Dommeren blåser i gang dagens kamp i Bern.
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 0 FC Winterthur
    Mål: Silvere Ganvoula
    Målgivende: Filip Ugrinic
    Mål! Silvere Ganvoula gir BSC Young Boys ledelsen 1-0 i Bern. Flott spill fra Filip Ugrinic før målet.
    3'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til Winterthur.
    4'
    Young Boys 2 - 0 FC Winterthur
    Mål: Joel Monteiro
    Målgivende: Cedric Itten
    BSC Young Boys går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Joel Monteiro. Cedric Itten sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Skudd utenfor mål, FC Winterthur
    9'
    Filip Ugrinic
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    10'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Aldin Turkes
    Winterthur fosser forover og Aldin Turkes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Hjørnespark til FC Winterthur
    15'
    16'
    Matteo Di Giusto
    Winterthur angriper i Bern. Matteo Di Giusto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    16'
    Winterthur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Hjørnespark til Young Boys
    18'
    Aurele Amenda
    Aurele Amenda (BSC Young Boys) visar framfötterna men nickar utanför.
    18'
    Joel Monteiro
    Sjanse til BSC Young Boys! Joel Monteiro er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    FC Winterthur, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark til Winterthur på halvdelen til BSC Young Boys.
    20'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    21'
    29'
    Joel Monteiro (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Noah Persson
    BSC Young Boys angriper i Bern. Noah Persson fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    BSC Young Boys avanserer forover i Bern. Filip Ugrinic avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Frispark Winterthur.
    35'
    Frispark for Winterthur på egen banehalvdel.
    37'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til Winterthur på egen banehalvdel.
    37'
    Mål for FC Winterthur!
    Young Boys 2 - 1 FC Winterthur
    Mål: Samuel Ballet
    Målgivende: Alexandre Jankewitz
    Samuel Ballet scorer og reduserer dermed til 2-1. Alexandre Jankewitz var nest sist på ballen.
    38'
    42'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark BSC Young Boys.
    44'
    Winterthur må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra BSC Young Boys.
    45'
    Young Boys 3 - 1 FC Winterthur
    Mål: Fabian Rieder
    Fabian Rieder øker BSC Young Boyss ledelse til 3-1!
    45'+2
    Spillerbytte - FC Winterthur
    Inn: Thibault Corbaz
    Ut: Matteo Di Giusto
    Patrick Rahmen gjør dagens første bytte i Bern, når han tar ut Matteo Di Giusto og setter inn Thibault Corbaz.
    46'
    Inn: Tobias Schattin
    Ut: Souleymane Diaby
    Winterthur bytter ut Souleymane Diaby med Tobias Schattin. Dette er det andre byttet som Patrick Rahmen gjør i dagens kamp.
    46'
    Skudd på mål, FC Winterthur
    47'
    47'
    47'
    Samuel Ballet
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Samuel Ballet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    48'
    Nishan Burkart
    Nishan Burkart (Winterthur) header rett i tverrliggeren!
    49'
    Young Boys 4 - 1 FC Winterthur
    Mål: Cedric Itten
    Mål! Cedric Itten øker ledelsen til 4-1. Det er en fin assist fra Filip Ugrinic.
    50'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    59'
    59'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Lewin Blum
    Ut: Noah Persson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Lewin Blum, mens Noah Persson tar plass på benken.
    59'
    Inn: Sayfallah Ltaief
    Ut: Nishan Burkart
    Patrick Rahmen (Winterthur) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sayfallah Ltaief erstatter Nishan Burkart.
    59'
    61'
    Gult kort til FC Winterthur
    Silvan Sidler
    Silvan Sidler (Winterthur) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Lukasz Lakomy
    Lukasz Lakomy (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Silvere Ganvoula
    Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    66'
    66'
    Gult kort til Young Boys
    Dommeren gir Filip Ugrinic (BSC Young Boys) et gult kort.
    67'
    VAR sjekker om det er straffe til Young Boys
    67'
    Ingen straffe til Young Boys
    69'
    69'
    72'
    72'
    Inn: Darian Males
    Ut: Filip Ugrinic
    Bytte for BSC Young Boys. Darian Males kommer inn for Filip Ugrinic på Stadion Wankdorf.
    72'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Silvere Ganvoula
    BSC Young Boys gjør sitt tredje bytte. Silvere Ganvoula erstattes av Jean-Pierre Nsame.
    72'
    73'
    Inn: Adrian Gantenbein
    Ut: Silvan Sidler
    Winterthur bytter ut Silvan Sidler med Adrian Gantenbein. Dette er det fjerde byttet som Patrick Rahmen gjør i dagens kamp.
    74'
    Jean-Pierre Nsame
    Målsjanse til BSC Young Boys! Jean-Pierre Nsame treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    75'
    76'
    77'
    Sayfallah Ltaief
    Dommer Sven Wolfensberger gir Sayfallah Ltaief (Winterthur) et gult kort.
    77'
    Young Boys 4 - 2 FC Winterthur
    Mål: Sayfallah Ltaief
    Winterthur reduserer til 4-2 etter et mål av Sayfallah Ltaief.
    78'
    Målet til FC Winterthur sjekkes av VAR
    79'
    Målet til FC Winterthur blir stående
    80'
    Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    80'
    82'
    Inn: Samir Ramizi
    Ut: Aldin Turkes
    Aldin Turkes (Winterthur) erstattes av Samir Ramizi.
    84'
    Thibault Corbaz
    Thibault Corbaz (Winterthur) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    85'
    Inn: Meschak Elia
    Ut: Cedric Itten
    BSC Young Boys bytter ut Cedric Itten med Meschak Elia.
    85'
    Inn: Kastriot Imeri
    Ut: Joel Monteiro
    BSC Young Boys bytter ut Joel Monteiro med Kastriot Imeri.
    85'
    BSC Young Boys avanserer forover i Bern. Lukasz Lakomy avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    87'
    Alexandre Jankewitz
    Alexandre Jankewitz (Winterthur) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Kastriot Imeri
    BSC Young Boys angriper i Bern. Kastriot Imeri fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Young Boys 5 - 2 FC Winterthur
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Mål! Jean-Pierre Nsame øker BSC Young Boyss ledelse til 5-2 på Stadion Wankdorf.
    90'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til Winterthur like utenfor BSC Young Boys-området.