Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Mål for Pendikspor!
    Pendikspor 1 - 0 Kayserispor
    Mål: Badou Ndiaye
    Badou Ndiaye dundrer ballen i mål og Pendikspor tar ledelsen 1-0 på Pendik Stadium.
    7'
    Pendikspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Pendikspor angriper, men blir avblåst for offside.
    11'
    Miguel Cardoso
    Miguel Cardoso (Kayserispor) kommer seg fri på Pendik Stadium, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Miguel Cardoso (Kayserispor) slår en corner fra venstre side på Pendik Stadium.
    12'
    Umit Ozturk tildeler Kayserispor en corner. Miguel Cardoso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    14'
    Frispark til Pendikspor på halvdelen til Kayserispor.
    17'
    Frispark Kayserispor.
    19'
    Duckens Nazon
    Målsjanse! Duckens Nazon (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Mehdi Bourabia (Kayserispor) løfter inn en corner fra høyre på Pendik Stadium.
    22'
    Frispark for Pendikspor på egen banehalvdel.
    23'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Kayserispor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Kayserispor.
    28'
    Otabek Shukurov
    Kayserispor avanserer forover i Istanbul. Otabek Shukurov avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Pendikspor.
    30'
    Umut Nayir
    Pendikspor angriper på Pendik Stadium. Umut Nayir header utenfor.
    31'
    Halil Akbunar
    Halil Akbunar (Pendikspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    I Istanbul slår Erdem Ozgenc en corner fra venstre.
    44'
    Hasan Ali Kaldirim vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    Hasan Ali Kaldirim er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    Umit Ozturk tildeler Kayserispor en corner. Miguel Cardoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Mål for Kayserispor!
    Pendikspor 1 - 1 Kayserispor
    Mål: Aylton Boa Morte
    Målgivende: Miguel Cardoso
    Utligning! Aylton Boa Morte setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Miguel Cardoso før målet.
    45'+2
    45'+4
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Kartal Yilmaz
    Ut: Hasan Ali Kaldirim
    Kayserispor bytter ut Hasan Ali Kaldirim med Kartal Yilmaz.
    46'
    Kayserispor angriper i Istanbul. Mehdi Bourabia fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    VAR sjekker om det er straffe til Kayserispor
    51'
    Ingen straffe til Kayserispor
    54'
    Kan Kayserispor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    Pendikspor 1 - 2 Kayserispor
    Mål: Mehdi Bourabia
    Kayserispor leder 1-2 etter en scoring av Mehdi Bourabia.
    56'
    59'
    Dommeren gir Otabek Shukurov (Kayserispor) et gult kort.
    60'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    63'
    Badou Ndiaye
    Målsjanse til Pendikspor! Badou Ndiaye treffer mål, men keeper redder.
    64'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Erdem Ozgenc (Pendikspor) løfter inn en corner fra høyre på Pendik Stadium.
    68'
    Nuno Sequeira
    Nuno Sequeira (Pendikspor) kommer til en målsjanse på Pendik Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    Spillerbytte - Pendikspor
    Inn: Emeka Friday Eze
    Ut: Erdem Ozgenc
    Pendikspor bytter ut Erdem Ozgenc med Emeka Friday Eze. Dette er det første byttet som Ibrahim Uzulmez gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Abdoulay Diaby
    Ut: Halil Akbunar
    Pendikspor gjør sitt andre bytte. Halil Akbunar erstattes av Abdoulay Diaby.
    69'
    70'
    Emeka Friday Eze
    Emeka Friday Eze (Pendikspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    71'
    Målet til Pendikspor sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Pendikspor blir annullert
    75'
    Pendikspor, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    En av Pendikspors spillere går i offside.
    77'
    Inn: Joseph Attamah
    Ut: Arif Kocaman
    Bytte for Kayserispor. Joseph Attamah kommer inn for Arif Kocaman på Pendik Stadium.
    77'
    Frispark i en god posisjon for Pendikspor!
    79'
    Gult kort til Pendikspor
    Arnaud Lusamba
    Arnaud Lusamba (Pendikspor) får et gult kort av dommer Umit Ozturk.
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bilal Bayazit (Kayserispor) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    81'
    Kayserispor slipper å klare seg uten Bilal Bayazit som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    82'
    Sjanse! Kayserispor avanserer forover, men Mehdi Bourabia avslutter utenfor.
    82'
    Inn: Erencan Yardimci
    Ut: Umut Nayir
    Ibrahim Uzulmez gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Umut Nayir og setter inn Erencan Yardimci.
    84'
    I Istanbul slår Nuno Sequeira en corner fra venstre.
    85'
    85'
    Inn: Ackah
    Ut: Aylton Boa Morte
    Burak Yilmaz (Kayserispor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ackah erstatter Aylton Boa Morte.
    86'
    Bilal Bayazit
    Dommer Umit Ozturk viser Bilal Bayazit (Kayserispor) det gule kortet.
    87'
    Skudd på mål, Pendikspor
    88'
    88'
    Andre gule kort til Kayserispor
    Utvisning! Mehdi Bourabia (Kayserispor) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    90'
    Inn: Baran Ali Gezek
    Ut: Duckens Nazon
    Bytte for Kayserispor. Baran Ali Gezek kommer inn for Duckens Nazon på Pendik Stadium.
    90'+2
    Abdoulay Diaby
    Sjanse til Pendikspor! Abdoulay Diaby er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Hjørnespark til Pendikspor
    90'+2
    Murat Akca
    Pendikspor angriper, men avslutningen til Murat Akca går utenfor.
    90'+4
    90'+4
    Nuno Sequeira (Pendikspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+6
    Frispark Pendikspor.
    90'+8
    I Istanbul slår Abdoulay Diaby en corner fra høyre.
    90'+9
    Emeka Friday Eze (Pendikspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+9
    Pendikspor angriper. Arnaud Lusamba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.