer
    Dario Kreiker setter ballen i nettet og Stripfing/Weiden leder nå 1-0. Flott spill fra Timo Schmelzer før målet.
    24'
    Daniel Maderner
    Grazer AK avanserer forover i Weikendorf. Daniel Maderner avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    SV Stripfing/Weiden scorer selvmål!
    SV Stripfing/Weiden 1 - 1 Grazer AK
    Mål: Stefan Rakowitz
    Stefan Rakowitz (Grazer AK) header ballen i mål og utligner til 1-1.
    27'
    Frispark Stripfing/Weiden.
    28'
    Stripfing/Weiden angriper i Weikendorf, men blir avblåst for offside.
    29'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Grazer AK.
    31'
    Gult kort til SV Stripfing/Weiden
    Florian Kopp
    Florian Kopp (Stripfing/Weiden) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportplatz Stripfing.
    31'
    Skudd utenfor mål, Grazer AK
    32'
    Mål for Grazer AK!
    SV Stripfing/Weiden 1 - 2 Grazer AK
    Mål: Lenn Jastremski
    Målgivende: Christian Lichtenberger
    Mål! Grazer AK tar ledelsen 1-2 ved Lenn Jastremski. Christian Lichtenberger var nest sist på ballen.
    33'
    SV Stripfing/Weiden 1 - 3 Grazer AK
    Målgivende: Daniel Maderner
    Mål! Lenn Jastremski (Grazer AK) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 1-3 på Sportplatz Stripfing. Det er en fin assist fra Daniel Maderner.
    35'
    Kursat Guclu (Stripfing/Weiden) slår en corner fra høyre side på Sportplatz Stripfing.
    38'
    38'
    Stripfing/Weiden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Florian Jager tildeler Stripfing/Weiden en corner. Kursat Guclu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Grazer AK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Skudd på mål, Grazer AK
    45'
    SV Stripfing/Weiden, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    SV Stripfing/Weiden 1 - 4 Grazer AK
    Mål: Daniel Maderner
    Målgivende: Felix Holzhacker
    Mål! Daniel Maderner øker Grazer AKs ledelse til 1-4 på Sportplatz Stripfing. Felix Holzhacker sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Frispark til Stripfing/Weiden på halvdelen til Grazer AK.
    46'
    48'
    Christian Lichtenberger
    Christian Lichtenberger (Grazer AK) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Stripfing/Weiden angriper i Weikendorf. Stefan Rakowitz fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    I Weikendorf slår Enis Safin en corner fra venstre.
    55'
    Timo Altersberger
    I Weikendorf header Timo Altersberger (Stripfing/Weiden) mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    56'
    56'
    56'
    SV Stripfing/Weiden 2 - 4 Grazer AK
    Mål: Enis Safin
    Enis Safin scorer og reduserer dermed til 2-4.
    57'
    Daniel Maderner (Grazer AK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    Grazer AK angriper, men avslutningen til Christian Lichtenberger går utenfor.
    62'
    64'
    Stripfing/Weiden angriper, men Ayi Silva Kangani vinkes av for offside.
    65'
    SV Stripfing/Weiden 2 - 5 Grazer AK
    Mål: Thomas Schiestl
    Målgivende: Lenn Jastremski
    Thomas Schiestl øker Grazer AKs ledelse til 2-5! Flott spill fra Lenn Jastremski før målet.
    66'
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Benjamin Rosenberger
    Ut: Thomas Schiestl
    Grazer AK bytter ut Thomas Schiestl med Benjamin Rosenberger.
    70'
    Inn: Levan Eloshvili
    Ut: Lenn Jastremski
    Gernot Messner (Grazer AK) gjør sitt andre bytte for dagen. Levan Eloshvili erstatter Lenn Jastremski.
    70'
    Inn: Thomas Mayer
    Ut: Christian Lichtenberger
    Gernot Messner gjør dagens tredje bytte i Weikendorf, når han tar ut Christian Lichtenberger og setter inn Thomas Mayer.
    71'
    Spillerbytte - SV Stripfing/Weiden
    Inn: Gianluca Gaudino
    Ut: Enis Safin
    Stripfing/Weiden bytter ut Enis Safin med Gianluca Gaudino. Dette er det første byttet som Florian Sattler gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Nikola Gataric
    Ut: Ayi Silva Kangani
    Stripfing/Weiden gjør sitt andre bytte. Ayi Silva Kangani erstattes av Nikola Gataric.
    73'
    Frispark for Grazer AK på egen banehalvdel.
    75'
    Simon Furtlehner
    Dommer Florian Jager viser Simon Furtlehner (Stripfing/Weiden) det gule kortet.
    75'
    77'
    77'
    77'
    Inn: Kevin Prince Milla
    Ut: Daniel Maderner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Grazer AK. Inn kommer Kevin Prince Milla, mens Daniel Maderner tar plass på benken.
    78'
    Inn: Jan Stefanon
    Ut: Murat Satin
    Bytte for Grazer AK. Jan Stefanon kommer inn for Murat Satin på Sportplatz Stripfing.
    78'
    Inn: Dejan Radonjic
    Ut: Stefan Rakowitz
    Stefan Rakowitz (Stripfing/Weiden) erstattes av Dejan Radonjic.
    79'
    83'
    84'
    Inn: Denis Dizdarevic
    Ut: Kursat Guclu
    Florian Sattler gjør dagens fjerde bytte i Weikendorf, når han tar ut Kursat Guclu og setter inn Denis Dizdarevic.
    85'
    89'
    Michael Lang
    Michael Lang (Grazer AK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden like utenfor Grazer AK-området.
    89'
    Gianluca Gaudino
    Sjanse! Stripfing/Weiden avanserer forover, men Gianluca Gaudino avslutter utenfor.