I Hangzhou slår Zhang Xizhe en corner fra høyre.
    7'
    Zhejiang Professional, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) avanserer forover på Hangzhou Dragon Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Yige Dai tildeler Beijing Guoan FC en corner. Lei Li sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    14'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Zhejiang Prof..
    14'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Dommer Yige Dai ser at linjemannen løfter flagget, og Zhejiang Prof.s Cheng Jin blåses av for offside.
    15'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    16'
    Beijing Guoan FC fosser fremover, men Yige Dai blåser for offside på Hangzhou Dragon Stadium.
    17'
    18'
    Zhejiang Prof. må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Beijing Guoan FC.
    19'
    Michael Ngadeu
    Michael Ngadeu (Beijing Guoan FC) kommer seg fri på Hangzhou Dragon Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Hjørnespark til Zhejiang Professional
    24'
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) slår en corner fra høyre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    25'
    Frispark Zhejiang Prof..
    25'
    Frispark til Zhejiang Prof. på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    27'
    Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere (Zhejiang Prof.) kommer til avslutning på Hangzhou Dragon Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    28'
    29'
    Leonardo
    Målsjanse til Zhejiang Prof.! Leonardo treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    En av Beijing Guoan FCs spillere går i offside.
    30'
    Sjanse i Hangzhou! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere (Zhejiang Prof.) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    I Hangzhou slår Li Tixiang en corner fra venstre.
    31'
    Leonardo
    Målsjanse! Leonardo (Zhejiang Prof.) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Skade: Beijing Guoan FC
    33'
    Tilbake fra skade: Beijing Guoan FC
    34'
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Leonardo
    Zhejiang Prof. angriper. Leonardo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    Beijing Guoan FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    40'
    Kan Zhejiang Prof. utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    40'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Yupeng He
    Yupeng He (Beijing Guoan FC) får et gult kort av dommer Yige Dai.
    40'
    Zhejiang Prof. angriper, men avslutningen til Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere går utenfor.
    41'
    42'
    43'
    Guga
    Guga (Beijing Guoan FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Hangzhou Dragon Stadium.
    43'
    Fang Hao
    Beijing Guoan FC avanserer forover i Hangzhou. Fang Hao avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    En av Beijing Guoan FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    45'+2
    Mål for Beijing Guoan FC!
    Zhejiang Professional 0 - 1 Beijing Guoan FC
    Mål: Zhang Yuning
    Målgivende: Zhang Xizhe
    Mål! Beijing Guoan FC tar ledelsen 0-1 ved Zhang Yuning. Zhang Xizhe var nest sist på ballen.
    45'+3
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Yongjing Cao
    Ut: Liangming Lin
    Bytte for Beijing Guoan FC. Yongjing Cao kommer inn for Liangming Lin på Hangzhou Dragon Stadium.
    46'
    46'
    47'
    Sjanse! Zhejiang Prof. avanserer forover, men Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere avslutter utenfor.
    50'
    Zhang Yuning ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    50'
    Zhang Yuning er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Zhejiang Professional 0 - 2 Beijing Guoan FC
    Mål: Yongjing Cao
    Målgivende: Li Ke
    Mål! Yongjing Cao øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Li Ke før målet.
    52'
    Beijing Guoan FC angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Wang Yudong
    Ut: Zhang Jiaqi
    Zhang Jiaqi (Zhejiang Prof.) erstattes av Wang Yudong.
    56'
    Inn: Jean Evrard Kouassi
    Ut: Gao Di
    Jordi Vinyals (Zhejiang Prof.) gjør sitt andre bytte for dagen. Jean Evrard Kouassi erstatter Gao Di.
    56'
    Spillet på Hangzhou Dragon Stadium er stoppet midlertidig fordi Fang Hao ligger nede.
    56'
    Cheng Jin (Zhejiang Prof.) løfter inn en corner fra høyre på Hangzhou Dragon Stadium.
    57'
    Fang Hao er tilbake i kampen igjen.
    57'
    En av Zhejiang Prof.s spillere går i offside.
    58'
    Inn: Liyu Yang
    Ut: Fang Hao
    Ricardo Soares (Beijing Guoan FC) tar ut Fang Hao som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Liyu Yang.
    58'
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    60'
    65'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    67'
    69'
    Beijing Guoan FC angriper i Hangzhou, men blir avblåst for offside.
    71'
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) slår en corner fra venstre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    73'
    73'
    Inn: Fabio Abreu
    Ut: Zhang Yuning
    Beijing Guoan FC bytter ut Zhang Yuning med Fabio Abreu. Dette er det tredje byttet som Ricardo Soares gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Bai Yang
    Ut: Yupeng He
    Ricardo Soares gjør dagens fjerde bytte i Hangzhou, når han tar ut Yupeng He og setter inn Bai Yang.
    74'
    Frisparket tildelt Zhejiang Prof. er farlig nær Beijing Guoan FCs målområde.
    75'
    Inn: Wang Dongsheng
    Ut: Yue Xin
    Zhejiang Prof. bytter ut Yue Xin med Wang Dongsheng.
    76'
    Inn: Yao Junsheng
    Ut: Cheng Jin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zhejiang Prof.. Inn kommer Yao Junsheng, mens Cheng Jin tar plass på benken.
    76'
    77'
    Skudd på mål, Zhejiang Professional
    77'
    77'
    78'
    78'
    80'
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Zhejiang Professional
    84'
    Dommeren dømmer straffe til Zhejiang Professional
    86'
    Straffe til Zhejiang Professional
    86'
    Inn: Feng Boxuan
    Ut: Zhang Xizhe
    Beijing Guoan FC gjør sitt femte bytte. Zhang Xizhe erstattes av Feng Boxuan.
    86'
    Zhang Xizhe
    Dommer Yige Dai gir Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) et gult kort.
    87'
    Leonardo (Zhejiang Prof.) bommer på straffe!
    88'
    89'
    89'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. like utenfor Beijing Guoan FC-området.
    90'
    90'
    90'
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for Zhejiang Prof. er nær straffområde.
    90'+1
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Dommer Yige Dai viser Michael Ngadeu (Beijing Guoan FC) det gule kortet.
    90'+4
    Mål for Zhejiang Professional!
    Zhejiang Professional 1 - 2 Beijing Guoan FC
    Mål: Leonardo
    Målgivende: Jean Evrard Kouassi
    Leonardo scorer og reduserer til 1-2 på Hangzhou Dragon Stadium. Det er en fin assist fra Jean Evrard Kouassi.