Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    Hjørnespark til SD Eibar
    4'
    4'
    Giorgi Kochorashvili
    Sjanse i Valencia! Giorgi Kochorashvili (Levante UD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    SD Eibar, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Straffe til Levante UD
    9'
    VAR sjekker om det er straffe til Levante UD
    9'
    Dommeren dømmer straffe til Levante UD
    9'
    Levante UD scorer på straffe!
    Levante UD 1 - 0 SD Eibar
    Mål: Adrian De La Fuente
    Levante UD tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Adrian De La Fuente.
    11'
    Ager Aketxe
    Ager Aketxe (SD Eibar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    20'
    Levante UD avanserer forover i Valencia. Giorgi Kochorashvili avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Stoichkov
    SD Eibar angriper i Valencia. Stoichkov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    En av SD Eibars spillere blir avblåst for offside på Ciutat de Valencia.
    23'
    Frispark Levante UD.
    24'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Levante UD.
    25'
    Hjørnespark til Levante UD
    26'
    Dani Gomez
    Sjanse til Levante UD! Dani Gomez er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Brugue
    Sjanse! Levante UD avanserer forover, men Brugue avslutter utenfor.
    27'
    29'
    Levante UD angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    29'
    Mål for SD Eibar!
    Levante UD 1 - 1 SD Eibar
    Mål: Alvaro Tejero
    Målgivende: Ager Aketxe
    Utligning! Alvaro Tejero setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Ager Aketxe sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Sergio Lozano
    Levante UD angriper, men avslutningen til Sergio Lozano går utenfor.
    36'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Dani Gomez
    Dani Gomez (Levante UD) avanserer forover på Ciutat de Valencia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    39'
    SD Eibar angriper, men Damaso Arcediano Monescillo blåser for offside.
    39'
    41'
    42'
    44'
    Jon Bautista (SD Eibar) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ciutat de Valencia.
    45'
    Spillerbytte - SD Eibar
    Inn: Corpas
    Ut: Jon Bautista
    Joseba Etxeberria (SD Eibar) gjør sitt første bytte for dagen. Corpas erstatter Jon Bautista.
    45'+1
    SD Eibar slipper å klare seg uten Jon Bautista som kommer tilbake på banen i Valencia.
    45'+1
    Mario Carreno
    Mario Carreno (SD Eibar) header utenfor.
    45'+3
    Frispark til Levante UD på halvdelen til SD Eibar.
    45'+4
    Gult kort til SD Eibar
    Matheus Pereira
    Matheus Pereira (SD Eibar) mottar sitt første gule kort for dagen på Ciutat de Valencia.
    45'+4
    SD Eibar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    48'
    Levante UD fosser forover og Sergio Lozano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    52'
    Sergio Lozano (Levante UD) kommer seg fri på Ciutat de Valencia, men avslutningen går utenfor.
    52'
    54'
    Levante UD angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Corpas
    SD Eibar angriper i Valencia. Corpas fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Levante UD 1 - 2 SD Eibar
    Mål! Alvaro Tejero gir SD Eibar ledelsen 1-2 i Valencia. Det er en fin assist fra Ager Aketxe.
    61'
    Mario Carreno (SD Eibar) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Mohamed Bouldini
    Ut: Dani Gomez
    Levante UD bytter ut Dani Gomez med Mohamed Bouldini.
    66'
    Inn: Fabrício Do Rosario
    Ut: Sergio Lozano
    Felipe Minambres gjør dagens andre bytte i Valencia, når han tar ut Sergio Lozano og setter inn Fabrício Do Rosario.
    66'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til SD Eibar.
    66'
    Gult kort til Levante UD
    Giorgi Kochorashvili (Levante UD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    69'
    70'
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Ager Aketxe
    SD Eibar gjør sitt andre bytte. Ager Aketxe erstattes av Konrad de la Fuente.
    70'
    Inn: Frederico Venancio
    Ut: Unai Vencedor
    Bytte for SD Eibar. Frederico Venancio kommer inn for Unai Vencedor på Ciutat de Valencia.
    70'
    72'
    Frispark for SD Eibar på egen banehalvdel.
    72'
    75'
    Jorge Cabello
    Målsjanse! Jorge Cabello (Levante UD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    77'
    Inn: Pablo Martinez
    Ut: Giorgi Kochorashvili
    Levante UD bytter ut Giorgi Kochorashvili med Pablo Martinez. Dette er det tredje byttet som Felipe Minambres gjør i dagens kamp.
    79'
    Målet til Levante UD sjekkes av VAR
    80'
    Målet til Levante UD blir annullert
    81'
    Mohamed Bouldini (Levante UD) vinkes av for offside i Valencia.
    81'
    82'
    Corpas
    Corpas (SD Eibar) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Dommer Damaso Arcediano Monescillo venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Alvarez ligger nede.
    83'
    Carlos Alvarez er tilbake på banen igjen.
    83'
    Brugue
    Brugue (Levante UD) kommer til en målsjanse på Ciutat de Valencia, men klarer ikke å score.
    85'
    Inn: Roberto Correa
    Ut: Cristian Gutierrez Vizcaino
    Joseba Etxeberria (SD Eibar) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Roberto Correa erstatter Cristian Gutierrez Vizcaino.
    86'
    Inn: Yacine Qasmi
    Ut: Stoichkov
    Stoichkov (SD Eibar) erstattes av Yacine Qasmi.
    86'
    87'
    SD Eibar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    89'
    Mål for Levante UD!
    Levante UD 2 - 2 SD Eibar
    Mål: Mohamed Bouldini
    Målgivende: Carlos Alvarez
    Mohamed Bouldini (Levante UD) header ballen i mål og utligner til 2-2. Carlos Alvarez var nest sist på ballen.
    90'+1
    Frispark SD Eibar.
    90'+1
    Oriol Rey
    Oriol Rey (Levante UD) får et gult kort av dommer Damaso Arcediano Monescillo.
    90'+2
    90'+2
    Andre gule kort til SD Eibar
    Corpas
    Dommer Damaso Arcediano Monescillo gir Corpas (SD Eibar) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!