Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) vrir seg av smerte i gresset.
    Dodi Lukebakio (Sevilla FC) erstatter Isaac Romero Bernal som ser ut til å måtte forlate Benito Villamarin med en skade.
    15'
    Frispark Sevilla FC.
    15'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Sevilla
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Jose Maria Sanchez Martinez.
    16'
    18'
    Sevilla FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Betis Balompie.
    18'
    En av Real Betis Balompies spillere går i offside.
    19'
    Real Betis Balompie angriper, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside.
    22'
    Sevilla FC angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    24'
    27'
    Lucas Ocampos
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Lucas Ocampos går utenfor.
    29'
    Sergio Ramos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Sergio Ramos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    31'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Sevilla FC.
    32'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Betis Balompie en corner. Isco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Straffe til Real Betis
    37'
    Real Betis scorer på straffe!
    Real Betis 1 - 0 Sevilla
    Mål: Isco
    Mål! Isco gir Real Betis Balompie ledelsen 1-0 på Benito Villamarin. Målet kom på et straffespark.
    38'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Isco
    Isco får gult kort av dommer Jose Maria Sanchez Martinez, og må dermed stå over en kamp for Real Betis Balompie.
    40'
    Målsjanse på Benito Villamarin! Youssef En-Nesyri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    45'+2
    Suso (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    45'+3
    Suso (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    45'+3
    46'
    Cedric Bakambu
    Cedric Bakambu (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Cedric Bakambu (Real Betis Balompie) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    49'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Willian Jose
    Ut: Cedric Bakambu
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) tar ut Cedric Bakambu som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Willian Jose.
    51'
    51'
    Ayoze Perez
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Ayoze Perez treffer mål, men keeper redder.
    53'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Inn: Kike Salas
    Ut: Jesus Navas
    Bytte for Sevilla FC. Kike Salas kommer inn for Jesus Navas på Benito Villamarin.
    54'
    Isco (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    54'
    Youssouf Sabaly
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Youssouf Sabaly avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Dodi Lukebakio (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    55'
    Mål for Sevilla!
    Real Betis 1 - 1 Sevilla
    Mål: Kike Salas
    Målgivende: Marcos Acuna
    Mål! Sevilla FCutligner til 1-1 etter en heading av Kike Salas. Flott spill fra Marcos Acuna før målet.
    56'
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Betis
    59'
    Ingen straffe til Real Betis
    60'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    61'
    Boubakary Soumare
    Boubakary Soumare (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    64'
    Frispark Real Betis Balompie.
    65'
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Youssef En-Nesyri fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    67'
    I Sevilla slår Isco en corner fra høyre.
    69'
    70'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Real Betis Balompie.
    72'
    Inn: Nabil Fekir
    Ut: Pablo Fornals
    Manuel Pellegrini gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Pablo Fornals og setter inn Nabil Fekir.
    73'
    74'
    Suso
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez viser Suso (Sevilla FC) det gule kortet.
    74'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Sevilla FC en corner. Suso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    78'
    Loic Bade
    Loic Bade (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    78'
    Isco
    Sjanse i Sevilla! Isco (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    81'
    81'
    Marcos Acuna
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez gir Marcos Acuna (Sevilla FC) et gult kort.
    81'
    82'
    Offside! Dodi Lukebakio (Sevilla FC) er alene igjennom, men dommer Jose Maria Sanchez Martinez ser at linjemannen er oppe med flagget.