0-6
55
173

Ble dekket av NTB

PSG møter Kharkiv i femte runde av gruppespillet. Dagens motstandere er i gruppe B med spanske Real Madrid og islandske Breidablik. Gjestene fra hovedstaden i Frankrike står med full pott etter fire runder. De har scoret 13 mål, og ikke sluppet inn ett mål på de fire kampene.
    Det er ingen god inngang på kampen at PSG ikke har sluppet inn mål i de første fire kampene av gruppespillet. Kharkiv står med fire poeng, og en tredjeplass i gruppa. Real Madrid ligger to poeng foran, og møter Breidablik som har tatt ett poeng til nå. Taper Kharkiv kveldens kamp, og Real Madrid vinner så er dagens verter ute av Champions League for i år.
    Det som gjør kampen i kveld ekstra morsom, sett med norske øyne, er at Celin Bizet Ildhusøy starter på venstrekanten for PSG. Den tidligere Vålerenga-spilleren har fått seks minutter med spilletid i Champions League for den franske storklubben, og starter i dag sin første kamp i Champions League for PSG.
    Kampen mellom dagens motstandere på Stade Jean Bouin endte 5-0 til PSG. Den kanadiske angrepsspilleren Jordyn Huitema scoret hat trick mot Kharkiv, og starter i dag på topp for PSG.
    0'
    PSG tar avspark, og kampen er igang.
    0'
    PSG spiller ballen ned til Voll i målet til PSG. Sisteskansen slår en svak pasning videre til Ilestedt som får ballen unna, men der var ikke Voll langt unna å gjøre en tabbe tidlig i kampen.
    1'
    Ovdiychuk takler Ilestedt, og begge får seg en trøkk, men spillet er igang igjen!
    2'
    Innlegg fra Lawrence på venstresiden til PSG, men ballen går rett i hanskene på Yaman.
    3'
    Første avslutningen på mål for PSG! Baltimore drar seg innover i banen fra høyre, og slår inn i feltet. Der får Bachman stukket fram en fot, og styrt ballen mot mål. Yaman har kontroll på retningen til ballen, og plukker den enkelt.
    4'
    Nytt skuddforsøk fra PSG! Denne gangen prøver Baltimore skuddfoten selv, og curler den mot lengste stolpe, men Yaman redder i fast grep.
    6'
    Baltimore startet kampen frisk, og prøver å dra seg inn i 16-meteren, men vertene klarerer til corner.
    8'
    PSG-spillerne får hodet på ballen, men får ikke styrt den på mål. Bizet plukker opp ballen på motsatt side, men det ender kort tid etterpå med et utspark fra keeper.
    8'
    PSG spiller seg fint gjennom midtbaneleddet til Kharkiv, men Bizet slår en litt upresis pasning ut til venstrebacken. Dermed ender det med innkast til vertene.
    12'
    PSG har styrt mesteparten av banespillet til nå.
    12'
    Dudek stiger til værs. og kommer til en heading.
    13'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Zhytlobud-1 Kharkiv 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Jordyn Huitema
    Målgivende: Sandy Baltimore
    Huitema sender PSG i ledelsen etter en heading! Baltimore får ballen ute til venstre, og drar den med seg innover i banen. Hun finter seg løs, og kommer til et innlegg i feltet. Der får Huitema headet ballen i mål på veldig enkelt vis. Dårlig markering fra forsvaret til Kharkiv som ikke er i nærheten av å kunne avverge headingen til PSG-spilleren.
    14'
    Det er en fortjent ledelse til den franske storklubben etter en god start på kampen.
    17'
    Det slås en pasning fra PSG inn i feltet til Kharkiv, men Bachman kommer for sent fram til ballen som Yaman er ute og plukker.
    19'
    Zhytlobud-1 Kharkiv 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Ramona Bachmann
    Målgivende: Jordyn Huitema
    Lekent spill fra PSG, og forsvaret til Kharkiv er totalt utspilt. Det slås en pasning inn i 16-meteren til Huitema som får en enkel jobb med å spille videre til en umarkert Backman på åpnet mål. Sistnevnte gjør ingen feil, og dobler ledelsen.
    20'
    Ovdiychuk får ballen et stykke utenfor 16-meteren, men prøver seg på et skudd. Avslutningen er svak, og Voll har ingen problemer med å redde skuddet langs bakken.
    22'
    PSG med en kontring som ender med utspark. Bachman spiller ut til Guilly som setter fart opp på kanten. Etterhvert slår hun inn foran mål, men innlegget går gjennom hele feltet og ut over dødlinja.
    25'
    Stopp i spillet etter at Sadikoglu ligger nede i midtbanesirkelen med en skade.
    27'
    Sadikoglu halter av banen til applaus fra hjemmepublikumet, og spillet settes i gang igjen.
    28'
    PSG med innkast høyt i banen.
    29'
    Hjemmelaget sliter skikkelig med å få til et skikkelig spill. PSG er gode i press-spillet og vinner ballen tilbake før vertene får nærmet seg 16-meteren til PSG.
    31'
    Kharkiv prøver å spille seg ut bakfra, men PSG står høyt inne på hjemmelaget sin halvdel. Det presset lykkes de også med da de vinner ballen etter tre-fire pasninger fra Kharkiv.
    33'
    Zhytlobud-1 Kharkiv 0 - 3 Paris Saint-Germain
    Mål: Sandy Baltimore
    Målgivende: Ramona Bachmann
    PSG øker ledelsen, og setter inn sin tredje scoring i første omgangen. Det er Baltimore som får æren av å sette ballen i mål alene med keeper, etter en fin stikker fra Bachman.
    36'
    Da begynner håpet om å kvalifisere seg videre fra gruppespillet å henge i en tynn tråd for Kharkiv.
    39'
    Zhytlobud-1 Kharkiv 0 - 4 Paris Saint-Germain
    Baltimore slår inn et innoverskrudd innlegg fra høyresiden. Kharkiv-midtstopper Shmatko stusser ballen videre bak i feltet, og der står Bachman umarkert. Kantspilleren får en relativt enkel jobb med å skyte på mål, og ballen går inn bak Yaman.
    39'
    Kharkiv spiller fram og tilbake i eget forsvar, og leter etter alternativer lengre opp i banen.
    42'
    Apanaschenko legges i bakken av Folquet.
    43'
    Zhytlobud-1 Kharkiv 0 - 5 Paris Saint-Germain
    Mål: Laurina Fazer
    Målgivende: Celin Bizet Ildhusøy
    Nydelig scoring av Fazer! Hun får ballen ute til venstre, og drar seg innover i banen. Det er massive rom å løpe i, og et stykke utenfor 16-meteren velger hun å skyte på mål. Det skulle vise seg å være et smart valg av 18-åringen som skyter oppe i det venstre hjørnet. Yaman rekker ikke bort til ballen som går i mål.
    43'
    45'+1
    Maktdemonstrasjon av PSG i første omgangen. Kharkiv har hatt lite å stille opp med, og gjestene leder fullt fortjent 0-5 til pause. Et kvarter pause før andre omgang sparkes i gang!
    45'
    Kharkiv sparker i gang andre omgangen.
    45'
    Spillerbytte - Zhytlobud-1 Kharkiv
    Inn: Dajana Spasojevic
    Ut: Birgul Sadikoglu
    Første bytte hos vertene.
    46'
    Bizet har vært litt anonym i mye av det offensive spillet.
    49'
    PSG slår ballen opp på Baltimore som har enorme rom oppover i banen. Hun setter fart opp mot 16-meteren med ballen i beina, men innlegget blir headet unna.
    51'
    Bachman spiller inn i feltet til Baltimore, men vertene får avverget til corner.
    53'
    Slås inn i feltet, men Kharkiv får ryddet unna.
    53'
    Zhytlobud-1 Kharkiv 0 - 6 Paris Saint-Germain
    Mål: Amanda Ilestedt
    Midtstopperen header inn PSG sitt sjette mål fra kloss hold! Denne gangen er det norske Celin Bizet som står for den målgivende pasningen! Bizet drar med seg ballen inn i 16-meteren, og kombinerer med Huitema før hun får tilbake ballen. Deretter legger hun inn høyt ved fem-meteren, og Ilestedt header ballen i mål!
    53'
    Celin Bizet med skuddforsøk, men avslutningen går rett på keeper.
    56'
    Vertene får lagt inn fra høyresiden, og ballen kommer nesten fram til Ovdiychuk, men Ilestedt får taklet til corner i siste liten.
    56'
    Får avsluttet over mål.
    57'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Hawa Sangare
    Ut: Ramona Bachmann
    57'
    Inn: Océane Hurtré
    Ut: Sandy Baltimore
    57'
    Inn: Estelle Cascarino
    Ut: Paulina Dudek
    57'
    Svakt utspill fra Yaman som går rett i beina til en PSG-spiller. Fra 25 meter kommer en avslutning som går rett over tverrliggeren.
    59'
    Huitema blir lagt i bakken langt inne på egen halvdel, og får frispark.
    60'
    Bizet spiller videre til Lawrence som legger inn foran mål, men ballen klareres fra vertene.
    61'
    Shevchuk skjærer innover i banen og curler ballen mot lengste stolpe. Avslutningen går derimot på utsiden av stolpen.
    64'
    Kharkiv klarer å spille PSG dypere i banen nå.
    64'
    Svinges inn i feltet, og Voll er sikkert ute og plukker ned ballen i fast grep.
    64'
    Gult kort til Zhytlobud-1 Kharkiv
    Olha Basanska
    Gult kort etter en duell med Huitema som blir liggende nede på bakken.
    65'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Estelle Cascarino
    Stopper et angrep fra vertene rett på innsiden av halvdelen til PSG.
    67'
    Apanaschenko slår i bakrommet, men ballen går helt fram til Voll.
    69'
    Huitema med et skudd fra langt hold. Avslutningen går også langt over mål.
    70'
    Huitema header unna på første stolpe.
    71'
    Voronina kommer til en blanding mellom skudd og innlegg som Voll får kontroll på.
    72'
    Lawrence spiller en stikker inn i boksen mot Sangare, men Yemen kommer fram til ballen først.
    74'
    Inn: Baby Benera
    Ut: Jordyn Huitema
    75'
    Magnaba Folquet
    Tøff takling på midtbanen.
    76'
    Inn: Solomiia Kupiak
    Ut: Kristina Aleksanyan
    78'
    Andre gule kort til Paris Saint-Germain
    Får sitt andre gule kort etter en duell med Voronina, der sistnevnt går over ende. Dommer mener forseelsen er nok til gult kort nummer to.
    79'
    Litt tekniske problemer siste fem minuttene, men tilbake nå!
    88'
    Kharkiv har produsert flere muligheter etter utvisningen, men det mangler litt i avslutningsøyeblikket.
    89'
    Hjemmelaget spiller midt inne på halvdelen til PSG.
    90'+3
    Anna Petryk
    Altfor sent inne i en takling på innbytter Hurtre. Soleklart gult.
    90'+3
    90'+3
    PSG vinner til slutt 6-0 over Kharkiv på bortebane. PSG tok kontroll over kampen fra begynnelsen, og gikk opp i ledelsen etter et kvarter. Gjestene fortsatte å bøtte inn med mål, og Kharkiv var sjanseløse i den første omgangen. Hjemmelaget kom derimot ut i andre omgang med bedre spill og mer angrepsvillige. Det var derimot PSG som sørget for mål etter pause også. Norske Bizet var tilrettelegger på Ilestedt sin scoring på hodet. Cascarino ble byttet inn i andre omgang, og pådro seg to gule kort. Utvisningen gjorde at Kharkiv skapte litt på tampen av kampen uten at det ble scoring ut av det. Dermed tar PSG med seg tre poeng tilbake til Frankrike, og har fortsatt ikke sluppet inn mål i gruppespillet! Jeg takker for følget, og ønsker en god kveld videre.