I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Hjørnespark til Young Boys
    8'
    Mohamed Camara
    BSC Young Boys avanserer forover i Bern. Mohamed Camara avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Kan BSC Young Boys utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    8'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    11'
    Hjørnespark til Servette Geneva
    12'
    Ebrima Colley
    Målsjanse til BSC Young Boys! Ebrima Colley treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    17'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    17'
    20'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Servette Geneva angriper. Takuma Nishimura får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark Servette Geneva.
    22'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Servette Geneva like utenfor BSC Young Boys-området.
    23'
    24'
    BSC Young Boys fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    Frispark i en god posisjon for Servette Geneva!
    30'
    Steve Rouiller
    Steve Rouiller (Servette Geneva) header utenfor.
    30'
    Lukasz Lakomy (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    32'
    I Bern slår Lukasz Lakomy en corner fra venstre.
    32'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til Servette Geneva.
    35'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    37'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    39'
    Mål for Servette Geneva!
    Young Boys 0 - 1 Servette Geneva
    Mål: Alexis Antunes
    Målgivende: Timothe Cognat
    Alexis Antunes dundrer ballen i mål og Servette Geneva tar ledelsen 0-1 på Stadion Wankdorf. Flott spill fra Timothe Cognat før målet.
    42'
    44'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    45'
    45'
    Gult kort til Young Boys
    Dommer Fedayi San gir Mohamed Camara (BSC Young Boys) et gult kort.
    45'
    46'
    En av Servette Genevas spillere går i offside.
    48'
    Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (Servette Geneva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Fedayi San tildeler Servette Geneva en corner. Miroslav Stevanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Fedayi San signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    54'
    BSC Young Boys angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    56'
    59'
    60'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Joel Mugisha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Silvere Ganvoula, mens Joel Mvuka tar plass på benken.
    60'
    Inn: Joel Monteiro
    Ut: Ebrima Colley
    Raphael Wicky gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Ebrima Colley og setter inn Joel Monteiro.
    60'
    Inn: Darian Males
    Ut: Lukasz Lakomy
    BSC Young Boys bytter ut Lukasz Lakomy med Darian Males. Dette er det tredje byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    61'
    Silvere Ganvoula
    BSC Young Boys fosser forover og Silvere Ganvoula fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    64'
    67'
    67'
    Timothe Cognat (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    68'
    Gael Ondua
    Målsjanse! Gael Ondua (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    I Bern slår Timothe Cognat en corner fra høyre.
    70'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Theo Magnin
    Ut: Takuma Nishimura
    Servette Geneva gjør sitt første bytte. Takuma Nishimura erstattes av Theo Magnin.
    71'
    Inn: Cheikh Niasse
    Ut: Sandro Lauper
    Bytte for BSC Young Boys. Cheikh Niasse kommer inn for Sandro Lauper på Stadion Wankdorf.
    72'
    Fedayi San tildeler Servette Geneva en corner. Miroslav Stevanovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Inn: Noah Persson
    Ut: Jaouen Hadjam
    Jaouen Hadjam (BSC Young Boys) erstattes av Noah Persson.
    74'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    76'
    Theo Magnin
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Theo Magnin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.