Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Sporting CP.
    I Amadora header Viktor Gyokeres (Sporting CP) mot mål, men ballen går utenfor.
    6'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    8'
    Viktor Gyokeres (Sporting CP) avanserer forover på Estadio Jose Gomes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Estrela Amadora, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Nuno Santos (Sporting CP) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Jose Gomes.
    12'
    Nuno Santos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Amadora.
    13'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    14'
    Mål for Estrela Amadora!
    Estrela Amadora 1 - 0 Sporting
    Mål: Leonel Bucca
    Målgivende: Leo Jaba
    Mål! Leonel Bucca gir Estrela Amadora en 1-0 ledelse. Leo Jaba sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Leo Silva
    Målsjanse på Estadio Jose Gomes! Leo Silva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Amadora slår Leo Jaba en corner fra høyre.
    16'
    Viktor Gyokeres (Sporting CP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    20'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Estrela Amadora.
    22'
    Gult kort til Sporting
    Matheus Reis
    Matheus Reis (Sporting CP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Mål for Sporting!
    Estrela Amadora 1 - 1 Sporting
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Trincao
    Mål! Paulinho (Sporting CP) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Trincao.
    23'
    Daniel Braganca (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Estadio Jose Gomes.
    25'
    Sporting CP angriper, men avslutningen til Matheus Reis går utenfor.
    26'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Sporting CP en corner. Daniel Braganca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Frispark for Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    27'
    Estrela Amadora tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Estrela Amadora fosser fremover, men Fabio Jose Costa Verissimo blåser for offside på Estadio Jose Gomes.
    30'
    Frispark i en god posisjon for Sporting CP!
    31'
    Gult kort til Estrela Amadora
    Leo Silva
    Leo Silva (Estrela Amadora) får et gult kort av dommer Fabio Jose Costa Verissimo.
    32'
    Nuno Santos
    Sjanse! Sporting CP avanserer forover, men Nuno Santos avslutter utenfor.
    33'
    Kikas (Estrela Amadora) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Jose Gomes.
    35'
    Kialonda Gaspar
    Kialonda Gaspar (Estrela Amadora) header ballen mot mål, men Sporting CP klarerer.
    35'
    35'
    I Amadora slår Ruben Lima en corner fra høyre.
    35'
    Leonel Bucca
    Leonel Bucca (Estrela Amadora) kommer til en målsjanse på Estadio Jose Gomes, men klarer ikke å score.
    36'
    37'
    Alosio de Souza Genezio
    Alosio de Souza Genezio (Estrela Amadora) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    39'
    40'
    Estrela Amadora 1 - 2 Sporting
    Mål: Nuno Santos
    Nuno Santos setter ballen i nettet og Sporting CP leder nå 1-2.
    40'
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    41'
    Målet til Sporting blir stående
    41'
    42'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Estrela Amadora.
    45'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hidemasa Morita (Sporting CP) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+1
    Sporting CP slipper å klare seg uten Hidemasa Morita som kommer tilbake på banen i Amadora.
    45'+2
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Goncalo Inacio
    Ut: Matheus Reis
    Sporting CP bytter ut Matheus Reis med Goncalo Inacio.
    46'
    Spillerbytte - Estrela Amadora
    Inn: Hevertton
    Ut: Nanu
    Nanu (Estrela Amadora) erstattes av Hevertton.
    46'
    Inn: Regis Ndo
    Ut: Leo Silva
    Bytte for Estrela Amadora. Regis Ndo kommer inn for Leo Silva på Estadio Jose Gomes.
    46'
    Nuno Santos (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Estadio Jose Gomes.
    47'
    Goncalo Inacio
    Sporting CP angriper på Estadio Jose Gomes, men Goncalo Inacio header utenfor.
    48'
    En av Estrela Amadoras spillere blir avblåst for offside på Estadio Jose Gomes.
    50'
    Nuno Santos
    Sporting CP fosser forover og Nuno Santos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Sporting CP angriper i Amadora, men blir avblåst for offside.
    51'
    I Amadora har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Offside! Kikas (Estrela Amadora) er alene igjennom, men dommer Fabio Jose Costa Verissimo ser at linjemannen er oppe med flagget.
    55'
    57'
    Målsjanse til Sporting CP! Viktor Gyokeres treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Daniel Braganca (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Gomes.
    58'
    Sporting CPs Viktor Gyokeres blåses av for offside på Estadio Jose Gomes.
    59'
    Inn: Ronaldo Rodrigues Tavares
    Ut: Kikas
    Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør dagens tredje bytte i Amadora, når han tar ut Kikas og setter inn Ronaldo Rodrigues Tavares.
    60'
    Inn: Mansur
    Ut: Ruben Lima
    Estrela Amadora bytter ut Ruben Lima med Mansur. Dette er det fjerde byttet som Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør i dagens kamp.
    60'
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo ser at linjemannen løfter flagget, og Estrela Amadoras Leo Jaba blåses av for offside.
    60'
    61'
    I Amadora har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    66'
    67'
    Regis Ndo
    Dommeren gir Regis Ndo (Estrela Amadora) et gult kort.
    67'
    Spillet på Estadio Jose Gomes er stoppet midlertidig fordi Leo Jaba ligger nede.
    68'
    Leo Jaba er tilbake på banen igjen.
    69'
    70'
    Trincao
    Målsjanse! Trincao (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Inn: Pedro Sa
    Ut: Leonel Bucca
    Estrela Amadora gjør sitt femte bytte. Leonel Bucca erstattes av Pedro Sa.
    71'
    72'
    74'
    78'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Sporting CP en corner. Nuno Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Geny Catamo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Ricardo Esgaio, mens Geny Catamo tar plass på benken.
    80'
    Inn: Morten Hjulmand
    Ut: Hidemasa Morita
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt tredje bytte for dagen. Morten Hjulmand erstatter Hidemasa Morita.
    80'
    80'
    Kan Sporting CP utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    Sporting CP angriper. Viktor Gyokeres får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.