I Sankt Polten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Dario Tadic (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på NV Arena.
    SKN St. Polten fosser fremover, men Samuel Sampl blåser for offside på NV Arena.
    11'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    14'
    Bernd Gschweidl
    I Sankt Polten header Bernd Gschweidl (SKN St. Polten) mot mål, men ballen går utenfor.
    15'
    Rio Nitta
    SKN St. Polten angriper. Rio Nitta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    SV Stripfing/Weiden, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Samuel Sampl signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden.
    19'
    Samuel Sampl signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    21'
    Stripfing/Weiden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Stefan Rakowitz
    Stripfing/Weiden avanserer forover i Sankt Polten. Stefan Rakowitz avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    24'
    Stefan Rakowitz (Stripfing/Weiden) kommer til en målsjanse på NV Arena, men klarer ikke å score.
    24'
    Samuel Sampl tildeler SKN St. Polten en corner. Marc Stendera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    SKN St. Polten angriper, men Samuel Sampl blåser for offside.
    27'
    Frispark til Stripfing/Weiden på halvdelen til SKN St. Polten.
    28'
    Gult kort til SV Stripfing/Weiden
    Simon Furtlehner
    Dommer Samuel Sampl viser Simon Furtlehner (Stripfing/Weiden) det gule kortet.
    29'
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til Stripfing/Weiden.
    29'
    Hjørnespark til SKN St. Polten
    30'
    Christian Ramsebner
    Christian Ramsebner (SKN St. Polten) prøver å heade ballen i mål på NV Arena, men mislykkes.
    31'
    31'
    I Sankt Polten slår Dario Tadic en corner fra høyre.
    34'
    34'
    Mål for SV Stripfing/Weiden!
    SKN St. Polten 0 - 1 SV Stripfing/Weiden
    Mål: Timo Schmelzer
    Målgivende: Florian Kopp
    Mål! Stripfing/Weiden tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Timo Schmelzer på NV Arena. Florian Kopp var nest sist på ballen.
    36'
    Marc Stendera
    Marc Stendera (SKN St. Polten) kommer seg fri på NV Arena, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Samuel Sampl signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    43'
    Samuel Sampl signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    43'
    Dommeren gir Stefan Rakowitz (Stripfing/Weiden) et gult kort.
    43'
    I Sankt Polten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    46'
    47'
    47'
    Skudd på mål, SV Stripfing/Weiden
    48'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    SKN St. Polten 0 - 2 SV Stripfing/Weiden
    Mål: Sanel Saljic
    I Sankt Polten øker Stripfing/Weiden ledelsen til 0-2 takket være et mål av Sanel Saljic.
    49'
    51'
    Samuel Sampl signaliserer et frispark til SKN St. Polten like utenfor Stripfing/Weiden-området.
    52'
    Andre gule kort til SV Stripfing/Weiden
    Utvisning! Stripfing/Weiden må klare seg resten av kampen uten Stefan Rakowitz etter at han får sitt andre gule.
    52'
    Frisparket tildelt SKN St. Polten er farlig nær Stripfing/Weidens målområde.
    52'
    Mål for SKN St. Polten!
    SKN St. Polten 1 - 2 SV Stripfing/Weiden
    Mål: Bernd Gschweidl
    Målgivende: Marc Stendera
    Bernd Gschweidl scorer og reduserer dermed til 1-2. Marc Stendera sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Christoph Messerer
    Ut: Andree Neumayer
    Philipp Semlic (SKN St. Polten) gjør sitt første bytte for dagen. Christoph Messerer erstatter Andree Neumayer.
    54'
    Inn: Stefan Nutz
    Ut: Bernd Gschweidl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Stefan Nutz, mens Bernd Gschweidl tar plass på benken.
    55'
    Inn: Kevin Monzialo
    Ut: David Riegler
    Philipp Semlic gjør dagens tredje bytte i Sankt Polten, når han tar ut David Riegler og setter inn Kevin Monzialo.
    55'
    Spillerbytte - SV Stripfing/Weiden
    Inn: Dario Kreiker
    Ut: Ayi Silva Kangani
    Stripfing/Weiden bytter ut Ayi Silva Kangani med Dario Kreiker.
    55'
    57'
    Rio Nitta
    Målsjanse til SKN St. Polten! Rio Nitta treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    64'
    Frispark for Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Denis Dizdarevic
    Ut: Timo Schmelzer
    Bytte for Stripfing/Weiden. Denis Dizdarevic kommer inn for Timo Schmelzer på NV Arena.
    67'
    Inn: Johannes Tartarotti
    Ut: Rio Nitta
    SKN St. Polten bytter ut Rio Nitta med Johannes Tartarotti. Dette er det fjerde byttet som Philipp Semlic gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    Stefan Nutz
    Målsjanse til SKN St. Polten! Stefan Nutz treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    72'
    Stripfing/Weiden må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SKN St. Polten.