4-4
4-5
64
54
    Jeremie Pignard tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Del Castillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    2'
    Stade Rennes angriper, men Jeremie Pignard blåser for offside.
    3'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 Brest
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Målgivende: Azor Matusiwa
    Arnaud Kalimuendo setter ballen i nettet og Stade Rennes leder nå 1-0. Flott spill fra Azor Matusiwa før målet.
    4'
    I Rennes slår Romain Del Castillo en corner fra høyre.
    6'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    6'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    8'
    Rennes 2 - 0 Brest
    Mål! Arnaud Kalimuendo gir Stade Rennes en komfortabel 2-0 ledelse.
    9'
    Mål for Brest!
    Rennes 2 - 1 Brest
    Mål: Steve Mounie
    Mål! Stade Brestois 29 reduserer til 2-1 ved Steve Mounie.
    11'
    En av Stade Brestois 29s spillere blir avblåst for offside på Roazhon Park.
    13'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    18'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Kenny Lala (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    21'
    Jeremie Pignard tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Del Castillo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    22'
    26'
    27'
    32'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    34'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    34'
    Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Benjamin Bourigeaud går utenfor.
    36'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes er nær straffområde.
    40'
    Martin Terrier
    Martin Terrier (Stade Rennes) kommer til avslutning på Roazhon Park, men headingen blir reddet.
    41'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til Stade Rennes.
    43'
    44'
    45'
    Frispark Stade Brestois 29.
    45'+1
    Gult kort til Rennes
    Martin Terrier (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    Rennes scorer selvmål!
    Rennes 2 - 2 Brest
    Mål: Warmed Omari
    Et uheldig selvmål av Warmed Omari gjør at det står 2-2 på Roazhon Park.
    48'
    49'
    Frispark Stade Rennes.
    49'
    Målsjanse til Stade Rennes! Martin Terrier treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    53'
    Rennes 2 - 3 Brest
    Mål: Martin Satriano
    Målgivende: Bradley Locko
    Mål! Martin Satriano (Stade Brestois 29) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-3 på Roazhon Park. Det er en fin assist fra Bradley Locko.
    54'
    56'
    Azor Matusiwa
    Azor Matusiwa (Stade Rennes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    59'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Adrien Truffert
    Ut: Jeanuel Belocian
    Stade Rennes bytter ut Jeanuel Belocian med Adrien Truffert.
    59'
    Inn: Amine Gouiri
    Ut: Baptiste Santamaria
    Stade Rennes gjør sitt andre bytte. Baptiste Santamaria erstattes av Amine Gouiri.
    59'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    60'
    Steve Mounie
    Målsjanse! Steve Mounie (Stade Brestois 29) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Desire Doue
    Sjanse i Rennes! Desire Doue (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    63'
    En av Stade Brestois 29s spillere går i offside.
    65'
    Rennes 2 - 4 Brest
    Mål: Mahdi Camara
    Stade Brestois 29 går opp i en 2-4 ledelse etter et mål av Mahdi Camara.
    66'
    Rennes 3 - 4 Brest
    Mål: Arthur Theate
    Arthur Theate setter inn en redusering på Roazhon Park. Stillingen er nå 3-4.
    68'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Mahdi Camara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Jonas Martin, mens Mahdi Camara tar plass på benken.
    70'
    Steve Mounie (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    73'
    73'
    Stade Brestois 29 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Rennes.
    74'
    Inn: Enzo Le Fee
    Ut: Azor Matusiwa
    Julien Stephan gjør dagens tredje bytte i Rennes, når han tar ut Azor Matusiwa og setter inn Enzo Le Fee.
    74'
    Frisparket tildelt Stade Rennes er farlig nær Stade Brestois 29s målområde.
    75'
    Gult kort til Brest
    Pierre Lees-Melou
    Dommer Jeremie Pignard gir Pierre Lees-Melou (Stade Brestois 29) et gult kort.
    75'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Martin Satriano
    Martin Satriano (Stade Brestois 29) erstattes av Mathias Pereira Lage.
    76'
    Inn: Kamory Doumbia
    Ut: Hugo Magnetti
    Bytte for Stade Brestois 29. Kamory Doumbia kommer inn for Hugo Magnetti på Roazhon Park.
    77'
    Frispark i en god posisjon for Stade Rennes!
    78'
    Rennes 4 - 4 Brest
    Mål: Martin Terrier
    Målgivende: Benjamin Bourigeaud
    Mål! hjemmelag utligner ved Martin Terrier. Stillingen er nå 4-4. Benjamin Bourigeaud var nest sist på ballen.
    79'
    Arnaud Kalimuendo
    Arnaud Kalimuendo (Stade Rennes) mottar sitt første gule kort for dagen på Roazhon Park.
    80'
    Steve Mounie (Stade Brestois 29) header utenfor.
    81'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Martin Terrier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Fabian Rieder, mens Martin Terrier tar plass på benken.
    86'
    88'
    Jeremie Pignard tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Romain Del Castillo
    Stade Brestois 29 bytter ut Romain Del Castillo med Jeremy Le Douaron.
    90'+4
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    90'+5
    Enzo Le Fee
    Enzo Le Fee (Stade Rennes) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    90'+6
    Rennes 4 - 5 Brest
    Mål: Lilian Brassier
    Målgivende: Mathias Pereira Lage
    Mål! Lilian Brassier header ballen i mål og gir Stade Brestois 29 ledelsen 4-5 på Roazhon Park. Mathias Pereira Lage sto for den målgivende pasningen.