I Wien slår Raphael Galle en corner fra venstre.
    2'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til Young Violets FK Austria Wien på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark Young Violets FK Austria Wien.
    4'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Jakob Tranziska
    Målsjanse til Admira Wacker! Jakob Tranziska treffer mål, men keeper redder.
    8'
    Young Violets FK Austria Wien, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Raphael Galle (Admira Wacker) løfter inn en corner fra venstre på Generali Arena.
    8'
    Frispark for Young Violets FK Austria Wien på egen banehalvdel.
    9'
    En av Admira Wackers spillere blir avblåst for offside på Generali Arena.
    13'
    Denis Dizdarevic
    Sjanse! Young Violets FK Austria Wien avanserer forover, men Denis Dizdarevic avslutter utenfor.
    13'
    15'
    Sjanse til Admira Wacker! Jakob Tranziska er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    17'
    Admira Wacker angriper. Jakob Tranziska får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    18'
    Walter Altmann tildeler Admira Wacker en corner. Leonardo Lukacevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Skudd utenfor mål, Admira Wacker
    18'
    Raphael Galle (Admira Wacker) slår en corner fra venstre side på Generali Arena.
    19'
    Patrick Puchegger
    Patrick Puchegger (Admira Wacker) kommer til en målsjanse på Generali Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Csaba Mester
    Csaba Mester (Young Violets FK Austria Wien) kommer seg fri på Generali Arena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til Young Violets FK Austria Wien.
    28'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    29'
    I Wien slår Leonardo Lukacevic en corner fra høyre.
    31'
    Young Violets FK Austria Wien tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Young Violets FK Austria Wien avanserer forover og Denis Dizdarevic får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    34'
    Dario Kreiker (Young Violets FK Austria Wien) slår en corner fra venstre side på Generali Arena.
    38'
    Enis Safin
    Enis Safin (Young Violets FK Austria Wien) header utenfor.
    38'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til Young Violets FK Austria Wien.
    39'
    Enis Safin
    Enis Safin (Young Violets FK Austria Wien) kommer til en målsjanse på Generali Arena, men klarer ikke å score.
    39'
    Luca Pazourek
    Luca Pazourek (Young Violets FK Austria Wien) fyrer av et skudd på Generali Arena – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    40'
    Gult kort til Admira Wacker
    Jakob Tranziska (Admira Wacker) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Frispark til Young Violets FK Austria Wien på halvdelen til Admira Wacker.
    40'
    Niels Hahn ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Niels Hahn kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Generali Arena.
    41'
    45'
    45'
    Patrick Schmidt
    Patrick Schmidt (Admira Wacker) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    47'
    Leonardo Lukacevic (Admira Wacker) løfter inn en corner fra høyre på Generali Arena.
    51'
    Skudd på mål, Admira Wacker
    52'
    52'
    53'
    54'
    55'
    Skudd utenfor mål, Young Violets FK Austria Wien
    56'
    57'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Reinhard Azubuike Young
    Ut: Jakob Tranziska
    Bytte for Admira Wacker. Reinhard Azubuike Young kommer inn for Jakob Tranziska på Generali Arena.
    63'
    Inn: Filip Ristanic
    Ut: Patrick Schmidt
    Tommy Wright (Admira Wacker) gjør sitt andre bytte for dagen. Filip Ristanic erstatter Patrick Schmidt.
    63'
    Spillerbytte - Young Violets FK Austria Wien
    Inn: Lukas Haubenwaller
    Ut: Enis Safin
    Young Violets FK Austria Wien gjør sitt første bytte. Enis Safin erstattes av Lukas Haubenwaller.
    64'
    67'
    69'
    Wilhelm Vorsager
    Dommer Walter Altmann gir Wilhelm Vorsager (Admira Wacker) et gult kort.
    69'
    69'
    Dommer Walter Altmann venter med å sette i gang spillet fordi Dario Kreiker ligger nede.
    70'
    Young Violets FK Austria Wien slipper å klare seg uten Dario Kreiker som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    Gult kort til Young Violets FK Austria Wien
    Lukas Haubenwaller
    Lukas Haubenwaller (Young Violets FK Austria Wien) får et gult kort av dommer Walter Altmann.
    71'
    71'
    Inn: Daniel Au Yeong
    Ut: Dario Kreiker
    Young Violets FK Austria Wien bytter ut Dario Kreiker med Daniel Au Yeong. Dette er det andre byttet som Harald Suchard gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Josef Pross
    Ut: Denis Dizdarevic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Young Violets FK Austria Wien. Inn kommer Josef Pross, mens Denis Dizdarevic tar plass på benken.
    73'
    74'
    Young Violets FK Austria Wien angriper, men avslutningen til Csaba Mester går utenfor.
    78'
    Inn: Melih Ibrahimoglu
    Ut: Raphael Galle
    Raphael Galle (Admira Wacker) erstattes av Melih Ibrahimoglu.
    78'
    Hjørnespark til Young Violets FK Austria Wien
    80'
    81'
    Florian Kopp
    Young Violets FK Austria Wien angriper på Generali Arena. Florian Kopp header utenfor.
    82'
    Angelo Gattermayer
    Admira Wacker avanserer forover i Wien. Angelo Gattermayer avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Jakob Scholler
    Ut: Patrick Puchegger
    Admira Wacker bytter ut Patrick Puchegger med Jakob Scholler.
    83'
    Inn: David Puczka
    Ut: George Davies
    George Davies (Admira Wacker) erstattes av David Puczka.
    83'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    86'
    Inn: Dejan Radonjic
    Ut: Csaba Mester
    Harald Suchard gjør dagens fjerde bytte i Wien, når han tar ut Csaba Mester og setter inn Dejan Radonjic.
    88'
    89'
    Reinhard Azubuike Young
    Admira Wacker fosser forover og Reinhard Azubuike Young fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.