I Hangzhou slår Li Tixiang en corner fra venstre.
    1'
    Li Tixiang
    Målsjanse på Hangzhou Dragon Stadium! Li Tixiang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    Tianjin Jinmen Tiger, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Haixin Li signaliserer et frispark til Tianjin Jinmen Tiger på egen banehalvdel.
    6'
    Tianjin Jinmen Tiger fosser fremover, men Xie Weijun går rett i offsidefella.
    7'
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou. Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    12'
    Haixin Li tildeler Zhejiang Prof. en corner. Cheng Jin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Mål for Tianjin Jinmen Tiger!
    Zhejiang Professional 0 - 1 Tianjin Jinmen Tiger
    Mål: Wang Qiuming
    Målgivende: Ba Dun
    Mål! Tianjin Jinmen Tiger tar ledelsen 0-1 ved Wang Qiuming. Ba Dun sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Frispark for Tianjin Jinmen Tiger på egen banehalvdel.
    13'
    Målet til Tianjin Jinmen Tiger sjekkes av VAR
    14'
    Målet til Tianjin Jinmen Tiger blir stående
    15'
    Frisparket tildelt Zhejiang Prof. er farlig nær Tianjin Jinmen Tigers målområde.
    17'
    Målsjanse til Zhejiang Prof.! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere treffer mål, men keeper redder.
    17'
    17'
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    18'
    Offside! Leonardo (Zhejiang Prof.) er alene igjennom, men dommer Haixin Li ser at linjemannen er oppe med flagget.
    21'
    Albion Ademi
    Tianjin Jinmen Tiger angriper, men avslutningen til Albion Ademi går utenfor.
    22'
    Skudd på mål, Tianjin Jinmen Tiger
    23'
    Zhejiang Professional, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Haixin Li signaliserer et frispark til Tianjin Jinmen Tiger.
    26'
    Dommer Haixin Li ser at linjemannen løfter flagget, og Tianjin Jinmen Tigers Ming Tian blåses av for offside.
    27'
    Ba Dun ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    29'
    Ba Dun er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    Sjanse! Zhejiang Prof. avanserer forover, men Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere avslutter utenfor.
    32'
    Xie Weijun
    Xie Weijun (Tianjin Jinmen Tiger) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    33'
    33'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Ba Dun (Tianjin Jinmen Tiger) slår en corner fra høyre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    36'
    Mål for Zhejiang Professional!
    Zhejiang Professional 1 - 1 Tianjin Jinmen Tiger
    Mål: Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Målgivende: Leonardo
    Utligning! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Leonardo.
    37'
    Målet til Zhejiang Professional sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Zhejiang Professional blir stående
    39'
    Zhejiang Prof. angriper. Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) løfter inn en corner fra venstre på Hangzhou Dragon Stadium.
    42'
    I Hangzhou slår Cheng Jin en corner fra høyre.
    43'
    Zhang Jiaqi
    Zhang Jiaqi (Zhejiang Prof.) får en nickmöjlighet på Hangzhou Dragon Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    43'
    Leonardo
    Sjanse til Zhejiang Prof.! Leonardo er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Dong Yu
    Zhejiang Prof. angriper på Hangzhou Dragon Stadium, men Dong Yu header utenfor.
    45'+6
    Målsjanse! Albion Ademi (Tianjin Jinmen Tiger) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Kan Zhejiang Prof. utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) kommer seg fri på Hangzhou Dragon Stadium, men avslutningen går utenfor.
    50'
    52'
    52'
    Zhejiang Prof.s Leonardo blåses av for offside på Hangzhou Dragon Stadium.
    53'
    Frispark Tianjin Jinmen Tiger.
    54'
    Zhejiang Professional 1 - 2 Tianjin Jinmen Tiger
    Mål: Albion Ademi
    Albion Ademi setter ballen i nettet og Tianjin Jinmen Tiger leder nå 1-2. Flott spill fra Ba Dun før målet.
    54'
    Tianjin Jinmen Tiger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Guowen Sun
    Dommer Haixin Li gir Guowen Sun (Zhejiang Prof.) et gult kort.
    56'
    Haixin Li tildeler Zhejiang Prof. en corner. Li Tixiang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Cheng Jin (Zhejiang Prof.) vinkes av for offside i Hangzhou.
    58'
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Hangzhou Dragon Stadium.
    60'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    61'
    Li Tixiang er på beina igjen og fortsetter kampen på Hangzhou Dragon Stadium.
    61'
    Rødt kort!
    Spilleren på Tianjin Jinmen Tiger får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    62'
    Rødt kort til Tianjin Jinmen Tiger
    Jiahui Huang
    Rødt kort! Jiahui Huang (Tianjin Jinmen Tiger) sendes i dusjen av dommer Haixin Li.
    62'
    En av Tianjin Jinmen Tigers spillere blir avblåst for offside.
    63'
    Sjanse til Zhejiang Prof.! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Jean Evrard Kouassi
    Ut: Dong Yu
    Zhejiang Prof. bytter ut Dong Yu med Jean Evrard Kouassi.
    66'
    Inn: Wang Dongsheng
    Ut: Zhang Jiaqi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zhejiang Prof.. Inn kommer Wang Dongsheng, mens Zhang Jiaqi tar plass på benken.
    67'
    68'
    Spillerbytte - Tianjin Jinmen Tiger
    Inn: Xianjun Wang
    Ut: Guo Hao
    Genwei Yu (Tianjin Jinmen Tiger) gjør sitt første bytte for dagen. Xianjun Wang erstatter Guo Hao.
    69'
    Inn: Ivan Fiolic
    Ut: Wang Qiuming
    Tianjin Jinmen Tiger bytter ut Wang Qiuming med Ivan Fiolic. Dette er det andre byttet som Genwei Yu gjør i dagens kamp.
    69'
    Frispark til Tianjin Jinmen Tiger på halvdelen til Zhejiang Prof..
    69'
    71'
    71'
    72'
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) avanserer forover på Hangzhou Dragon Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Zhejiang Professional 2 - 2 Tianjin Jinmen Tiger
    Mål! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere utligner til 2-2.
    73'
    75'
    75'
    Cheng Jin (Zhejiang Prof.) slår en corner fra høyre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    77'
    Inn: Qian Yumiao
    Ut: Ba Dun
    Tianjin Jinmen Tiger gjør sitt tredje bytte. Ba Dun erstattes av Qian Yumiao.
    78'
    Inn: Yan Shi
    Ut: Ming Tian
    Ming Tian (Tianjin Jinmen Tiger) erstattes av Yan Shi.
    78'
    Xie Weijun
    Tianjin Jinmen Tiger angriper, men avslutningen til Xie Weijun går utenfor.
    79'
    Zhejiang Professional 3 - 2 Tianjin Jinmen Tiger
    Mål: Leonardo
    Målgivende: Jean Evrard Kouassi
    Mål! Leonardo gir Zhejiang Prof. ledelsen 3-2 etter en velplassert heading. Jean Evrard Kouassi var nest sist på ballen.
    80'
    Hjørnespark til Tianjin Jinmen Tiger
    84'
    Inn: Yue Xin
    Ut: Guowen Sun
    Zhejiang Prof. bytter ut Guowen Sun med Yue Xin.
    85'
    Inn: Wu Wei
    Ut: Li Tixiang
    Bytte for Zhejiang Prof.. Wu Wei kommer inn for Li Tixiang på Hangzhou Dragon Stadium.
    85'
    87'
    Xie Weijun
    I Hangzhou får Xie Weijun (Tianjin Jinmen Tiger) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    89'
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Zhejiang Prof. er nær straffområde.
    90'
    Inn: Wang Yang
    Ut: Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Jordi Vinyals gjør dagens femte bytte i Hangzhou, når han tar ut Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere og setter inn Wang Yang.
    90'+1
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) får et gult kort av dommer Haixin Li.
    90'+4
    Yan Shi
    Tianjin Jinmen Tiger avanserer forover i Hangzhou. Yan Shi avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+6
    Haixin Li tildeler Zhejiang Prof. en corner. Jean Evrard Kouassi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.