Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Parma Calcio.
    Frispark for Parma Calcio på egen banehalvdel.
    12'
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    16'
    Palermo FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Francesco Di Mariano
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Parma Calcio like utenfor Palermo FC-området.
    21'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Palermo fordi Nahuel Estevez får behandling for en skade på banen.
    30'
    Spillet på Renzo Barbera er stoppet midlertidig fordi Francesco Di Mariano ligger nede.
    30'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Alessio Buttaro
    Ut: Francesco Di Mariano
    Palermo FC bytter ut Francesco Di Mariano som ikke ser ut til å kunne fortsette. Michele Mignani blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Alessio Buttaro.
    33'
    Nahuel Estevez er tilbake i kampen igjen.
    34'
    I Palermo slår Liam Henderson en corner fra høyre.
    34'
    Leonardo Mancuso
    Sjanse til Palermo FC! Leonardo Mancuso er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    Liam Henderson (Palermo FC) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    36'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Parma Calcio.
    37'
    Gult kort til Parma
    Yordan Osorio
    Yordan Osorio (Parma Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Gianluca Di Chiara
    Målsjanse på Renzo Barbera! Gianluca Di Chiara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Gianluca Aureliano tildeler Parma Calcio en corner. Dennis Man sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Enrico Del Prato
    Parma Calcio angriper. Enrico Del Prato får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    I Palermo slår Dennis Man en corner fra høyre.
    40'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Parma Calcio på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Palermo FC
    Salim Diakite
    Salim Diakite (Palermo FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for Parma Calcio er nær straffområde.
    44'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Frispark til Parma Calcio på halvdelen til Palermo FC.
    45'+1
    Gianluca Aureliano tildeler Parma Calcio en corner. Valentin Mihaila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Spillerbytte - Parma
    Inn: Gabriel Charpentier
    Ut: Wylan Cyprien
    Fabio Pecchia gjør dagens første bytte i Palermo, når han tar ut Wylan Cyprien og setter inn Gabriel Charpentier.
    46'
    Nahuel Estevez (Parma Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    49'
    Nahuel Estevez
    Parma Calcio angriper i Palermo. Nahuel Estevez fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Valentin Mihaila
    Sjanse! Parma Calcio avanserer forover, men Valentin Mihaila avslutter utenfor.
    51'
    Liam Henderson (Palermo FC) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    53'
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    53'
    Leandro Chichizola ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    55'
    Federico Di Francesco (Palermo FC) løfter inn en corner fra venstre på Renzo Barbera.
    56'
    Matteo Brunori
    Matteo Brunori (Palermo FC) kommer seg fri på Renzo Barbera, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Leandro Chichizola ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Palermo.
    56'
    58'
    60'
    Palermo FC angriper, men avslutningen til Leonardo Mancuso går utenfor.
    64'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    64'
    Offside! Leonardo Mancuso (Palermo FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    65'
    Parma Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Gabriel Charpentier
    Målsjanse! Gabriel Charpentier (Parma Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Inn: Simon Sohm
    Ut: Valentin Mihaila
    Parma Calcio gjør sitt andre bytte. Valentin Mihaila erstattes av Simon Sohm.
    69'
    Inn: Chaka Traore
    Ut: Leonardo Mancuso
    Michele Mignani (Palermo FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Chaka Traore erstatter Leonardo Mancuso.
    69'
    Inn: Jacopo Segre
    Ut: Liam Henderson
    Bytte for Palermo FC. Jacopo Segre kommer inn for Liam Henderson på Renzo Barbera.
    69'
    Offside! Simon Sohm (Parma Calcio) er alene igjennom, men dommer Gianluca Aureliano ser at linjemannen er oppe med flagget.
    70'
    Dennis Man
    Parma Calcio fosser forover og Dennis Man fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Nahuel Estevez (Parma Calcio) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    72'
    I Palermo header Enrico Del Prato (Parma Calcio) mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Frispark Palermo FC.
    72'
    Gianluca Aureliano tildeler Palermo FC en corner. Federico Di Francesco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Alessio Buttaro
    Palermo FC angriper, men avslutningen til Alessio Buttaro går utenfor.
    77'
    Adrian Benedyczak
    Adrian Benedyczak (Parma Calcio) avanserer forover på Renzo Barbera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    Adrian Bernabe
    Dommer Gianluca Aureliano gir Adrian Bernabe (Parma Calcio) et gult kort.
    78'
    Inn: Hernani
    Ut: Adrian Benedyczak
    Adrian Benedyczak (Parma Calcio) erstattes av Hernani.
    79'
    Jacopo Segre
    Jacopo Segre (Palermo FC) kommer til en målsjanse på Renzo Barbera, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Cristian Ansaldi
    Ut: Dennis Man
    Parma Calcio bytter ut Dennis Man med Cristian Ansaldi. Dette er det fjerde byttet som Fabio Pecchia gjør i dagens kamp.
    83'
    86'
    Parma Calcio avanserer forover i Palermo. Gianluca Di Chiara avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Inn: Mamadou Coulibaly
    Ut: Matteo Brunori
    Bytte for Palermo FC. Mamadou Coulibaly kommer inn for Matteo Brunori på Renzo Barbera.
    90'
    I Palermo slår Chaka Traore en corner fra venstre.
    90'+1
    Mamadou Coulibaly
    I Palermo får Mamadou Coulibaly (Palermo FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.