Frispark for CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    2'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    3'
    CSKA Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Khellven
    CSKA Moskva angriper, men avslutningen til Khellven går utenfor.
    5'
    7'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    9'
    Danyl Prutsev
    FK Spartak Moskva avanserer forover i Moskva. Danyl Prutsev avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    12'
    Khellven
    Khellven (CSKA Moskva) kommer seg fri på VEB Arena, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Anton Zabolotnyi (CSKA Moskva) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    CSKA Moskva slipper å klare seg uten Anton Zabolotnyi som kommer tilbake på banen igjen.
    18'
    I Moskva slår Jesus Medina en corner fra venstre.
    19'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til CSKA Moskva.
    24'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Spartak Moskva
    27'
    Ingen straffe til FK Spartak Moskva
    28'
    En av CSKA Moskvas spillere blir avblåst for offside.
    29'
    Frispark CSKA Moskva.
    31'
    33'
    Ivan Oblyakov (CSKA Moskva) slår en corner fra venstre side på VEB Arena.
    34'
    Ivan Oblyakov (CSKA Moskva) løfter inn en corner fra venstre på VEB Arena.
    35'
    Vasiliy Kazarcev tildeler CSKA Moskva en corner. Ivan Oblyakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    38'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Alexis David Duarte Pereira
    Alexis David Duarte Pereira (FK Spartak Moskva) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    45'
    45'
    Frispark til CSKA Moskva på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    45'+1
    I Moskva slår Jesus Medina en corner fra høyre.
    45'+4
    Dommer Vasiliy Kazarcev venter med å sette i gang spillet fordi Christopher Martins ligger nede.
    53'
    Christopher Martins er tilbake i kampen igjen.
    54'
    Jesus Medina (FK Spartak Moskva) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på VEB Arena.
    55'
    Spillet på VEB Arena er stoppet midlertidig fordi Khellven ligger nede.
    55'
    Khellven er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    Jesus Medina er på beina igjen og fortsetter kampen på VEB Arena.
    57'
    Christopher Martins vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Christopher Martins er tilbake på banen igjen.
    62'
    Victor Felipe Mendez Obando
    Victor Felipe Mendez Obando (CSKA Moskva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Ivan Oblyakov
    CSKA Moskva angriper i Moskva. Ivan Oblyakov fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    68'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Nail Umyarov
    Ut: Christopher Martins
    FK Spartak Moskva bytter ut Christopher Martins med Nail Umyarov. Dette er det første byttet som Vladimir Sliskovic gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Tomas Tavares
    Ut: Daniil Denisov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Spartak Moskva. Inn kommer Tomas Tavares, mens Daniil Denisov tar plass på benken.
    69'
    72'
    75'
    75'
    76'
    Spillerbytte - CSKA Moskva
    Inn: Tamerlan Musaev
    Ut: Anton Zabolotnyi
    Vladimir Fedotov gjør dagens første bytte i Moskva, når han tar ut Anton Zabolotnyi og setter inn Tamerlan Musaev.
    77'
    Inn: Anton Zhinkovski
    Ut: Jesus Medina
    Bytte for FK Spartak Moskva. Anton Zhinkovski kommer inn for Jesus Medina på VEB Arena.
    78'
    Anton Zhinkovski
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Anton Zhinkovski treffer mål, men keeper redder.
    80'
    CSKA Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Anton Zhinkovski (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra venstre på VEB Arena.
    83'
    Skudd på mål, FK Spartak Moskva
    83'
    83'
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Spartak Moskva en corner. Anton Zhinkovski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Inn: Victor Davila
    Ut: Ivan Oblyakov
    Vladimir Fedotov (CSKA Moskva) gjør sitt andre bytte for dagen. Victor Davila erstatter Ivan Oblyakov.
    84'
    Victor Davila (CSKA Moskva) slår en corner fra venstre side på VEB Arena.
    87'
    Frispark i en god posisjon for FK Spartak Moskva!
    89'
    Gult kort til CSKA Moskva
    Moises
    Dommer Vasiliy Kazarcev gir Moises (CSKA Moskva) et gult kort.
    89'
    CSKA Moskva må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Spartak Moskva.
    90'
    90'+1
    Srdan Babic
    Srdan Babic (FK Spartak Moskva) avanserer forover på VEB Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+2
    Victor Davila
    Målsjanse på VEB Arena! Victor Davila fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    90'+3
    Inn: Ruslan Litvinov
    Ut: Danyl Prutsev
    FK Spartak Moskva bytter ut Danyl Prutsev med Ruslan Litvinov. Dette er det fjerde byttet som Vladimir Sliskovic gjør i dagens kamp.
    90'+5
    Milan Gajic
    Sjanse i Moskva! Milan Gajic (CSKA Moskva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.