1-1
Cespedes59' (Str.)
3-1
3-2
    Nico Gianforte tildeler Grasshopper en corner. Giotto Giuseppe Morandi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Frispark Yverdon-Sport.
    6'
    Kevin Carlos
    Yverdon-Sport avanserer forover og Kevin Carlos kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    7'
    Grasshopper Club Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Mål for Yverdon-Sport!
    Yverdon-Sport 1 - 0 Grasshopper Club Zurich
    Mål: Kevin Carlos
    Målgivende: Christopher Lungoyi
    Mål! Yverdon-Sport tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Kevin Carlos på Stade Municipal. Christopher Lungoyi var nest sist på ballen.
    9'
    Grasshopper fosser fremover, men Nico Gianforte blåser for offside på Stade Municipal.
    11'
    Nico Gianforte signaliserer et frispark til Grasshopper på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Grasshopper på halvdelen til Yverdon-Sport.
    20'
    Rødt kort til Grasshopper Club Zurich
    Joshua Laws
    Joshua Laws (Grasshopper) må forlate banen etter at dommer Nico Gianforte trekker fram det røde kortet!
    22'
    Nico Gianforte signaliserer et frispark til Yverdon-Sport.
    22'
    Marley Ake
    Yverdon-Sport angriper i Yverdon-les-Bains. Marley Ake fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Grasshopper tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Mathias Olesen (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra venstre på Stade Municipal.
    29'
    Yverdon-Sport angriper på Stade Municipal. Kevin Carlos header utenfor.
    30'
    Kevin Carlos (Yverdon-Sport) prøver å heade ballen i mål på Stade Municipal, men mislykkes.
    31'
    31'
    Frispark for Grasshopper på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    Yverdon-Sport angriper, men avslutningen til Kevin Carlos går utenfor.
    37'
    Francis Momoh
    Francis Momoh (Grasshopper) kommer til en målsjanse på Stade Municipal, men klarer ikke å score.
    41'
    45'
    I Yverdon-les-Bains har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Hjørnespark til Grasshopper Club Zurich
    51'
    Mål for Grasshopper Club Zurich!
    Yverdon-Sport 1 - 1 Grasshopper Club Zurich
    Mål: Pascal Schurpf
    Målgivende: Giotto Giuseppe Morandi
    Pascal Schurpf scorer og utligner dermed til 1-1. Giotto Giuseppe Morandi sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Kan Grasshopper utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    Yverdon-Sport 2 - 1 Grasshopper Club Zurich
    Mål: Ricardo Azevedo Alves
    Målgivende: Dimitrije Kamenovic
    Mål! Yverdon-Sport tar ledelsen 2-1 ved Ricardo Azevedo Alves. Flott spill fra Dimitrije Kamenovic før målet.
    54'
    VAR sjekker om det er straffe til Yverdon-Sport
    58'
    Dommeren dømmer straffe til Yverdon-Sport
    58'
    Straffe til Yverdon-Sport
    58'
    Yverdon-Sport scorer på straffe!
    Yverdon-Sport 3 - 1 Grasshopper Club Zurich
    Mål: Boris Adrian Cespedes
    Boris Adrian Cespedes øker Yverdon-Sports ledelse til 3-1 etter et velplassert straffespark.
    59'
    Spillerbytte - Grasshopper Club Zurich
    Inn: Bradley Fink
    Ut: Francis Momoh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Grasshopper. Inn kommer Bradley Fink, mens Francis Momoh tar plass på benken.
    60'
    Inn: Theo Ndicka
    Ut: Florian Hoxha
    Florian Hoxha (Grasshopper) erstattes av Theo Ndicka.
    60'
    60'
    Yverdon-Sport 3 - 2 Grasshopper Club Zurich
    Målgivende: Dirk Abels
    Grasshopper reduserer til 3-2 etter et mål av Pascal Schurpf. Det er en fin assist fra Dirk Abels.
    62'
    65'
    Gult kort til Yverdon-Sport
    Dimitrije Kamenovic
    Dommer Nico Gianforte viser Dimitrije Kamenovic (Yverdon-Sport) det gule kortet.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Mauro Rodrigues
    Ut: Ricardo Azevedo Alves
    Alessandro Mangiarratti (Yverdon-Sport) gjør sitt første bytte for dagen. Mauro Rodrigues erstatter Ricardo Azevedo Alves.
    66'
    Inn: Aimen Mahious
    Ut: Christopher Lungoyi
    Alessandro Mangiarratti gjør dagens andre bytte i Yverdon-les-Bains, når han tar ut Christopher Lungoyi og setter inn Aimen Mahious.
    66'
    Mohamed Tijani
    Dommer Nico Gianforte gir Mohamed Tijani (Yverdon-Sport) et gult kort.
    67'
    Frisparket tildelt Grasshopper er farlig nær Yverdon-Sports målområde.
    67'
    70'
    Inn: Niklas Gunnarsson
    Ut: Christian Marques
    Yverdon-Sport bytter ut Christian Marques med Niklas Gunnarsson.
    74'
    Niklas Gunnarsson
    Niklas Gunnarsson (Yverdon-Sport) avanserer forover på Stade Municipal. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    76'
    Grasshopper angriper i Yverdon-les-Bains, men blir avblåst for offside.
    77'
    Inn: Asumah Abubakar
    Ut: Dirk Abels
    Bytte for Grasshopper. Asumah Abubakar kommer inn for Dirk Abels på Stade Municipal.
    79'
    I Yverdon-les-Bains slår Asumah Abubakar en corner fra høyre.
    80'
    Nico Gianforte tildeler Grasshopper en corner. Asumah Abubakar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    81'
    Mathias Olesen
    Mathias Olesen (Yverdon-Sport) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Awer Mabil
    Ut: Amir Abrashi
    Grasshopper bytter ut Amir Abrashi med Awer Mabil. Dette er det fjerde byttet som Bruno Berner gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Dorian Babunski
    Ut: Pascal Schurpf
    Grasshopper bytter ut Pascal Schurpf med Dorian Babunski. Dette er det femte byttet som Bruno Berner gjør i dagens kamp.
    84'
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    Inn: Breston Malula
    Ut: Mathias Olesen
    Bytte for Yverdon-Sport. Breston Malula kommer inn for Mathias Olesen på Stade Municipal.
    88'
    Inn: Nehemie Lusuena
    Ut: Kevin Carlos
    Alessandro Mangiarratti gjør dagens femte bytte i Yverdon-les-Bains, når han tar ut Kevin Carlos og setter inn Nehemie Lusuena.
    88'
    Aimen Mahious
    Målsjanse! Aimen Mahious (Yverdon-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Yverdon-Sport fosser forover og Aimen Mahious fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Nehemie Lusuena (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra høyre på Stade Municipal.
    90'+1
    Yverdon-Sport angriper. Dimitrije Kamenovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.