Jeremie Boga
    Jeremie Boga (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    16'
    Mohamed-Ali Cho
    Målsjanse på Allianz Rivera! Mohamed-Ali Cho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Kephren Thuram Ulien
    OGC Nice avanserer forover og Kephren Thuram Ulien kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    18'
    18'
    Jeremy Stinat tildeler OGC Nice en corner. Morgan Sanson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Tiemoue Bakayoko
    FC Lorient angriper. Tiemoue Bakayoko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 1 - 0 FC Lorient
    Mål: Morgan Sanson
    Mål! Morgan Sanson gir OGC Nice ledelsen 1-0 i Nice.
    22'
    Imran Louza (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    30'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til OGC Nice.
    31'
    Skudd på mål, OGC Nice
    35'
    35'
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Frispark OGC Nice.
    38'
    Morgan Sanson
    Morgan Sanson (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    42'
    Imran Louza
    FC Lorient fosser forover og Imran Louza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til OGC Nice.
    47'
    OGC Nice 2 - 0 FC Lorient
    Mål: Jeremie Boga
    OGC Nice går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Jeremie Boga.
    53'
    55'
    Ayman Kari
    Ayman Kari (FC Lorient) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    57'
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    58'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Hicham Boudaoui
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Francesco Farioli gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Kephren Thuram Ulien og setter inn Hicham Boudaoui.
    59'
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Francesco Farioli (OGC Nice) gjør sitt andre bytte for dagen. Gaetan Laborde erstatter Mohamed-Ali Cho.
    59'
    Kephren Thuram Ulien er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Rivera.
    59'
    Gaetan Laborde
    Sjanse i Nice! Gaetan Laborde (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    61'
    Hicham Boudaoui
    OGC Nice angriper i Nice. Hicham Boudaoui fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Eli Kroupi Jr
    Ut: Bamba Mohamed
    Bytte for FC Lorient. Eli Kroupi Jr kommer inn for Bamba Mohamed på Allianz Rivera.
    62'
    Inn: Benjamin Mendy
    Ut: Theo Le Bris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Benjamin Mendy, mens Theo Le Bris tar plass på benken.
    63'
    Inn: Gedeon Kalulu
    Ut: Panos Katseris
    FC Lorient bytter ut Panos Katseris med Gedeon Kalulu.
    63'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til FC Lorient.
    67'
    I Nice slår Benjamin Mendy en corner fra venstre.
    69'
    70'
    En av FC Lorients spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Youssouf Ndayishimiye
    Ut: Morgan Sanson
    OGC Nice bytter ut Morgan Sanson med Youssouf Ndayishimiye. Dette er det tredje byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Terem Moffi
    OGC Nice bytter ut Terem Moffi med Evann Guessand. Dette er det fjerde byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    72'
    Melvin Bard
    OGC Nice avanserer forover i Nice. Melvin Bard avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    76'
    Inn: Antoine Mendy
    Ut: Jordan Lotomba
    Francesco Farioli (OGC Nice) gjør sitt femte bytte for dagen. Antoine Mendy erstatter Jordan Lotomba.
    78'
    Inn: Tosin Aiyegun
    Ut: Ayman Kari
    Bytte for FC Lorient. Tosin Aiyegun kommer inn for Ayman Kari på Allianz Rivera.
    78'
    Eli Kroupi Jr
    Eli Kroupi Jr (FC Lorient) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    80'
    82'
    Målsjanse til OGC Nice! Hicham Boudaoui treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    I Nice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    85'
    Evann Guessand
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Evann Guessand går utenfor.
    85'
    Tiemoue Bakayoko (FC Lorient) prøver å heade ballen i mål på Allianz Rivera, men mislykkes.
    88'
    88'
    Gaetan Laborde (OGC Nice) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    OGC Nice 3 - 0 FC Lorient
    Mål: Evann Guessand
    Målgivende: Jean-Clair Todibo
    Evann Guessand setter ballen i mål og øker OGC Nices ledelse til 3-0 i Nice. Det er en fin assist fra Jean-Clair Todibo.
    89'
    Inn: Jean-Victor Makengo
    Ut: Imran Louza
    Regis Le Bris gjør dagens femte bytte i Nice, når han tar ut Imran Louza og setter inn Jean-Victor Makengo.
    90'
    90'
    Sjanse i Nice! Evann Guessand (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.