I Yverdon-les-Bains har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Antonio Marchesano
    Målsjanse! Antonio Marchesano (FC Zurich) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Antonio Marchesano (FC Zurich) avanserer forover på Stade Municipal. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Yverdon-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Nikola Katic
    Målsjanse på Stade Municipal! Nikola Katic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    4'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    5'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Zurich.
    5'
    Rodrigo Conceicao
    FC Zurich angriper i Yverdon-les-Bains. Rodrigo Conceicao fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Hjørnespark til Yverdon-Sport
    8'
    Mål for Yverdon-Sport!
    Yverdon-Sport 1 - 0 FC Zurich
    Mål: Boris Adrian Cespedes
    Mål! Boris Adrian Cespedes gir Yverdon-Sport ledelsen 1-0 i Yverdon-les-Bains.
    9'
    En av Yverdon-Sports spillere blir avblåst for offside på Stade Municipal.
    16'
    Mål for FC Zurich!
    Yverdon-Sport 1 - 1 FC Zurich
    Mål: Ifeanyi Mathew
    Ifeanyi Mathew utligner til 1-1 på Stade Municipal.
    17'
    Frispark for FC Zurich på egen banehalvdel.
    22'
    FC Zurich angriper, men Stefan Horisberger blåser for offside.
    23'
    Frispark Yverdon-Sport.
    24'
    Yverdon-Sport angriper i Yverdon-les-Bains, men blir avblåst for offside.
    25'
    Straffe til FC Zurich
    27'
    Jonathan Okita (FC Zurich) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    27'
    Jonathan Okita
    Sjanse! FC Zurich avanserer forover, men Jonathan Okita avslutter utenfor.
    27'
    Frispark til Yverdon-Sport på halvdelen til FC Zurich.
    28'
    31'
    Gult kort til Yverdon-Sport
    Liziero
    Dommer Stefan Horisberger viser Liziero (Yverdon-Sport) det gule kortet.
    31'
    FC Zurich tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Sjanse i Yverdon-les-Bains! Rodrigo Conceicao (FC Zurich) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    I Yverdon-les-Bains slår Dominic Corness en corner fra høyre.
    35'
    Yverdon-Sport 2 - 1 FC Zurich
    Mål: Kevin Carlos
    Målgivende: Dominic Corness
    Kevin Carlos header ballen i mål og Yverdon-Sport leder dermed 2-1. Det er en fin assist fra Dominic Corness.
    35'
    FC Zurich fosser fremover, men Stefan Horisberger blåser for offside på Stade Municipal.
    36'
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    37'
    39'
    Rodrigo Conceicao ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Skudd på mål, Yverdon-Sport
    42'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Frispark FC Zurich.
    42'
    Niklas Gunnarsson
    Niklas Gunnarsson (Yverdon-Sport) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Nevio Di Giusto
    Ut: Rodrigo Conceicao
    Murat Ural (FC Zurich) gjør sitt første bytte for dagen. Nevio Di Giusto erstatter Rodrigo Conceicao.
    43'
    Hjørnespark til FC Zurich
    44'
    44'
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    46'
    50'
    Skudd på mål, FC Zurich
    53'
    53'
    53'
    56'
    Bledian Krasniqi
    Bledian Krasniqi (FC Zurich) kommer seg fri på Stade Municipal, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Jonathan Okita (FC Zurich) kommer til en målsjanse på Stade Municipal, men klarer ikke å score.
    61'
    65'
    66'
    Kevin Carlos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    66'
    Inn: Ivan Santini
    Ut: Antonio Marchesano
    Murat Ural gjør dagens andre bytte i Yverdon-les-Bains, når han tar ut Antonio Marchesano og setter inn Ivan Santini.
    67'
    Inn: Armstrong Oko-Flex
    Ut: Jonathan Okita
    FC Zurich bytter ut Jonathan Okita med Armstrong Oko-Flex. Dette er det tredje byttet som Murat Ural gjør i dagens kamp.
    67'
    Kevin Carlos er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Municipal.
    68'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Zurich på egen banehalvdel.
    70'
    Skudd utenfor mål, FC Zurich
    72'
    74'
    74'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Vladan Vidakovic
    Ut: Liziero
    Liziero (Yverdon-Sport) erstattes av Vladan Vidakovic.
    75'
    Inn: Nehemie Lusuena
    Ut: Ricardo Azevedo Alves
    Yverdon-Sport gjør sitt andre bytte. Ricardo Azevedo Alves erstattes av Nehemie Lusuena.
    75'
    Yverdon-Sport 2 - 2 FC Zurich
    Mål: Bledian Krasniqi
    Mål! bortelag utligner ved Bledian Krasniqi. Stillingen er nå 2-2.
    78'
    81'
    81'
    83'
    84'
    Yverdon-Sport 3 - 2 FC Zurich
    Målgivende: Kevin Carlos
    Mål! Yverdon-Sport tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Boris Adrian Cespedes på Stade Municipal. Flott spill fra Kevin Carlos før målet.
    86'
    Inn: Fabian Rohner
    Ut: Cheick Oumar Conde
    FC Zurich bytter ut Cheick Oumar Conde med Fabian Rohner.
    89'
    Inn: Daniel Afriyie
    Ut: Lindrit Kamberi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Zurich. Inn kommer Daniel Afriyie, mens Lindrit Kamberi tar plass på benken.