Lois Openda (RB Leipzig) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    1'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Yussuf Poulsen
    RB Leipzig angriper. Yussuf Poulsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    3'
    Mål for RB Leipzig!
    Young Boys 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Mohamed Simakan
    Målgivende: David Raum
    Mohamed Simakan header ballen i mål og RB Leipzig leder dermed 0-1. Flott spill fra David Raum før målet.
    3'
    Enea Jorgji signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    6'
    Enea Jorgji signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    7'
    Enea Jorgji tildeler RB Leipzig en corner. David Raum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    11'
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    12'
    Xavi Simons
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Xavi Simons går utenfor.
    13'
    I Bern slår Ulisses Garcia en corner fra høyre.
    19'
    I Bern slår David Raum en corner fra høyre.
    26'
    27'
    Benjamin Henrichs
    Målsjanse! Benjamin Henrichs (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    32'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Meschak Elia
    Målgivende: Filip Ugrinic
    Meschak Elia scorer og utligner dermed til 1-1. Filip Ugrinic var nest sist på ballen.
    33'
    Enea Jorgji tildeler BSC Young Boys en corner. Ulisses Garcia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    BSC Young Boys fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    41'
    Gult kort til Young Boys
    Loris Benito
    Loris Benito (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    45'
    Kan RB Leipzig utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Enea Jorgji signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    46'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    48'
    48'
    48'
    48'
    David Raum (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    48'
    49'
    51'
    VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    53'
    Dommeren dømmer straffe til RB Leipzig
    54'
    Gult kort til RB Leipzig
    Kevin Kampl
    Dommeren gir Kevin Kampl (RB Leipzig) et gult kort.
    55'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    60'
    Sandro Lauper
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) får et gult kort av dommer Enea Jorgji.
    61'
    Frisparket tildelt RB Leipzig er farlig nær BSC Young Boyss målområde.
    62'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) header ballen mot mål, men BSC Young Boys klarerer.
    62'
    62'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Enea Jorgji blåser for offside på Stadion Wankdorf.
    64'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Yussuf Poulsen
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt første bytte for dagen. Benjamin Sesko erstatter Yussuf Poulsen.
    64'
    En av RB Leipzigs spillere går i offside.
    67'
    Xavi Simons
    Xavi Simons (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Lewin Blum
    Ut: Saidy Janko
    Raphael Wicky gjør dagens første bytte i Bern, når han tar ut Saidy Janko og setter inn Lewin Blum.
    69'
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Cedric Itten
    BSC Young Boys gjør sitt andre bytte. Cedric Itten erstattes av Silvere Ganvoula.
    69'
    BSC Young Boys angriper, men Enea Jorgji blåser for offside.
    72'
    Skudd på mål, Young Boys
    72'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Xavi Simons
    Sjanse til RB Leipzig! Xavi Simons er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Hjørnespark til RB Leipzig
    73'
    Young Boys 1 - 2 RB Leipzig
    Mål: Xaver Schlager
    Målgivende: Kevin Kampl
    Xaver Schlager dundrer ballen i mål og RB Leipzig tar ledelsen 1-2 på Stadion Wankdorf. Det er en fin assist fra Kevin Kampl.
    73'
    75'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til BSC Young Boys.
    76'
    Lewin Blum
    Lewin Blum (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Inn: Noah Persson
    Ut: Ulisses Garcia
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) erstattes av Noah Persson.
    77'
    Inn: Darian Males
    Ut: Sandro Lauper
    BSC Young Boys bytter ut Sandro Lauper med Darian Males. Dette er det fjerde byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    77'
    Emil Forsberg
    Emil Forsberg (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    RB Leipzig må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra BSC Young Boys.
    79'
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Emil Forsberg
    Bytte for RB Leipzig. Christoph Baumgartner kommer inn for Emil Forsberg på Stadion Wankdorf.
    79'
    Enea Jorgji tildeler BSC Young Boys en corner. Darian Males sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Cheikh Niasse
    BSC Young Boys bytter ut Cheikh Niasse med Jean-Pierre Nsame.
    85'
    RB Leipzig angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    87'
    Inn: Christopher Lenz
    Ut: Lois Openda
    RB Leipzig bytter ut Lois Openda med Christopher Lenz. Dette er det tredje byttet som Marco Rose gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Xavi Simons
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Timo Werner, mens Xavi Simons tar plass på benken.
    87'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'
    Mohamed Simakan
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Young Boys 1 - 3 RB Leipzig
    Mål: Benjamin Sesko
    Målgivende: Benjamin Henrichs
    Mål! Benjamin Sesko gir RB Leipzig en komfortabel 1-3 ledelse. Benjamin Henrichs sto for den målgivende pasningen.