I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Southampton FC fosser fremover, men Robert Madley blåser for offside på King Power Stadium.
    Robert Madley signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    10'
    Issahaku Abdul Fatawu
    Leicester City FC angriper i Leicester. Issahaku Abdul Fatawu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Onyinye Ndidi
    Målsjanse! Onyinye Ndidi (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    13'
    Frispark Southampton FC.
    16'
    16'
    Onyinye Ndidi (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    21'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Southampton
    Mål: Issahaku Abdul Fatawu
    Målgivende: Kiernan Dewsbury-Hall
    Mål! Issahaku Abdul Fatawu gir Leicester City FC ledelsen 1-0 i Leicester. Flott spill fra Kiernan Dewsbury-Hall før målet.
    25'
    Joe Rothwell (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    27'
    28'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Issahaku Abdul Fatawu er tilbake på banen igjen.
    31'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    32'
    En av Leicester City FCs spillere blir avblåst for offside på King Power Stadium.
    33'
    35'
    35'
    36'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: William Smallbone
    Ut: Joe Rothwell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Southampton FC. Inn kommer William Smallbone, mens Joe Rothwell tar plass på benken.
    40'
    Robert Madley tildeler Leicester City FC en corner. Kiernan Dewsbury-Hall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Offside! Che Adams blir vinket av og Southampton FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    44'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Southampton FC.
    45'+3
    Offside! Jannik Vestergaard (Leicester City FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'+4
    David Brooks (Southampton FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    50'
    Robert Madley signaliserer et frispark til Southampton FC.
    51'
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    53'
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    54'
    55'
    Southampton FC fosser fremover, men David Brooks går rett i offsidefella.
    56'
    56'
    Southampton FC angriper, men Adam Armstrong vinkes av for offside.
    57'
    Inn: Ryan Manning
    Ut: James Bree
    Russell Martin (Southampton FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Ryan Manning erstatter James Bree.
    60'
    Inn: Samuel Edozie
    Ut: David Brooks
    David Brooks (Southampton FC) erstattes av Samuel Edozie.
    61'
    Che Adams
    Southampton FC angriper i Leicester. Che Adams fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Leicester City 2 - 0 Southampton
    Mål: Onyinye Ndidi
    Målgivende: Stephy Mavididi
    Mål! Onyinye Ndidi (Leicester City FC) header inn 2-0. Det er en fin assist fra Stephy Mavididi.
    62'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Hamza Choudhury
    Ut: Ricardo Pereira
    Bytte for Leicester City FC. Hamza Choudhury kommer inn for Ricardo Pereira på King Power Stadium.
    64'
    66'
    66'
    Gult kort til Leicester City
    Jannik Vestergaard
    Dommeren gir Jannik Vestergaard (Leicester City FC) et gult kort.
    66'
    Southampton FCs Samuel Edozie blåses av for offside på King Power Stadium.
    67'
    68'
    68'
    Dommer Robert Madley ser at linjemannen løfter flagget, og Southampton FCs Samuel Edozie blåses av for offside.
    70'
    71'
    Leicester City 3 - 0 Southampton
    Målgivende: Hamza Choudhury
    Mål! Issahaku Abdul Fatawu øker ledelsen til 3-0. Hamza Choudhury var nest sist på ballen.
    75'
    Robert Madley signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    78'
    Leicester City 4 - 0 Southampton
    Mål: Jamie Vardy
    Målgivende: Issahaku Abdul Fatawu
    Mål! Leicester City FC øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Jamie Vardy på King Power Stadium. Issahaku Abdul Fatawu sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Leicester City 5 - 0 Southampton
    Målgivende: Jamie Vardy
    Issahaku Abdul Fatawu øker Leicester City FCs ledelse til 5-0! Flott spill fra Jamie Vardy før målet.
    81'
    Inn: Dennis Praet
    Ut: Jamie Vardy
    Leicester City FC bytter ut Jamie Vardy med Dennis Praet. Dette er det andre byttet som Enzo Maresca gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Patson Daka
    Ut: Onyinye Ndidi
    Enzo Maresca gjør dagens tredje bytte i Leicester, når han tar ut Onyinye Ndidi og setter inn Patson Daka.
    83'
    Inn: Jack Stephens
    Ut: Che Adams
    Bytte for Southampton FC. Jack Stephens kommer inn for Che Adams på King Power Stadium.
    83'
    Inn: Ryan Fraser
    Ut: Joe Aribo
    Russell Martin gjør dagens femte bytte i Leicester, når han tar ut Joe Aribo og setter inn Ryan Fraser.
    83'
    Inn: Conor Coady
    Ut: Jannik Vestergaard
    Enzo Maresca (Leicester City FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Conor Coady erstatter Jannik Vestergaard.
    87'
    Inn: Kasey McAteer
    Ut: Issahaku Abdul Fatawu
    Leicester City FC bytter ut Issahaku Abdul Fatawu med Kasey McAteer. Dette er det femte byttet som Enzo Maresca gjør i dagens kamp.
    87'
    I Leicester slår William Smallbone en corner fra høyre.
    89'
    Frispark til Southampton FC på halvdelen til Leicester City FC.
    90'
    Robert Madley tildeler Southampton FC en corner. Ryan Fraser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.