0-2
0-3
Icardi90'+1
    Stiven Mendoza
    Adana fosser forover og Stiven Mendoza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    1'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Bahattin Simsek tildeler Adana en corner. Yusuf Erdogan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    1'
    Frispark for Adana på egen banehalvdel.
    6'
    Semih Guler vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    6'
    Semih Guler er på beina igjen og fortsetter kampen.
    8'
    Semih Guler ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    9'
    Spillerbytte - Adana Demirspor
    Inn: Jovan Manev
    Ut: Semih Guler
    Semih Guler, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jovan Manev kommer inn for Adana.
    11'
    Kerem Demirbay
    Kerem Demirbay (Galatasaray SK) kommer til en målsjanse på 5 Ocak Fatih Terim, men klarer ikke å score.
    12'
    Yusuf Barasi
    Sjanse! Adana avanserer forover, men Yusuf Barasi avslutter utenfor.
    13'
    Dommer Bahattin Simsek venter med å sette i gang spillet fordi Youcef Atal ligger nede.
    14'
    Youcef Atal er tilbake på banen igjen.
    14'
    Adana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Baris Yilmaz
    Målsjanse til Galatasaray SK! Baris Yilmaz treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Adana Demirspor, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Adana på egen banehalvdel.
    21'
    Galatasaray SK angriper i Adana. Baris Yilmaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Galatasaray SK angriper. Baris Yilmaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    24'
    Mario Balotelli
    Sjanse til Adana! Mario Balotelli er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    26'
    I Adana slår Yusuf Erdogan en corner fra venstre.
    26'
    Yusuf Erdogan (Adana) løfter inn en corner fra høyre på 5 Ocak Fatih Terim.
    26'
    Milad Mohammadi
    Adana angriper. Milad Mohammadi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Mauro Icardi
    Mauro Icardi (Galatasaray SK) header ballen mot mål, men Adana klarerer.
    28'
    28'
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fernando Muslera (Galatasaray SK) vrir seg av smerte i gresset.
    29'
    Fernando Muslera er tilbake i kampen igjen.
    30'
    Abdulkerim Bardakci ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Galatasaray SK slipper å klare seg uten Abdulkerim Bardakci som kommer tilbake på banen igjen.
    31'
    Målsjanse på 5 Ocak Fatih Terim! Baris Yilmaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    33'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) slår en corner fra høyre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    33'
    Kaan Ayhan
    Kaan Ayhan (Galatasaray SK) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    33'
    33'
    Youcef Atal
    Målsjanse til Adana! Youcef Atal treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kerem Demirbay (Galatasaray SK) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Galatasaray SK slipper å klare seg uten Kerem Demirbay som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Edouard Michut (Adana) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på 5 Ocak Fatih Terim.
    39'
    Edouard Michut kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på 5 Ocak Fatih Terim.
    39'
    I Adana header Mauro Icardi (Galatasaray SK) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Hakim Ziyech
    Galatasaray SK avanserer forover i Adana. Hakim Ziyech avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    43'
    I Adana slår Hakim Ziyech en corner fra venstre.
    45'+1
    Victor Nelsson
    Victor Nelsson (Galatasaray SK) header utenfor.
    45'+1
    Dries Mertens (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra høyre på 5 Ocak Fatih Terim.
    45'+5
    Edouard Michut
    Adana fosser forover og Edouard Michut fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+6
    45'+6
    47'
    47'
    Målsjanse til Galatasaray SK! Hakim Ziyech treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Adana angriper. Stiven Mendoza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    Adana angriper, men avslutningen til Mario Balotelli går utenfor.
    49'
    Bahattin Simsek tildeler Galatasaray SK en corner. Hakim Ziyech sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Mål for Galatasaray!
    Adana Demirspor 0 - 1 Galatasaray
    Mål: Hakim Ziyech
    Målgivende: Dries Mertens
    Mål! Galatasaray SK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Hakim Ziyech på 5 Ocak Fatih Terim. Flott spill fra Dries Mertens før målet.
    53'
    Frispark for Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    55'
    Yusuf Erdogan (Adana) slår en corner fra venstre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    57'
    Jovan Manev
    Sjanse til Adana! Jovan Manev er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Målsjanse! Baris Yilmaz (Galatasaray SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    61'
    Adana angriper i Adana. Stiven Mendoza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Sjanse i Adana! Stiven Mendoza (Adana) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Adana Demirspor 0 - 2 Galatasaray
    Mål: Kerem Demirbay
    Målgivende: Kaan Ayhan
    Galatasaray SK går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Kerem Demirbay. Kaan Ayhan var nest sist på ballen.
    64'
    Inn: Nabil Alioui
    Ut: Edouard Michut
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Adana. Inn kommer Nabil Alioui, mens Edouard Michut tar plass på benken.
    65'
    Inn: Tayfun Aydogan
    Ut: Yusuf Barasi
    Yusuf Barasi (Adana) erstattes av Tayfun Aydogan.
    65'
    69'
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Adana fordi Kaan Ayhan får behandling for en skade på banen.
    69'
    Kaan Ayhan er på beina igjen og fortsetter kampen på 5 Ocak Fatih Terim.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for Adana er nær straffområde.
    70'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Ut: Hakim Ziyech
    Okan Buruk (Galatasaray SK) gjør sitt første bytte for dagen. Muhammed Kerem Akturkoglu erstatter Hakim Ziyech.
    71'
    I Adana slår Yusuf Erdogan en corner fra høyre.
    72'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) kommer seg fri på 5 Ocak Fatih Terim, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Lucas Torreira vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Lucas Torreira er tilbake i kampen igjen.
    76'
    78'
    Mario Balotelli ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Berkan Kutlu
    Ut: Lucas Torreira
    Okan Buruk (Galatasaray SK) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Berkan Kutlu erstatter Lucas Torreira som sannsynligvis er skadet.
    81'
    Inn: Tete
    Ut: Baris Yilmaz
    Galatasaray SK bytter ut Baris Yilmaz med Tete.
    82'
    Inn: Serge Aurier
    Ut: Kaan Ayhan
    Okan Buruk (Galatasaray SK) tar ut Kaan Ayhan som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Serge Aurier.
    82'
    Mario Balotelli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    83'
    Sjanse til Galatasaray SK! Muhammed Kerem Akturkoglu er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Adana fosser fremover, men Bahattin Simsek blåser for offside på 5 Ocak Fatih Terim.
    84'
    Inn: Abat Aimbetov
    Ut: Mario Balotelli
    Abat Aimbetov (Adana) erstatter Mario Balotelli som ser ut til å måtte forlate 5 Ocak Fatih Terim med en skade.
    85'
    Inn: Davinson Sanchez
    Ut: Victor Nelsson
    Galatasaray SK gjør sitt femte bytte. Victor Nelsson erstattes av Davinson Sanchez.
    88'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Adana.
    89'
    Gult kort til Adana Demirspor
    Stiven Mendoza (Adana) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Adana Demirspor 0 - 3 Galatasaray
    Mål: Mauro Icardi
    Mål! Mauro Icardi øker ledelsen til 0-3. Det er en fin assist fra Dries Mertens.