Nicolae Stanciu (Damac) slår en corner fra venstre side.
    5'
    Sami Ahmed Al-Jurays signaliserer et frispark til AL Khaleej Saihat på egen banehalvdel.
    5'
    Nicolae Stanciu
    Damac fosser forover og Nicolae Stanciu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Al-Khaleej, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Sami Ahmed Al-Jurays signaliserer et frispark til Damac.
    12'
    Sami Ahmed Al-Jurays har tildelt AL Khaleej Saihat et hjørnespark.
    14'
    AL Khaleej Saihat slår en corner fra høyre.
    15'
    Hjørnespark til Damac.
    17'
    Frispark AL Khaleej Saihat.
    19'
    Gult kort til Damac
    Ramzi Solan
    Ramzi Solan (Damac) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Frispark til AL Khaleej Saihat på halvdelen til Damac.
    20'
    Damac tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Sami Ahmed Al-Jurays har tildelt Damac et hjørnespark.
    25'
    I Abha har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    En av Damacs spillere blir avblåst for offside.
    30'
    Frispark for AL Khaleej Saihat på egen banehalvdel.
    30'
    Hjørnespark til AL Khaleej Saihat.
    32'
    Khaled Narey
    Målsjanse! Khaled Narey (AL Khaleej Saihat) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    32'
    Fabio Martins
    Målsjanse til AL Khaleej Saihat! Fabio Martins treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Damac, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    AL Khaleej Saihat slår en corner fra venstre.
    34'
    Frispark for Damac på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for Al-Khaleej!
    Damac 0 - 1 Al-Khaleej
    Mål: Khaled Narey
    Målgivende: Abdullah Al Salem
    AL Khaleej Saihat leder 0-1 etter en scoring av Khaled Narey. Flott spill fra Abdullah Al Salem før målet.
    35'
    42'
    Nicolae Stanciu (Damac) slår en corner fra høyre side.
    43'
    Damac angriper, men blir avblåst for offside.
    44'
    45'+1
    47'
    48'
    AL Khaleej Saihat tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Domagoj Antolic
    Domagoj Antolic (Damac) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    49'
    Saeed Al-Hamsl ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    50'
    Saeed Al-Hamsl er tilbake på banen igjen.
    51'
    55'
    Nicolae Stanciu (Damac) slår en corner fra venstre side på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
    56'
    57'
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Damac er nær straffområde.
    60'
    I Abha slår Nicolae Stanciu en corner fra høyre.
    62'
    Ibrahim Sehic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Spillerbytte - Damac
    Inn: Abdulaziz Al-Shahrani
    Ut: Ramzi Solan
    Damac bytter ut Ramzi Solan med Abdulaziz Al-Shahrani. Dette er det første byttet som Cosmin Marius Contra gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Abdulaziz Ali Al Bishi
    Ut: Abdullah Al-Qahtani
    Cosmin Marius Contra gjør dagens andre bytte i Abha, når han tar ut Abdullah Al-Qahtani og setter inn Abdulaziz Ali Al Bishi.
    64'
    Spillerbytte - Al-Khaleej
    Inn: Marwan Al Haidari
    Ut: Ibrahim Sehic
    Ibrahim Sehic (AL Khaleej Saihat) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Marwan Al Haidari.
    65'
    Inn: Abdalellah Hawsawi
    Ut: Mansour Hamzi
    Mansour Hamzi (AL Khaleej Saihat) erstattes av Abdalellah Hawsawi.
    66'
    Inn: Mohamed Sherif
    Ut: Abdullah Al Salem
    AL Khaleej Saihat gjør sitt tredje bytte. Abdullah Al Salem erstattes av Mohamed Sherif.
    66'
    Damac fosser fremover, men Sami Ahmed Al-Jurays blåser for offside på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
    67'
    68'
    Sami Ahmed Al-Jurays signaliserer et frispark til Damac på egen banehalvdel.
    70'
    Abdulaziz Al-Shahrani
    Abdulaziz Al-Shahrani (Damac) kommer til en målsjanse på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium, men klarer ikke å score.
    76'
    77'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    78'
    Rødt kort til Al-Khaleej
    Jung Woo-young
    AL Khaleej Saihat må klare seg uten Jung Woo-young etter at han får et direkte rødt kort!
    80'
    Ikke rødt kort likevel
    80'
    En av Damacs spillere blir avblåst for offside på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
    82'
    Gult kort til Al-Khaleej
    Mohamed Sherif
    Dommeren gir Mohamed Sherif (AL Khaleej Saihat) et gult kort.
    83'
    Frispark til Damac på halvdelen til AL Khaleej Saihat.
    83'
    Inn: Noor Al-Rashidi
    Ut: Domagoj Antolic
    Cosmin Marius Contra (Damac) gjør sitt tredje bytte for dagen. Noor Al-Rashidi erstatter Domagoj Antolic.
    83'
    En av Damacs spillere går i offside.
    83'
    Inn: Mo Adams
    Ut: Rebocho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AL Khaleej Saihat. Inn kommer Mo Adams, mens Rebocho tar plass på benken.
    84'
    Sami Ahmed Al-Jurays signaliserer et frispark til AL Khaleej Saihat.
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fabio Martins (AL Khaleej Saihat) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    Frispark Damac.
    86'
    Fabio Martins kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
    87'
    Inn: Naif Masoud
    Ut: Saeed Al-Hamsl
    AL Khaleej Saihat gjør sitt femte bytte. Saeed Al-Hamsl erstattes av Naif Masoud.
    87'
    88'
    Abdulaziz Ali Al Bishi
    Abdulaziz Ali Al Bishi (Damac) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Damac fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    89'
    AL Khaleej Saihat angriper, men avslutningen til Khaled Narey går utenfor.
    90'
    AL Khaleej Saihat må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Damac.
    90'+1
    Lisandro Lopez
    Lisandro Lopez (AL Khaleej Saihat) mottar sitt første gule kort for dagen på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
    90'+1
    Damac angriper, men Sami Ahmed Al-Jurays blåser for offside.
    90'+5
    Nicolae Stanciu (Damac) løfter inn en corner fra høyre på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
    90'+7
    Noor Al-Rashidi
    Damac angriper. Noor Al-Rashidi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+7
    90'+7
    90'+7
    Tarek Hamed
    Tarek Hamed (Damac) mottar et gult kort på Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    90'+8
    Inn: Abdulaziz Rashid Ahmed Majrashi
    Ut: Tarek Hamed
    Tarek Hamed (Damac) erstattes av Abdulaziz Rashid Ahmed Majrashi.
    90'+8
    VAR sjekker om det er straffe til Damac
    90'+9
    Ingen straffe til Damac
    90'+9
    Rødt kort til Damac
    Sanousi Alhwsawi
    Utvisning! Damacs Sanousi Alhwsawi får rødt kort og sendes av banen.
    90'+10
    Dommer Sami Ahmed Al-Jurays gir Fabio Martins (AL Khaleej Saihat) et gult kort.
    90'+11
    90'+11
    Rødt kort!
    Spilleren på Al-Khaleej får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+12
    Sami Ahmed Al-Jurays tildeler Damac en corner. Nicolae Stanciu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.