Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    Sjanse til Arouca! Jason er nær ved å score, men keeper redder.
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Bruno Miguel do Carmo Vieira signaliserer et frispark til Arouca på egen banehalvdel.
    13'
    Offside! Aziz (Rio Ave) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    16'
    Frispark for Arouca på egen banehalvdel.
    19'
    Bruno Miguel do Carmo Vieira tildeler Arouca en corner. David Martins Simao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Jason (Arouca) løfter inn en corner fra venstre på Estadio dos Arcos.
    23'
    Jason (Arouca) slår en corner fra venstre side på Estadio dos Arcos.
    25'
    Rafa Mujica
    Sjanse! Arouca avanserer forover, men Rafa Mujica avslutter utenfor.
    26'
    Rafa Mujica
    Arouca angriper, men avslutningen til Rafa Mujica går utenfor.
    28'
    Spillet på Estadio dos Arcos er stoppet midlertidig fordi Jhonatan ligger nede.
    29'
    Jhonatan er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio dos Arcos.
    29'
    Arouca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Rafa Mujica
    Målsjanse! Rafa Mujica (Arouca) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    32'
    33'
    Marios Vroussay
    Målsjanse til Rio Ave! Marios Vroussay treffer mål, men keeper redder.
    35'
    FC Arouca, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Mål for Rio Ave FC!
    Rio Ave FC 1 - 0 FC Arouca
    Mål: Joca
    Målgivende: Joao Rafael Brito Teixeira
    Rio Ave leder 1-0 etter en scoring av Joca. Joao Rafael Brito Teixeira var nest sist på ballen.
    36'
    Målet til Rio Ave FC sjekkes av VAR
    36'
    Målet til Rio Ave FC blir stående
    38'
    39'
    Gult kort til FC Arouca
    Morlaye Sylla
    Morlaye Sylla (Arouca) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Frispark til Arouca på halvdelen til Rio Ave.
    42'
    Bruno Miguel do Carmo Vieira signaliserer et frispark til Rio Ave.
    42'
    Rio Ave fosser fremover, men Bruno Miguel do Carmo Vieira blåser for offside på Estadio dos Arcos.
    44'
    I Vila do Conde slår Joao Rafael Brito Teixeira en corner fra venstre.
    45'
    45'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Miguel Nobrega
    Dommer Bruno Miguel do Carmo Vieira gir Miguel Nobrega (Rio Ave) et gult kort.
    45'
    Mål for FC Arouca!
    Rio Ave FC 1 - 1 FC Arouca
    Mål: Rafa Mujica
    Målgivende: Morlaye Sylla
    Mål! bortelag utligner ved Rafa Mujica. Stillingen er nå 1-1. Morlaye Sylla sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Målet til FC Arouca sjekkes av VAR
    48'
    Målet til FC Arouca blir stående
    49'
    Pedro Santos
    Sjanse i Vila do Conde! Pedro Santos (Arouca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    49'
    Morlaye Sylla (Arouca) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Rio Ave angriper, men Aziz vinkes av for offside.
    52'
    52'
    56'
    Rio Ave fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Rio Ave fosser fremover, men Joao Pedro Loureiro da Costa går rett i offsidefella.
    59'
    59'
    Målet til Rio Ave FC blir annullert
    60'
    61'
    Jason vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Jason ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vila do Conde.
    67'
    Joao Rafael Brito Teixeira (Rio Ave) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    67'
    Rio Ave fosser forover og Marios Vroussay fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Bruno Miguel do Carmo Vieira tildeler Arouca en corner. Jason sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Mateo Tanlongo
    Mateo Tanlongo (Rio Ave) får et gult kort av dommer Bruno Miguel do Carmo Vieira.
    70'
    David Martins Simao (Arouca) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    70'
    Kan Arouca utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    71'
    Jason
    Målsjanse! Jason (Arouca) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Bruno Miguel do Carmo Vieira signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    72'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Umaro Embalo
    Ut: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Luis Carlos Batalha Freire gjør dagens første bytte i Vila do Conde, når han tar ut Fabio Ronaldo Costa Conceicao og setter inn Umaro Embalo.
    72'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Marios Vroussay
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gjør sitt andre bytte for dagen. Emmanuel Boateng erstatter Marios Vroussay.
    72'
    73'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Arouca.
    74'
    Spillerbytte - FC Arouca
    Inn: Kouassi Eboue
    Ut: David Martins Simao
    David Martins Simao (Arouca) erstattes av Kouassi Eboue.
    75'
    Inn: Adrien Silva
    Ut: Mateo Tanlongo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rio Ave. Inn kommer Adrien Silva, mens Mateo Tanlongo tar plass på benken.
    76'
    En av Rio Aves spillere går i offside.
    77'
    Emmanuel Boateng
    Emmanuel Boateng skyter i stolpen! Stor sjanse for Rio Ave i Vila do Conde.
    77'
    Rio Ave angriper, men blir avblåst for offside.
    77'
    78'
    Weverson
    Dommer Bruno Miguel do Carmo Vieira viser Weverson (Arouca) det gule kortet.
    78'
    80'
    82'
    Inn: Vitinho
    Ut: Morlaye Sylla
    Arouca bytter ut Morlaye Sylla med Vitinho. Dette er det andre byttet som Daniel Sousa gjør i dagens kamp.
    82'
    Skudd utenfor mål, FC Arouca
    84'
    85'
    Inn: Ze Manuel
    Ut: Joca
    Rio Ave bytter ut Joca med Ze Manuel.
    85'
    Inn: Joao Pedro Salazar da Graca
    Ut: Joao Rafael Brito Teixeira
    Rio Ave gjør sitt femte bytte. Joao Rafael Brito Teixeira erstattes av Joao Pedro Salazar da Graca.
    85'
    Weverson
    Arouca angriper, men avslutningen til Weverson går utenfor.
    86'
    Frispark Arouca.
    86'
    Inn: Alfonso Trezza Hernandez
    Ut: Jason
    Arouca gjør sitt tredje bytte. Jason erstattes av Alfonso Trezza Hernandez.
    89'
    Inn: Pedro Moreira
    Ut: Pedro Santos
    Arouca bytter ut Pedro Santos med Pedro Moreira.
    89'
    Rafa Mujica
    Arouca angriper. Rafa Mujica får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Cristo Gonzalez
    Sjanse! Arouca avanserer forover, men Cristo Gonzalez avslutter utenfor.
    90'
    I Vila do Conde slår Adrien Silva en corner fra høyre.
    90'+1
    90'+1
    Ze Manuel
    Ze Manuel (Rio Ave) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio dos Arcos.
    90'+2
    Rafa Mujica
    Målsjanse på Estadio dos Arcos! Rafa Mujica fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Pedro Moreira (Arouca) løfter inn en corner fra venstre på Estadio dos Arcos.
    90'+3
    Arouca avanserer forover i Vila do Conde. Cristo Gonzalez avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+4
    90'+5
    Robson Bambu
    Dommer Bruno Miguel do Carmo Vieira viser Robson Bambu (Arouca) det gule kortet.