BSC Young Boys angriper på Stadion Wankdorf. Nicolas Moumi Ngamaleu header utenfor.
    3'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til Ferencvarosi TC.
    5'
    Nicolas Moumi Ngamaleu (BSC Young Boys) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Ferencvarosi TC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    William Collum signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    9'
    Somalia ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    10'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Young Boys
    Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    13'
    Mål for Ferencvarosi TC!
    Young Boys 0 - 1 Ferencvarosi TC
    Mål: Franck Boli
    Franck Boli setter ballen i nettet og Ferencvarosi TC leder nå 0-1.
    14'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 1 Ferencvarosi TC
    Mål: Meschak Elia
    Målgivende: Silvan Hefti
    Meschak Elia scorer og utligningen er et faktum på Stadion Wankdorf. 1-1. Silvan Hefti sto for den målgivende pasningen.
    16'
    18'
    19'
    Cedric Zesiger
    Cedric Zesiger (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    19'
    Frispark i en god posisjon for Ferencvarosi TC!
    20'
    Somalia ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bern.
    21'
    Frispark BSC Young Boys.
    22'
    Gult kort til Ferencvarosi TC
    Igor Kharatin
    Igor Kharatin (Ferencvarosi TC) får et gult kort av dommer William Collum.
    22'
    Jordan Siebatcheu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    23'
    Ferencvarosi TC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Jordan Siebatcheu kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Wankdorf.
    25'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Ferencvarosi TC får straffe av William Collum på Stadion Wankdorf.
    25'
    Rødt kort til Young Boys
    Silvan Hefti
    Silvan Hefti (BSC Young Boys) må forlate banen etter at dommer William Collum trekker fram det røde kortet!
    25'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Endre Botka ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    26'
    Rødt kort!
    Spilleren på Young Boys får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    27'
    Ferencvarosi TC får tildelt et straffespark på Stadion Wankdorf. Myrto Uzuni tar straffen ... og bommer!
    27'
    VAR sjekker om det er straffe til Ferencvarosi TC
    29'
    Ingen straffe til Ferencvarosi TC
    29'
    29'
    Endre Botka er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    30'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    33'
    William Collum signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    36'
    Young Boys 2 - 1 Ferencvarosi TC
    Mål: Vincent Sierro
    Mål! BSC Young Boys tar ledelsen 2-1 ved Vincent Sierro.
    40'
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Myrto Uzuni (Ferencvarosi TC) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    44'
    Christian Fassnacht
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Christian Fassnacht fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+4
    45'+4
    Aissa Laidouni
    Ferencvarosi TC angriper. Aissa Laidouni får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+4
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    47'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Dommer William Collum gir Aissa Laidouni (Ferencvarosi TC) et gult kort.
    48'
    William Collum signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    52'
    Myrto Uzuni (Ferencvarosi TC) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    53'
    I Bern slår Vincent Sierro en corner fra høyre.
    54'
    Målsjanse! Meschak Elia (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Frispark Ferencvarosi TC.
    55'
    Oleksandr Zubkov
    Sjanse til Ferencvarosi TC! Oleksandr Zubkov er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    William Collum tildeler Ferencvarosi TC en corner. Myrto Uzuni sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Endre Botka
    Endre Botka (Ferencvarosi TC) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    57'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Wilfried Kanga
    Ut: Jordan Siebatcheu
    BSC Young Boys bytter ut Jordan Siebatcheu med Wilfried Kanga.
    58'
    59'
    Mohamed Camara
    Sjanse i Bern! Mohamed Camara (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Myrto Uzuni (Ferencvarosi TC) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    62'
    Young Boys 3 - 1 Ferencvarosi TC
    Mål: Ulisses Garcia
    Ulisses Garcia øker BSC Young Boyss ledelse til 3-1!
    65'
    Myrto Uzuni
    Målsjanse til Ferencvarosi TC! Myrto Uzuni treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Spillerbytte - Ferencvarosi TC
    Inn: Ryan Mmaee
    Ut: Endre Botka
    Endre Botka (Ferencvarosi TC) erstattes av Ryan Mmaee.
    68'
    69'
    Miha Blazic
    Miha Blazic (Ferencvarosi TC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    William Collum tildeler BSC Young Boys en corner. Ulisses Garcia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    William Collum signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC.
    73'
    Oleksandr Zubkov (Ferencvarosi TC) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    74'
    Miha Blazic
    Miha Blazic (Ferencvarosi TC) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Vincent Sierro
    David Wagner gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Vincent Sierro og setter inn Fabian Rieder.
    76'
    Inn: Robert Mak
    Ut: Oleksandr Zubkov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ferencvarosi TC. Inn kommer Robert Mak, mens Oleksandr Zubkov tar plass på benken.
    79'
    BSC Young Boys avanserer forover i Bern. Nicolas Moumi Ngamaleu avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside.
    82'
    Young Boys 3 - 2 Ferencvarosi TC
    Målgivende: Ryan Mmaee
    Ferencvarosi TC reduserer til 3-2 etter et mål av Franck Boli. Det er en fin assist fra Ryan Mmaee.