Det blir farlig! Frispark for FC København er nær straffområde.
    1'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    5'
    Elias Achouri
    FC København avanserer forover i København. Elias Achouri avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Frispark for AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    9'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København like utenfor AGF Aarhus-området.
    11'
    AGF Aarhus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Sandi Putros tildeler AGF Aarhus en corner. Gift Links sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København.
    20'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Michael Akoto (AGF Aarhus) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Denis Vavro
    FC København angriper i København. Denis Vavro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    Aarhus, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Gult kort til Aarhus
    Magnus Knudsen
    Dommer Sandi Putros gir Magnus Knudsen (AGF Aarhus) et gult kort.
    21'
    Michael Akoto ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i København.
    22'
    Spillerbytte - Aarhus
    Inn: Tobias Pajbjerg Anker
    Ut: Michael Akoto
    Bytte for AGF Aarhus. Tobias Pajbjerg Anker kommer inn for Michael Akoto på Parken Stadium.
    23'
    I København slår Christian Nikolaj Sørensen en corner fra venstre.
    23'
    Magnus Knudsen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Peter Ankersen (FC København) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Parken Stadium.
    28'
    AGF Aarhus slipper å klare seg uten Magnus Knudsen som kommer tilbake på banen i København.
    30'
    Peter Ankersen er tilbake i kampen igjen.
    30'
    I København har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Frispark AGF Aarhus.
    33'
    Frispark til AGF Aarhus på halvdelen til FC København.
    35'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    41'
    Mats Knoester
    Mats Knoester (AGF Aarhus) avanserer forover på Parken Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Gift Links (AGF Aarhus) løfter inn en corner fra venstre på Parken Stadium.
    42'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Gult kort til FC København
    Viktor Claesson
    Dommer Sandi Putros viser Viktor Claesson (FC København) det gule kortet.
    44'
    Kevin Diks
    Kevin Diks (Köpenhamn) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    45'+1
    45'+2
    Christian Nikolaj Sørensen (FC København) slår en corner fra venstre side på Parken Stadium.
    48'
    Kevin Diks
    FC København angriper på Parken Stadium. Kevin Diks header utenfor.
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i København fordi Viktor Claesson får behandling for en skade på banen.
    49'
    Viktor Claesson er tilbake på banen igjen.
    50'
    50'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Elias Jelert Kristensen
    Ut: Peter Ankersen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Elias Jelert Kristensen, mens Peter Ankersen tar plass på benken.
    51'
    Andreas Cornelius vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Inn: Orri Steinn Oskarsson
    Ut: Andreas Cornelius
    Andreas Cornelius (FC København) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Orri Steinn Oskarsson.
    54'
    Diogo Goncalves
    FC København fosser forover og Diogo Goncalves fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    Mål for FC København!
    FC København 1 - 0 Aarhus
    Mål: Orri Steinn Oskarsson
    Målgivende: Viktor Claesson
    Mål! FC København tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Orri Steinn Oskarsson. Viktor Claesson sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Christian Nikolaj Sørensen (FC København) løfter inn en corner fra høyre på Parken Stadium.
    57'
    FC København angriper, men Sandi Putros blåser for offside.
    57'
    Målet til FC København sjekkes av VAR
    58'
    Målet til FC København blir stående
    59'
    AGF Aarhus angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Offside! Orri Steinn Oskarsson blir vinket av og FC København må dermed bygge opp et nytt angrep.
    61'
    62'
    AGF Aarhus må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC København.
    65'
    Inn: Mikkel Duelund
    Ut: Tobias Bach
    Uwe Rosler (AGF Aarhus) gjør sitt andre bytte for dagen. Mikkel Duelund erstatter Tobias Bach.
    66'
    Inn: Frederik Brandhof
    Ut: Magnus Knudsen
    AGF Aarhus bytter ut Magnus Knudsen med Frederik Brandhof. Dette er det tredje byttet som Uwe Rosler gjør i dagens kamp.
    66'
    Mål for Aarhus!
    FC København 1 - 1 Aarhus
    Mål: Eric Kahl
    Eric Kahl scorer og utligningen er et faktum på Parken Stadium. 1-1.
    67'
    Eric Kahl
    Målsjanse til AGF Aarhus! Eric Kahl treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Målet til Aarhus sjekkes av VAR
    69'
    Målet til Aarhus blir stående
    71'
    I København slår Gift Links en corner fra høyre.
    74'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Diogo Goncalves
    Ut: Magnus Mattsson
    Jacob Neestrup gjør dagens tredje bytte i København, når han tar ut Magnus Mattsson og setter inn Diogo Goncalves.
    75'
    Inn: Rasmus Falk
    Ut: Viktor Claesson
    FC København bytter ut Viktor Claesson med Rasmus Falk. Dette er det fjerde byttet som Jacob Neestrup gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Julius Beck
    Ut: Mikkel Duelund
    Bytte for AGF Aarhus. Julius Beck kommer inn for Mikkel Duelund på Parken Stadium.
    79'
    Skade: Aarhus
    80'
    Inn: Jacob Andersen
    Ut: Mats Knoester
    Uwe Rosler (AGF Aarhus) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jacob Andersen erstatter Mats Knoester.
    80'
    Sandi Putros tildeler FC København en corner. Christian Nikolaj Sørensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til AGF Aarhus.
    82'
    Rasmus Falk
    Rasmus Falk (FC København) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    FC København 2 - 1 Aarhus
    Målgivende: Elias Achouri
    Mål! Orri Steinn Oskarsson gir FC København ledelsen 2-1 i København. Det er en fin assist fra Elias Achouri.
    85'
    Skudd på mål, Aarhus
    87'
    87'
    Gift Links (AGF Aarhus) slår en corner fra høyre side på Parken Stadium.
    89'
    89'
    Dommer Sandi Putros venter med å sette i gang spillet fordi Denis Vavro ligger nede.
    90'
    FC København 3 - 1 Aarhus
    Målgivende: Mohamed Elyounoussi
    Orri Steinn Oskarsson setter ballen i mål og øker FC Københavns ledelse til 3-1 i København. Flott spill fra Mohamed Elyounoussi før målet.
    90'+3
    Denis Vavro er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+4
    FC København 3 - 2 Aarhus
    Mål: Tobias Pajbjerg Anker
    Målgivende: Patrick Mortensen
    Mål! Tobias Pajbjerg Anker reduserer til 3-2 på Parken Stadium i København. Patrick Mortensen var nest sist på ballen.