Hjørnespark til Preston North End
    4'
    I Preston har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Steve Martin tildeler Preston North End en corner. Will Keane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Viktor Johansson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    16'
    Viktor Johansson er tilbake på banen igjen.
    17'
    Frispark til Rotherham United på halvdelen til Preston North End.
    17'
    Mål for Preston North End!
    Preston North End 1 - 0 Rotherham United
    Mål: Duane Holmes
    Målgivende: Robbie Brady
    Duane Holmes dundrer ballen i mål og Preston North End tar ledelsen 1-0 på Deepdale. Det er en fin assist fra Robbie Brady.
    22'
    Robbie Brady
    Robbie Brady (Preston North End) header mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    Cafu
    Sjanse i Preston! Cafu (Rotherham United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Preston North End, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Rotherham United angriper, men blir avblåst for offside.
    31'
    Steve Martin signaliserer et frispark til Rotherham United.
    34'
    Rotherham United fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Preston North End 2 - 0 Rotherham United
    Mål: Emil Riis
    Målgivende: Mads Frøkjær-Jensen
    Emil Riis setter ballen i mål og øker Preston North Ends ledelse til 2-0 i Preston. Mads Frøkjær-Jensen sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Preston North End 3 - 0 Rotherham United
    Målgivende: Will Keane
    Mål! Emil Riis øker Preston North Ends ledelse til 3-0 på Deepdale. Will Keane var nest sist på ballen.
    42'
    Steve Martin signaliserer et frispark til Preston North End på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Rotherham United
    Oliver Rathbone
    Dommeren gir Oliver Rathbone (Rotherham United) et gult kort.
    44'
    Preston North End tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Dommer Steve Martin ser at linjemannen løfter flagget, og Preston North Ends Will Keane blåses av for offside.
    45'+1
    Ali McCann
    Målsjanse til Preston North End! Ali McCann treffer mål, men keeper redder.
    45'+3
    Rotherham United, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Målsjanse! Robbie Brady (Preston North End) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+6
    Spillerbytte - Rotherham United
    Inn: Cohen Bramall
    Ut: Cafu
    Rotherham United bytter ut Cafu med Cohen Bramall. Dette er det første byttet som Leam Nathan Richardson gjør i dagens kamp.
    46'
    Sam Clucas (Rotherham United) slår en corner fra høyre side på Deepdale.
    47'
    Frispark for Preston North End på egen banehalvdel.
    48'
    48'
    Frispark Rotherham United.
    51'
    Steve Martin signaliserer et frispark til Preston North End.
    52'
    Steve Martin signaliserer et frispark til Preston North End like utenfor Rotherham United-området.
    54'
    Frispark for Rotherham United på egen banehalvdel.
    54'
    Charlie Wyke
    Charlie Wyke (Rotherham United) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    54'
    54'
    I Preston slår Sam Clucas en corner fra venstre.
    57'
    Skudd utenfor mål, Preston North End
    Will Keane
    59'
    61'
    Spillerbytte - Preston North End
    Inn: Jack Whatmough
    Ut: Jordan Storey
    Jordan Storey (Preston North End) erstattes av Jack Whatmough.
    61'
    Inn: Kian Best
    Ut: Robbie Brady
    Ryan Lowe (Preston North End) gjør sitt andre bytte for dagen. Kian Best erstatter Robbie Brady.
    61'
    Duane Holmes
    Sjanse! Preston North End avanserer forover, men Duane Holmes avslutter utenfor.
    63'
    65'
    68'
    Gult kort til Preston North End
    Andrew Hughes
    Andrew Hughes (Preston North End) mottar sitt første gule kort for dagen på Deepdale.
    68'
    Inn: Tom Eaves
    Ut: Charlie Wyke
    Bytte for Rotherham United. Tom Eaves kommer inn for Charlie Wyke på Deepdale.
    69'
    Inn: Andy Rinomhota
    Ut: Oliver Rathbone
    Leam Nathan Richardson gjør dagens tredje bytte i Preston, når han tar ut Oliver Rathbone og setter inn Andy Rinomhota.
    69'
    Preston North End angriper, men Steve Martin blåser for offside.
    70'
    71'
    73'
    I Preston har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Liam Lindsay
    Liam Lindsay (Preston North End) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Tom Eaves
    Tom Eaves (Rotherham United) kommer til en målsjanse på Deepdale, men klarer ikke å score.
    74'
    Inn: Noah Mawene
    Ut: Ali McCann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Preston North End. Inn kommer Noah Mawene, mens Ali McCann tar plass på benken.
    77'
    Inn: Layton Stewart
    Ut: Will Keane
    Bytte for Preston North End. Layton Stewart kommer inn for Will Keane på Deepdale.
    77'
    Rotherham United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Shane Ferguson
    Ut: Lee Peltier
    Rotherham United bytter ut Lee Peltier med Shane Ferguson. Dette er det fjerde byttet som Leam Nathan Richardson gjør i dagens kamp.
    79'
    79'
    81'
    82'
    Alan Browne
    Alan Browne (Preston North End) avanserer forover på Deepdale. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.