440

Scott Twine (Bristol City) slår en corner fra høyre side på Ashton Gate.
    2'
    Matty James
    Bristol City avanserer forover i Bristol. Matty James avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    3'
    I Bristol har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Frispark til Bristol City på halvdelen til Leicester City FC.
    4'
    Jason Knight
    Bristol City fosser forover og Jason Knight fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Tommy Conway
    Målsjanse til Bristol City! Tommy Conway treffer mål, men keeper redder.
    11'
    11'
    Frispark for Bristol City på egen banehalvdel.
    14'
    I Bristol slår Scott Twine en corner fra høyre.
    15'
    Sjanse til Bristol City! Tommy Conway er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Scott Twine
    Scott Twine (Bristol City) avanserer forover på Ashton Gate. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    James Justin
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til James Justin går utenfor.
    18'
    Andrew Kitchen tildeler Bristol City en corner. Scott Twine sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Haydon Roberts
    Haydon Roberts (Bristol City) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    20'
    20'
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Ashton Gate.
    25'
    Bristol City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Frispark Leicester City FC.
    28'
    Wout Faes
    Wout Faes (Leicester City FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Anis Mehmeti
    Anis Mehmeti (Bristol City) kommer seg fri på Ashton Gate, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC avanserer forover og Jamie Vardy får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    31'
    32'
    Scott Twine (Bristol City) løfter inn en corner fra venstre på Ashton Gate.
    36'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC angriper i Bristol. Jamie Vardy fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    38'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Bristol City.
    39'
    I Bristol slår Harry Winks en corner fra høyre.
    43'
    44'
    46'
    47'
    Bristol City fosser fremover, men Haydon Roberts går rett i offsidefella.
    49'
    Jamie Vardy
    Målsjanse på Ashton Gate! Jamie Vardy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    Bristol City, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Andrew Kitchen tildeler Leicester City FC en corner. Kiernan Dewsbury-Hall sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Stephy Mavididi
    Leicester City FC angriper i Bristol. Stephy Mavididi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på Ashton Gate.
    53'
    56'
    57'
    Bristol Citys Tommy Conway blåses av for offside på Ashton Gate.
    59'
    61'
    Spillerbytte - Bristol City
    Inn: Mark Sykes
    Ut: Scott Twine
    Liam Manning gjør dagens første bytte i Bristol, når han tar ut Scott Twine og setter inn Mark Sykes.
    61'
    Inn: Ross McCrorie
    Ut: George Tanner
    Bristol City bytter ut George Tanner med Ross McCrorie. Dette er det andre byttet som Liam Manning gjør i dagens kamp.
    61'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC angriper. Jamie Vardy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    63'
    64'
    65'
    Ross McCrorie
    Sjanse! Bristol City avanserer forover, men Ross McCrorie avslutter utenfor.
    68'
    Inn: Nahki Wells
    Ut: Tommy Conway
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bristol City. Inn kommer Nahki Wells, mens Tommy Conway tar plass på benken.
    69'
    Issahaku Abdul Fatawu
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Mål for Bristol City!
    Bristol City 1 - 0 Leicester City
    Mål: Anis Mehmeti
    Målgivende: Mark Sykes
    I Bristol tar Bristol City ledelsen 1-0 etter et mål av Anis Mehmeti. Flott spill fra Mark Sykes før målet.
    73'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Jamie Vardy
    Enzo Maresca (Leicester City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Kelechi Iheanacho erstatter Jamie Vardy.
    75'
    Mark Sykes
    Bristol City fosser forover og Mark Sykes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Andrew Kitchen tildeler Bristol City en corner. Haydon Roberts sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Offside! Nahki Wells (Bristol City) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    76'
    Dommer Andrew Kitchen venter med å sette i gang spillet fordi Jason Knight ligger nede.
    77'
    Inn: Ricardo Pereira
    Ut: Hamza Choudhury
    Bytte for Leicester City FC. Ricardo Pereira kommer inn for Hamza Choudhury på Ashton Gate.
    78'
    Jason Knight ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bristol.
    79'
    Leicester City FC angriper, men Kelechi Iheanacho vinkes av for offside.
    79'
    79'
    Inn: Joseph Williams
    Ut: Jason Knight
    Liam Manning (Bristol City) tar ut Jason Knight som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Joseph Williams.
    80'
    80'
    Spillet på Ashton Gate er stoppet midlertidig fordi Haydon Roberts ligger nede.
    81'
    Gult kort til Bristol City
    Nahki Wells
    Nahki Wells må stå over en kamp for Bristol City etter å ha fått gult kort av dommer Andrew Kitchen.
    82'
    82'
    Haydon Roberts er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Bristol City.
    83'
    I Bristol slår Stephy Mavididi en corner fra venstre.
    85'
    I Bristol header Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    87'
    Mark Sykes
    Mark Sykes (Bristol City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    88'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+1
    Nahki Wells (Bristol City) vinkes av for offside i Bristol.
    90'+3
    Offside! Anis Mehmeti (Bristol City) er alene igjennom, men dommer Andrew Kitchen ser at linjemannen er oppe med flagget.