Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Målgivende: Valentin Gasc
    Mål! Jaime Jose Moreno Ciorciari gir Seinajoen JK ledelsen 1-0 i Seinajoki. Det er en fin assist fra Valentin Gasc.
    7'
    Kevin Kouassivi-Benissan
    Kevin Kouassivi-Benissan (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    12'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Hassane Bande
    Dommeren gir Hassane Bande (HJK Helsinki) et gult kort.
    18'
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på OmaSP Stadion.
    22'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    23'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    24'
    Peiman Simani tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Kevin Kouassivi-Benissan (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på OmaSP Stadion, men klarer ikke å score.
    26'
    26'
    En av Seinajoen JKs spillere går i offside.
    32'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    32'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Aapo Halme
    Dommer Peiman Simani gir Aapo Halme (HJK Helsinki) et gult kort.
    35'
    I Seinajoki slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    39'
    Jesse Ost vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    42'
    Jesse Ost kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på OmaSP Stadion.
    42'
    44'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Seinajoen JK.
    45'
    Luke Plange
    HJK Helsinki angriper i Seinajoki. Luke Plange avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    I Seinajoki slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    45'+3
    45'+3
    Mål for HJK Helsinki!
    Seinajoen JK 1 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Brooklyn Lyons-Foster
    Mål! Brooklyn Lyons-Foster utligner for HJK Helsinki. Stillingen er dermed 1-1 i Seinajoki.
    45'+3
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Diogo Tomas
    Ut: Aapo Halme
    Ossi Virta (HJK Helsinki) gjør sitt første bytte for dagen. Diogo Tomas erstatter Aapo Halme.
    46'
    Inn: David Ezeh
    Ut: Luke Plange
    HJK Helsinki bytter ut Luke Plange med David Ezeh. Dette er det andre byttet som Ossi Virta gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Miguel Antonio Rodriguez Agurcia
    Ut: Paunio Roope
    Toni Lehtinen gjør dagens første bytte i Seinajoki, når han tar ut Paunio Roope og setter inn Miguel Antonio Rodriguez Agurcia.
    46'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    50'
    En av HJK Helsinkis spillere blir avblåst for offside.
    52'
    Seinajoen JK 2 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Rasmus Karjalainen
    Målgivende: Babacar Fati
    Seinajoen JK leder 2-1 etter en scoring av Rasmus Karjalainen. Babacar Fati var nest sist på ballen.
    53'
    55'
    Babacar Fati
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Babacar Fati går utenfor.
    56'
    Seinajoen JK 2 - 2 HJK Helsinki
    Mål: Anthony Olusanya
    Målgivende: Topi Keskinen
    Mål! bortelag utligner ved Anthony Olusanya. Stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Topi Keskinen før målet.
    57'
    60'
    Inn: Dario Naamo
    Ut: Otto Kemppainen
    Bytte for Seinajoen JK. Dario Naamo kommer inn for Otto Kemppainen på OmaSP Stadion.
    61'
    Seinajoen JK 2 - 3 HJK Helsinki
    Mål: Topi Keskinen
    Målgivende: Anthony Olusanya
    Mål! Topi Keskinen gir HJK Helsinki en 2-3 ledelse. Anthony Olusanya sto for den målgivende pasningen.
    62'
    64'
    65'
    66'
    69'
    Det blir farlig! Frispark for HJK Helsinki er nær straffområde.
    70'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Valentin Gasc
    Dommer Peiman Simani viser Valentin Gasc (Seinajoen JK) det gule kortet.
    70'
    Inn: Aaro Toivonen
    Ut: Topi Keskinen
    Ossi Virta gjør dagens tredje bytte i Seinajoki, når han tar ut Topi Keskinen og setter inn Aaro Toivonen.
    70'
    Diogo Tomas
    HJK Helsingfors kommer till avslut på OmaSP Stadion men Diogo Tomas nickar utanför.
    71'
    Aaro Toivonen
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Aaro Toivonen avslutter utenfor.
    73'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki, men blir avblåst for offside.
    73'
    Miguel Antonio Rodriguez Agurcia
    Miguel Antonio Rodriguez Agurcia (Seinajoen JK) kommer seg fri på OmaSP Stadion, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hans Nunoo Sarpei (HJK Helsinki) vrir seg av smerte i gresset.
    74'
    HJK Helsinki slipper å klare seg uten Hans Nunoo Sarpei som kommer tilbake på banen igjen.
    76'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Kasper Paananen
    Ut: Markus Arsalo
    Seinajoen JK bytter ut Markus Arsalo med Kasper Paananen. Dette er det tredje byttet som Toni Lehtinen gjør i dagens kamp.
    78'
    78'
    Frisparket tildelt Seinajoen JK er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    79'
    Rasmus Karjalainen
    Målsjanse! Rasmus Karjalainen (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    83'
    Hassane Bande ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    Hassane Bande er på beina igjen og fortsetter kampen på OmaSP Stadion.
    84'
    86'
    Peiman Simani tildeler Seinajoen JK en corner. Valentin Gasc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Kasper Paananen
    Kasper Paananen (Seinajoen JK) kommer til avslutning på OmaSP Stadion, men headingen blir reddet.
    86'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på OmaSP Stadion.
    87'
    87'
    88'
    Seinajoen JK 3 - 3 HJK Helsinki
    Mål: Kasper Paananen
    Målgivende: Kasper Paananen
    Mål! Kasper Paananen utligner til 3-3. Flott spill fra Kasper Paananen før målet.
    88'
    89'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    90'+1
    90'+2
    Peiman Simani signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    90'+3
    Kelvin Pires
    Kelvin Pires (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.