60
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    1'
    Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille angriper i Fontvieille. Gabriel Gudmundsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Fontvieille slår Angel Gomes en corner fra venstre.
    5'
    Angel Gomes (LOSC Lille) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    5'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til LOSC Lille.
    7'
    Youssouf Fofana
    AS Monaco FC angriper. Youssouf Fofana får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Angel Gomes
    LOSC Lille angriper i Fontvieille. Angel Gomes fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Takumi Minamino
    Målsjanse! Takumi Minamino (AS Monaco FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Denis Zakaria
    Målsjanse på Stade Louis II! Denis Zakaria fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Wissam Ben Yedder
    Sjanse i Fontvieille! Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    23'
    Frispark i en god posisjon for AS Monaco FC!
    24'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    25'
    Leny Yoro
    Leny Yoro (LOSC Lille) header ballen mot mål, men AS Monaco FC klarerer.
    26'
    26'
    Clement Turpin tildeler AS Monaco FC en corner. Maghnes Akliouche sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    I Fontvieille header Youssouf Fofana (AS Monaco FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    28'
    Nabil Bentaleb (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    30'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark LOSC Lille.
    34'
    37'
    Gult kort til Monaco
    Maghnes Akliouche
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    AS Monaco FC avanserer forover i Fontvieille. Takumi Minamino avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    41'
    Hakon Arnar Haraldsson
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Hakon Arnar Haraldsson avslutter utenfor.
    42'
    Skudd på mål, Monaco
    45'+1
    45'+1
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Gabriel Gudmundsson (LOSC Lille) header utenfor.
    47'
    Clement Turpin tildeler LOSC Lille en corner. Angel Gomes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Angel Gomes
    Sjanse til LOSC Lille! Angel Gomes er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    49'
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    51'
    Skudd utenfor mål, Monaco
    51'
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    52'
    AS Monaco FC fosser fremover, men Clement Turpin blåser for offside på Stade Louis II.
    52'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    53'
    Gult kort til Lille
    Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Maghnes Akliouche avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Ayyoub Bouaddi
    Ut: Benjamin Andre
    Benjamin Andre (LOSC Lille) erstattes av Ayyoub Bouaddi.
    56'
    57'
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 0 Lille
    Mål: Youssouf Fofana
    Mål! AS Monaco FC tar ledelsen 1-0 ved Youssouf Fofana.
    61'
    Frispark AS Monaco FC.
    63'
    Hakon Arnar Haraldsson (LOSC Lille) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    65'
    65'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca gjør dagens andre bytte i Fontvieille, når han tar ut Gabriel Gudmundsson og setter inn Yusuf Yazici.
    66'
    Inn: Edon Zhegrova
    Ut: Hakon Arnar Haraldsson
    Bytte for LOSC Lille. Edon Zhegrova kommer inn for Hakon Arnar Haraldsson på Stade Louis II.
    66'
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Jonathan David
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Remy Cabella, mens Jonathan David tar plass på benken.
    66'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Ayyoub Bouaddi
    Ayyoub Bouaddi (LOSC Lille) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Louis II.
    66'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Breel Embolo
    Ut: Folarin Balogun
    Adi Hutter (AS Monaco FC) gjør sitt første bytte for dagen. Breel Embolo erstatter Folarin Balogun.
    68'
    68'
    69'
    69'
    I Fontvieille slår Maghnes Akliouche en corner fra høyre.
    70'
    Clement Turpin tildeler AS Monaco FC en corner. Maghnes Akliouche sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    En av AS Monaco FCs spillere går i offside.
    70'
    Hjørnespark til Monaco
    72'
    AS Monaco FC fosser forover og Denis Zakaria fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.