Atlanta United FC angriper i Chicago. Brooks Lennon fyrer av et skudd som går utenfor.
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Hugo Cuypers (Chicago Fire) fyrer av et skudd på Soldier Field – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    8'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Chicago Fire.
    10'
    Tristan Muyumba
    Atlanta United FC avanserer forover i Chicago. Tristan Muyumba avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Filip Dujic tildeler Atlanta United FC en corner. Thiago Almada sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    23'
    Skudd på mål, Atlanta United FC
    24'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Målet til Atlanta United FC sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Atlanta United FC blir annullert
    25'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Thiago Almada
    Thiago Almada (Atlanta United FC) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Saba Lobzhanidze
    Sjanse i Chicago! Saba Lobzhanidze (Atlanta United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Giorgos Giakoumakis
    Giorgos Giakoumakis (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    34'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    35'
    Chris Mueller
    Chicago Fire avanserer forover i Chicago. Chris Mueller avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Chris Mueller (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    36'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark Atlanta United FC.
    38'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    39'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    39'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    43'
    43'
    Thiago Almada (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    43'
    Thiago Almada (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    44'
    Thiago Almada (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    45'+4
    Gult kort til Atlanta United FC
    Dommer Filip Dujic viser Brooks Lennon (Atlanta United FC) det gule kortet.
    46'
    46'
    Frispark Chicago Fire.
    53'
    57'
    57'
    61'
    61'
    Frisparket tildelt Atlanta United FC er farlig nær Chicago Fires målområde.
    64'
    Andrew Gutman
    Andrew Gutman (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Daniel Rios
    Ut: Giorgos Giakoumakis
    Gonzalo Pineda gjør dagens første bytte i Chicago, når han tar ut Giorgos Giakoumakis og setter inn Daniel Rios.
    66'
    Inn: Edwin Mosquera
    Ut: Tyler Wolff
    Atlanta United FC bytter ut Tyler Wolff med Edwin Mosquera.
    66'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Kellyn Acosta
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Kellyn Acosta erstattes av Brian Gutierrez.
    66'
    Inn: Robert Jonathan Dean Jr
    Ut: Andrew Gutman
    Chicago Fire bytter ut Andrew Gutman med Robert Jonathan Dean Jr. Dette er det andre byttet som Fotios Frank Klopas gjør i dagens kamp.
    66'
    Brian Gutierrez
    Brian Gutierrez (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    70'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Georgios Koutsias
    Georgios Koutsias (Chicago Fire) erstattes av Tom Barlow.
    71'
    Gult kort til Chicago Fire
    Allan Arigoni
    Dommer Filip Dujic gir Allan Arigoni (Chicago Fire) et gult kort.
    75'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Atlanta United FC like utenfor Chicago Fire-området.
    75'
    Inn: Arnaud Souquet
    Ut: Chris Mueller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Arnaud Souquet, mens Chris Mueller tar plass på benken.
    76'
    Atlanta United FC fosser forover og Thiago Almada fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    77'
    Inn: Dax McCarty
    Ut: Tristan Muyumba
    Bytte for Atlanta United FC. Dax McCarty kommer inn for Tristan Muyumba på Soldier Field.
    78'
    Thiago Almada (Atlanta United FC) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    79'
    Atlanta United FC angriper. Saba Lobzhanidze får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Christopher Brady vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Christopher Brady som kommer tilbake på banen i Chicago.
    81'
    86'
    86'
    Hjørnespark til Atlanta United FC
    86'
    88'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    89'
    Bartosz Slisz
    Bartosz Slisz (Atlanta United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Daniel Rios
    Målsjanse på Soldier Field! Daniel Rios fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Dommer Filip Dujic venter med å sette i gang spillet fordi Tobias Salquist ligger nede.