Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Tyler Roberts (Birmingham City) kommer seg fri på Kiyan Prince Foundation Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Lee Buchanan (Birmingham City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    4'
    Lee Buchanan er tilbake i kampen igjen.
    6'
    Ilias Chair
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) prøver å heade ballen i mål på Kiyan Prince Foundation Stadium, men mislykkes.
    11'
    Birmingham City, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for Birmingham City på egen banehalvdel.
    12'
    Lucas Andersen
    Lucas Andersen treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Queens Park Rangers i London.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for Birmingham City er nær straffområde.
    15'
    Frispark til Queens Park Rangers på halvdelen til Birmingham City.
    18'
    Ilias Chair
    Queens Park Rangers angriper, men avslutningen til Ilias Chair går utenfor.
    20'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Queens Park Rangers.
    22'
    I London slår Ilias Chair en corner fra venstre.
    23'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) slår en corner fra venstre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    27'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    28'
    Queens Park Rangers avanserer forover i London. Lucas Andersen avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    30'
    Chris Willock
    Målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium! Chris Willock fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Frispark Birmingham City.
    35'
    36'
    Dommer Josh Smith ser at linjemannen løfter flagget, og Queens Park Rangerss Lucas Andersen blåses av for offside.
    38'
    Tyler Roberts (Birmingham City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Josh Smith tildeler Birmingham City en corner. Seung-Ho Paik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    44'
    Jimmy Dunne
    Jimmy Dunne (Queens Park Rangers) kommer til avslutning på Kiyan Prince Foundation Stadium, men headingen blir reddet.
    45'
    45'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til Birmingham City
    Ethan Laird
    Ethan Laird får gult kort og må stå over en kamp for Birmingham City!
    47'
    Michael Frey
    Queens Park Rangers angriper på Kiyan Prince Foundation Stadium. Michael Frey header utenfor.
    48'
    Birmingham City angriper i London, men blir avblåst for offside.
    49'
    Offside! Michael Frey (Queens Park Rangers) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    Frispark Queens Park Rangers.
    51'
    Dommer Josh Smith gir Tyler Roberts (Birmingham City) et gult kort.
    51'
    53'
    Juninho Bacuna
    Sjanse i London! Juninho Bacuna (Birmingham City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Dommer Josh Smith venter med å sette i gang spillet fordi Lee Buchanan ligger nede.
    55'
    Lee Buchanan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Isaac Hayden (Queens Park Rangers) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Isaac Hayden
    Isaac Hayden (Queens Park Rangers) mottar et gult kort på Kiyan Prince Foundation Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    58'
    Isaac Hayden ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    59'
    Jay Stansfield
    Jay Stansfield (Birmingham City) kommer til en målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Sinclair Armstrong
    Ut: Michael Frey
    Queens Park Rangers gjør sitt første bytte. Michael Frey erstattes av Sinclair Armstrong.
    59'
    Inn: Jack Colback
    Ut: Isaac Hayden
    Queens Park Rangers bytter ut Isaac Hayden som ikke ser ut til å kunne fortsette. Marti Cifuentes Corvillo blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Jack Colback.
    60'
    Ilias Chair
    Queens Park Rangers angriper i London. Ilias Chair fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Mål for Birmingham City!
    Queens Park Rangers 0 - 1 Birmingham City
    Mål: Juninho Bacuna
    Målgivende: Ethan Laird
    Birmingham City leder 0-1 etter en scoring av Juninho Bacuna. Det er en fin assist fra Ethan Laird.
    62'
    64'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Queens Park Rangers like utenfor Birmingham City-området.
    65'
    Mål for Queens Park Rangers!
    Queens Park Rangers 1 - 1 Birmingham City
    Mål: Steve Cook
    Utligning! Steve Cook setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    65'
    Josh Smith tildeler Birmingham City en corner. Seung-Ho Paik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Skudd utenfor mål, Birmingham City
    68'
    Skudd på mål, Birmingham City
    70'
    70'
    72'
    Chris Willock (Queens Park Rangers) kommer til en målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium, men klarer ikke å score.
    72'
    Spillerbytte - Birmingham City
    Inn: Koji Miyoshi
    Ut: Tyler Roberts
    Bytte for Birmingham City. Koji Miyoshi kommer inn for Tyler Roberts på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    73'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Birmingham City på egen banehalvdel.
    74'
    Jack Colback
    Jack Colback (Queens Park Rangers) får et gult kort av dommer Josh Smith.
    74'
    Inn: Paul Smyth
    Ut: Chris Willock
    Queens Park Rangers bytter ut Chris Willock med Paul Smyth. Dette er det tredje byttet som Marti Cifuentes Corvillo gjør i dagens kamp.
    76'
    Birmingham City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) slår en corner fra høyre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    81'
    En av Queens Park Rangerss spillere blir avblåst for offside på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    82'
    En av Birmingham Citys spillere blir avblåst for offside.
    83'
    Inn: Scott Hogan
    Ut: Jay Stansfield
    Jay Stansfield (Birmingham City) erstattes av Scott Hogan.
    84'
    Inn: Jordan James
    Ut: Juninho Bacuna
    Birmingham City bytter ut Juninho Bacuna med Jordan James.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Ziyad Larkeche
    Ut: Kenneth Paal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Queens Park Rangers. Inn kommer Ziyad Larkeche, mens Kenneth Paal tar plass på benken.
    87'
    Queens Park Rangers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Birmingham City.
    90'
    Inn: Gary Gardner
    Ut: Krystian Bielik
    Gary Rowett (Birmingham City) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gary Gardner erstatter Krystian Bielik.
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    Queens Park Rangers 2 - 1 Birmingham City
    Mål: Jimmy Dunne
    Mål! Jimmy Dunne gir Queens Park Rangers ledelsen 2-1 i London.
    90'+2
    Queens Park Rangers angriper. Lucas Andersen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.