Moritz Heinrich (Leoben) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Donawitz.
    Det blir farlig! Frispark for SKN St. Polten er nær straffområde.
    10'
    Skudd utenfor mål, SKN St. Polten
    11'
    Kevin Friesenbichler (Leoben) slår en corner fra høyre side på Stadion Donawitz.
    12'
    SKN St. Polten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Emil Ristoskov tildeler Leoben en corner. Kevin Friesenbichler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Winfried Amoah
    Winfried Amoah (Leoben) kommer seg fri på Stadion Donawitz, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til Leoben.
    19'
    SKN St. Polten angriper, men Kevin Monzialo vinkes av for offside.
    19'
    Offside! Winfried Amoah (Leoben) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    20'
    Moritz Heinrich
    Leoben angriper i Leoben. Moritz Heinrich avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    24'
    Frisparket tildelt Leoben er farlig nær SKN St. Poltens målområde.
    26'
    I Leoben slår Kevin Friesenbichler en corner fra høyre.
    27'
    Målsjanse! Winfried Amoah (Leoben) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Frispark SKN St. Polten.
    29'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    31'
    I Leoben har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Christoph Messerer
    Christoph Messerer (SKN St. Polten) pådrar seg et gult kort.
    33'
    David Riegler
    Dommer Emil Ristoskov gir David Riegler (SKN St. Polten) et gult kort.
    46'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Leoben like utenfor SKN St. Polten-området.
    46'
    Skudd på mål, DSV Leoben
    49'
    49'
    49'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Leoben.
    49'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark i en god posisjon for Leoben!
    50'
    Andre gule kort til SKN St. Polten
    Utvisning! SKN St. Polten må klare seg resten av kampen uten David Riegler etter at han får sitt andre gule.
    50'
    52'
    Christoph Messerer (SKN St. Polten) avanserer forover på Stadion Donawitz. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    DSV Leoben, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Hjørnespark til SKN St. Polten
    54'
    Dario Tadic
    Dario Tadic (SKN St. Polten) kommer till avslutning – heading i stolpen! Oi, oi, oi.
    54'
    55'
    SKN St. Polten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leoben.
    56'
    Julian Turi
    Julian Turi (Leoben) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    56'
    56'
    Kan Leoben utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    Spillerbytte - DSV Leoben
    Inn: Josef Weberbauer
    Ut: Drini Halili
    Carsten Jancker (Leoben) gjør sitt første bytte for dagen. Josef Weberbauer erstatter Drini Halili.
    60'
    Leoben avanserer forover og Moritz Heinrich får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    61'
    Frispark til Leoben på halvdelen til SKN St. Polten.
    62'
    64'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Rio Nitta
    Ut: Dario Tadic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Rio Nitta, mens Dario Tadic tar plass på benken.
    64'
    Hjørnespark til DSV Leoben
    68'
    68'
    70'
    71'
    Josip Eskinja
    Josip Eskinja (Leoben) kommer til avslutning på Stadion Donawitz, men headingen blir reddet.
    71'
    71'
    Inn: Andree Neumayer
    Ut: Kevin Monzialo
    Bytte for SKN St. Polten. Andree Neumayer kommer inn for Kevin Monzialo på Stadion Donawitz.
    72'
    74'
    Winfried Amoah (Leoben) kommer til en målsjanse på Stadion Donawitz, men klarer ikke å score.
    74'
    75'
    Rio Nitta
    SKN St. Polten fosser forover og Rio Nitta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.