I Seinajoki slår Valentin Gasc en corner fra venstre.
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    5'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Joni Hyytia tildeler Seinajoen JK en corner. Valentin Gasc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Frispark Seinajoen JK.
    10'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    12'
    12'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    14'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    16'
    18'
    Kasper Paananen
    Målsjanse på OmaSP Stadion! Kasper Paananen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Seinajoki slår Valentin Gasc en corner fra høyre.
    21'
    23'
    24'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    28'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Kelvin Pires
    Kelvin Pires (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på OmaSP Stadion.
    29'
    Straffe til Seinajoen JK
    33'
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    33'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Joona Veteli
    Dommer Joni Hyytia viser Joona Veteli (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    33'
    Seinajoen JK scorer på straffe!
    Seinajoen JK 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Jaime Jose Moreno Ciorciari scorer og Seinajoen JK leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    34'
    36'
    36'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    37'
    39'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    44'
    45'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Kingsley Ofori
    Ut: Kasper Paananen
    Kasper Paananen (Seinajoen JK) erstattes av Kingsley Ofori.
    46'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på OmaSP Stadion.
    47'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær Seinajoen JKs målområde.
    49'
    50'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK like utenfor Tampereen Ilves-området.
    52'
    53'
    Santeri Haarala
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    57'
    58'
    59'
    I Seinajoki slår Joona Veteli en corner fra høyre.
    59'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    61'
    63'
    63'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    64'
    64'
    65'
    66'
    Inn: Otto Kemppainen
    Ut: Dario Naamo
    Seinajoen JK bytter ut Dario Naamo med Otto Kemppainen.
    66'
    Inn: Salim Giabo Yussif
    Ut: Markus Arsalo
    Toni Lehtinen gjør dagens tredje bytte i Seinajoki, når han tar ut Markus Arsalo og setter inn Salim Giabo Yussif.
    66'
    67'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    70'
    70'
    70'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Marius Soderback
    Ut: Joona Veteli
    Bytte for Tampereen Ilves. Marius Soderback kommer inn for Joona Veteli på OmaSP Stadion.
    71'
    72'
    72'
    Frispark Tampereen Ilves.
    72'
    74'
    Juhani Pikkarainen
    Juhani Pikkarainen (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    78'
    80'
    Doni Arifi
    Dommeren gir Doni Arifi (Tampereen Ilves) et gult kort.
    80'
    Joni Hyytia tildeler Tampereen Ilves en corner. Marius Soderback sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    82'
    Inn: Fallou Ndiaye
    Ut: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Fallou Ndiaye, mens Jaime Jose Moreno Ciorciari tar plass på benken.
    82'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Marius Soderback
    Marius Soderback (Tampereen Ilves) avanserer forover på OmaSP Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.