Bastian Dankert signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    1'
    Frispark for SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    1'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    2'
    Fabian Nurnberger
    Fabian Nurnberger (SV Darmstadt 98) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    8'
    Eren Dinkci
    Målsjanse til 1. FC Heidenheim! Eren Dinkci treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Darmstadt, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    11'
    SV Darmstadt 98 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    16'
    Tim Kleindienst
    Målsjanse! Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    1. FC Heidenheim angriper, men Bastian Dankert blåser for offside.
    20'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    25'
    I Darmstadt slår Jan-Niklas Beste en corner fra venstre.
    26'
    Patrick Mainka
    Patrick Mainka (1. FC Heidenheim) header ballen mot mål, men SV Darmstadt 98 klarerer.
    26'
    26'
    SV Darmstadt 98 avanserer forover i Darmstadt. Fabian Nurnberger avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    29'
    Emir Karic
    SV Darmstadt 98 angriper i Darmstadt. Emir Karic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    En av 1. FC Heidenheims spillere blir avblåst for offside på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    32'
    33'
    Frispark til 1. FC Heidenheim på halvdelen til SV Darmstadt 98.
    34'
    34'
    36'
    Marvin Pieringer
    Sjanse! 1. FC Heidenheim avanserer forover, men Marvin Pieringer avslutter utenfor.
    37'
    SV Darmstadt 98 angriper i Darmstadt, men blir avblåst for offside.
    40'
    Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim angriper i Darmstadt. Jan-Niklas Beste fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Benedikt Gimber
    Dommer Bastian Dankert viser Benedikt Gimber (1. FC Heidenheim) det gule kortet.
    43'
    I Darmstadt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Kevin Sessa
    1. FC Heidenheim angriper, men avslutningen til Kevin Sessa går utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Tim Skarke
    Målsjanse på Merck-Stadion am Böllenfalltor! Tim Skarke fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    Tobias Kempe (SV Darmstadt 98) løfter inn en corner fra høyre på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    47'
    Christoph Zimmermann
    Christoph Zimmermann (SV Darmstadt 98) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    48'
    49'
    Bastian Dankert tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Gult kort til Darmstadt
    Emir Karic
    Emir Karic (SV Darmstadt 98) mottar sitt første gule kort for dagen på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    52'
    Frispark SV Darmstadt 98.
    52'
    53'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra høyre side på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    55'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra høyre på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    55'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    56'
    Bastian Dankert tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Sjanse i Darmstadt! Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Tobias Kempe
    Dommer Bastian Dankert gir Tobias Kempe (SV Darmstadt 98) et gult kort.
    60'
    60'
    61'
    63'
    Spillerbytte - Darmstadt
    Inn: Julian Justvan
    Ut: Tobias Kempe
    SV Darmstadt 98 bytter ut Tobias Kempe med Julian Justvan.
    63'
    Kan SV Darmstadt 98 utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    SV Darmstadt 98 fosser forover og Fabian Nurnberger fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    I Darmstadt slår Fabian Nurnberger en corner fra venstre.
    66'
    Kevin Sessa
    Kevin Sessa (1. FC Heidenheim) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    68'
    68'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Denis Thomalla
    Ut: Marvin Pieringer
    Frank Schmidt (1. FC Heidenheim) gjør sitt første bytte for dagen. Denis Thomalla erstatter Marvin Pieringer.
    69'
    Inn: Nikola Dovedan
    Ut: Kevin Sessa
    Bytte for 1. FC Heidenheim. Nikola Dovedan kommer inn for Kevin Sessa på Merck-Stadion am Böllenfalltor.
    69'
    Eren Dinkci
    Sjanse! 1. FC Heidenheim avanserer forover, men Eren Dinkci avslutter utenfor.
    71'
    72'
    Benedikt Gimber (1. FC Heidenheim) kommer til en målsjanse på Merck-Stadion am Böllenfalltor, men klarer ikke å score.
    73'
    Oscar Wilhelmsson
    Oscar Wilhelmsson (SV Darmstadt 98) avanserer forover på Merck-Stadion am Böllenfalltor. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    I Darmstadt slår Fabian Nurnberger en corner fra høyre.
    76'
    Luca Pfeiffer
    I Darmstadt header Luca Pfeiffer (SV Darmstadt 98) mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    78'
    79'
    Inn: Gerrit Holtmann
    Ut: Oscar Wilhelmsson
    Torsten Lieberknecht gjør dagens andre bytte i Darmstadt, når han tar ut Oscar Wilhelmsson og setter inn Gerrit Holtmann.
    79'
    Inn: Mathias Honsak
    Ut: Emir Karic
    SV Darmstadt 98 bytter ut Emir Karic med Mathias Honsak. Dette er det tredje byttet som Torsten Lieberknecht gjør i dagens kamp.
    80'
    80'
    Inn: Christian Kuhlwetter
    Ut: Eren Dinkci
    1. FC Heidenheim gjør sitt tredje bytte. Eren Dinkci erstattes av Christian Kuhlwetter.
    83'
    Tim Skarke
    SV Darmstadt 98 avanserer forover i Darmstadt. Tim Skarke avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Julian Justvan
    Julian Justvan (SV Darmstadt 98) kommer til en målsjanse på Merck-Stadion am Böllenfalltor, men klarer ikke å score.
    85'
    Mål for FC Heidenheim!
    Darmstadt 0 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Nikola Dovedan
    Målgivende: Christian Kuhlwetter
    Mål! 1. FC Heidenheim tar ledelsen 0-1 ved Nikola Dovedan. Christian Kuhlwetter sto for den målgivende pasningen.