12'
    Torino tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Duvan Zapata
    Sjanse i Milano! Duvan Zapata (Torino) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    15'
    Maria Sole Ferrieri Caputi tildeler Torino en corner. Valentino Lazaro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    I Milano header Duvan Zapata (Torino) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    19'
    Henrikh Mkhitaryan
    Inter angriper, men avslutningen til Henrikh Mkhitaryan går utenfor.
    26'
    Maria Sole Ferrieri Caputi signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    29'
    Hakan Calhanoglu
    Sjanse! Inter avanserer forover, men Hakan Calhanoglu avslutter utenfor.
    34'
    Frisparket tildelt Inter er farlig nær Torinos målområde.
    35'
    Valentino Lazaro (Torino) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    39'
    Valentino Lazaro (Torino) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    39'
    I Milano slår Valentino Lazaro en corner fra venstre.
    39'
    Frispark til Inter på halvdelen til Torino.
    43'
    Lautaro Martinez
    Inter angriper. Lautaro Martinez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    Torino, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    48'
    Rødt kort til Torino
    Adrien Tameze
    Torino må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Maria Sole Ferrieri Caputi viser Adrien Tameze det røde kortet.
    49'
    Rødt kort!
    Spilleren på Torino får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    49'
    Frispark i en god posisjon for Inter!
    50'
    Hakan Calhanoglu (Inter) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Benjamin Pavard
    Inter avanserer forover i Milano. Benjamin Pavard avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Torino
    Mål: Hakan Calhanoglu
    Målgivende: Henrikh Mkhitaryan
    Inter leder 1-0 etter en scoring av Hakan Calhanoglu. Henrikh Mkhitaryan var nest sist på ballen.
    56'
    Straffe til Inter
    59'
    Inter scorer på straffe!
    Inter 2 - 0 Torino
    Straffe og mål! Inter øker ledelsen til 2-0 i Milano. Målscorer: Hakan Calhanoglu.
    60'
    Frispark for Torino på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Torino
    Inn: Antonio Sanabria
    Ut: Duvan Zapata
    Bytte for Torino. Antonio Sanabria kommer inn for Duvan Zapata på Giuseppe Meazza.
    63'
    Inn: Mergim Vojvoda
    Ut: Valentino Lazaro
    Torino bytter ut Valentino Lazaro med Mergim Vojvoda. Dette er det andre byttet som Ivan Juric gjør i dagens kamp.
    63'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Marcus Thuram
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Alexis Sanchez, mens Marcus Thuram tar plass på benken.
    63'
    Inn: Kristjan Asllani
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt andre bytte for dagen. Kristjan Asllani erstatter Hakan Calhanoglu.
    63'
    Inn: Davide Frattesi
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    Simone Inzaghi gjør dagens tredje bytte i Milano, når han tar ut Henrikh Mkhitaryan og setter inn Davide Frattesi.
    64'
    Maria Sole Ferrieri Caputi signaliserer et frispark til Inter.
    64'
    65'
    Davide Frattesi
    Målsjanse! Davide Frattesi (Inter) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Inter) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Inn: Tajon Buchanan
    Ut: Alessandro Bastoni
    Simone Inzaghi gjør dagens fjerde bytte i Milano, når han tar ut Alessandro Bastoni og setter inn Tajon Buchanan.
    71'
    Inn: Adam Masina
    Ut: Ricardo Rodriguez
    Bytte for Torino. Adam Masina kommer inn for Ricardo Rodriguez på Giuseppe Meazza.
    72'
    Inn: Marko Arnautovic
    Ut: Nicolo Barella
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt femte bytte for dagen. Marko Arnautovic erstatter Nicolo Barella.
    72'
    I Milano slår Alexis Sanchez en corner fra venstre.
    72'
    Alexis Sanchez (Inter) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    73'
    Mergim Vojvoda
    Torino angriper i Milano. Mergim Vojvoda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Maria Sole Ferrieri Caputi signaliserer et frispark til Torino på egen banehalvdel.
    80'
    81'
    Kristjan Asllani (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    82'
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Lautaro Martinez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Kristjan Asllani
    Kristjan Asllani (Inter) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Maria Sole Ferrieri Caputi tildeler Inter en corner. Alexis Sanchez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Inter avanserer forover i Milano. Kristjan Asllani avslutter, men treffer ikke mål.