Alejandro San Cristobal Sanchez (Burgos) slår en corner fra høyre side på Municipal El Plantio.
    2'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    2'
    Alejandro San Cristobal Sanchez
    Sjanse til Burgos! Alejandro San Cristobal Sanchez er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Adrian Cordero Vega tildeler Burgos en corner. Alejandro San Cristobal Sanchez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Målet sjekkes av VAR
    6'
    Målet blir annullert
    6'
    Adrian Cordero Vega signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    7'
    I Burgos slår Nicolas Melamed Ribaudo en corner fra høyre.
    10'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Keidi Bare
    Dommeren gir Keidi Bare (RCD Espanyol) et gult kort.
    11'
    Gult kort til Burgos CF
    Curro
    Curro (Burgos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Municipal El Plantio.
    12'
    Brian Olivan
    Sjanse i Burgos! Brian Olivan (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Burgos CF, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Municipal El Plantio.
    14'
    15'
    Adrian Cordero Vega tildeler RCD Espanyol en corner. Nicolas Melamed Ribaudo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Alejandro San Cristobal Sanchez (Burgos) løfter inn en corner fra venstre på Municipal El Plantio.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol er nær straffområde.
    18'
    Nicolas Melamed Ribaudo
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Nicolas Melamed Ribaudo avslutter utenfor.
    19'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Burgos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Fer Nino
    Burgos angriper. Fer Nino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    Burgos fosser fremover, men Adrian Cordero Vega blåser for offside på Municipal El Plantio.
    26'
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    30'
    33'
    En av Burgoss spillere blir avblåst for offside på Municipal El Plantio.
    33'
    Adrian Cordero Vega signaliserer et frispark til Burgos.
    34'
    Daniel Ojeda
    Burgos fosser forover og Daniel Ojeda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Burgos angriper i Burgos, men blir avblåst for offside.
    38'
    Fer Nino
    Fer Nino (Burgos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    Sergi Gomez
    Målsjanse! Sergi Gomez (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Adrian Cordero Vega signaliserer et frispark til Burgos på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Brian Olivan (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Municipal El Plantio.
    45'
    Frispark for Burgos på egen banehalvdel.
    45'+1
    Jose Antonio Caro
    Jose Antonio Caro (Burgos) får et gult kort av dommer Adrian Cordero Vega.
    45'+2
    45'+3
    Jose Gragera (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Municipal El Plantio.
    48'
    Burgos angriper, men avslutningen til Daniel Ojeda går utenfor.
    52'
    Pere Milla
    Pere Milla (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal El Plantio.
    53'
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Burgos CF
    Inn: Grego Sierra
    Ut: Kevin Appin
    Burgos gjør sitt første bytte. Kevin Appin erstattes av Grego Sierra.
    59'
    Curro
    Målsjanse til Burgos! Curro treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Adrian Cordero Vega tildeler Burgos en corner. Curro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Fer Nino
    Fer Nino header i tverrliggeren i Burgos! Stor målsjanse for Burgos.
    63'
    Burgos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Salvi Sanchez
    Ut: Jofre Carreras
    RCD Espanyol bytter ut Jofre Carreras med Salvi Sanchez.
    65'
    Inn: Alvaro Aguado
    Ut: Pere Milla
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez (RCD Espanyol) gjør sitt andre bytte for dagen. Alvaro Aguado erstatter Pere Milla.
    65'
    Inn: Martin Braithwaite
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) erstattes av Martin Braithwaite.
    65'
    67'
    RCD Espanyol fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    Jose Matos
    Dommer Adrian Cordero Vega gir Jose Matos (Burgos) et gult kort.
    68'
    69'
    69'
    75'
    Inn: Alex Bermejo Escribano
    Ut: Daniel Ojeda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burgos. Inn kommer Alex Bermejo Escribano, mens Daniel Ojeda tar plass på benken.
    75'
    Inn: Eduardo Espiau
    Ut: Fer Nino
    Burgos bytter ut Fer Nino med Eduardo Espiau.
    76'
    Unai Elgezabal
    Sjanse! Burgos avanserer forover, men Unai Elgezabal avslutter utenfor.
    77'
    78'
    Jose Gragera
    Jose Gragera (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Inn: Jose Carlos Lazo
    Ut: Keidi Bare
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens fjerde bytte i Burgos, når han tar ut Keidi Bare og setter inn Jose Carlos Lazo.
    78'
    Alex Bermejo Escribano
    Målsjanse! Alex Bermejo Escribano (Burgos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Curro
    Burgos angriper, men avslutningen til Curro går utenfor.
    84'
    Frispark til Burgos på halvdelen til RCD Espanyol.
    84'
    I Burgos slår Alejandro San Cristobal Sanchez en corner fra venstre.
    86'
    Inn: Joni Montiel
    Ut: Miguel Atienza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burgos. Inn kommer Joni Montiel, mens Miguel Atienza tar plass på benken.
    87'
    Inn: Ander Martin
    Ut: Alejandro San Cristobal Sanchez
    Bytte for Burgos. Ander Martin kommer inn for Alejandro San Cristobal Sanchez på Municipal El Plantio.
    87'
    87'
    88'
    Frispark Burgos.
    90'
    Inn: Gaston Valles
    Ut: Javi Puado
    RCD Espanyol bytter ut Javi Puado med Gaston Valles. Dette er det femte byttet som Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Skudd på mål, RCD Espanyol
    90'+3
    90'+3
    Joni Montiel
    Joni Montiel (Burgos) avanserer forover på Municipal El Plantio. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+4
    90'+4
    Jose Matos
    Målsjanse på Municipal El Plantio! Jose Matos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.