Frispark i en god posisjon for BSC Young Boys!
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Ulisses Garcia avslutter utenfor.
    8'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til St. Gallen.
    10'
    Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) prøver å heade ballen i mål på Stadion Wankdorf, men mislykkes.
    11'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Skudd på mål, Young Boys
    11'
    11'
    12'
    St. Gallen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    17'
    BSC Young Boys avanserer forover og Jean-Pierre Nsame kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    17'
    17'
    Frispark for St. Gallen på egen banehalvdel.
    20'
    FC St. Gallen 1879 scorer selvmål!
    Young Boys 1 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Jozo Stanic
    Selvmål! Jozo Stanic kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-0!
    22'
    Målsjanse! Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    25'
    Frispark BSC Young Boys.
    27'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til St. Gallen på egen banehalvdel.
    27'
    Mattia Zanotti
    St. Gallen angriper. Mattia Zanotti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside.
    30'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 2 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Målgivende: Lewin Blum
    Jean-Pierre Nsame øker BSC Young Boyss ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Lewin Blum.
    33'
    St. Gallen angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    35'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til St. Gallen.
    38'
    Chadrac Akolo
    St. Gallen fosser forover og Chadrac Akolo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    40'
    Mattia Zanotti (St. Gallen) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    44'
    I Bern slår Jordi Quintilla en corner fra høyre.
    45'
    Sjanse i Bern! Chadrac Akolo (St. Gallen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    Willem Geubbels
    Målsjanse til St. Gallen! Willem Geubbels treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Albert Vallci
    St. Gallen angriper i Bern. Albert Vallci avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Mihailo Stevanovic
    Ut: Gregory Karlen
    St. Gallen bytter ut Gregory Karlen med Mihailo Stevanovic. Dette er det første byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Nikolaj Moller
    Ut: Willem Geubbels
    Peter Zeidler (St. Gallen) gjør sitt andre bytte for dagen. Nikolaj Moller erstatter Willem Geubbels.
    46'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Christian Witzig
    Bytte for St. Gallen. Bastien Toma kommer inn for Christian Witzig på Stadion Wankdorf.
    46'
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Jean-Pierre Nsame avslutter utenfor.
    46'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    49'
    Young Boys 3 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål! Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) header inn 3-0 på Stadion Wankdorf. Lewin Blum sto for den målgivende pasningen.
    49'
    52'
    53'
    54'
    54'
    Lukas Gortler
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Lukas Gortler fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    BSC Young Boys angriper i Bern. Jean-Pierre Nsame avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Meschak Elia
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Meschak Elia går utenfor.
    57'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    59'
    Sandro Lauper
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    62'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Darian Males
    Ut: Joel Monteiro
    BSC Young Boys gjør sitt første bytte. Joel Monteiro erstattes av Darian Males.
    62'
    Inn: Lukasz Lakomy
    Ut: Filip Ugrinic
    Raphael Wicky gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Filip Ugrinic og setter inn Lukasz Lakomy.
    63'
    63'
    Chadrac Akolo (St. Gallen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Inn: Chima Okoroji
    Ut: Isaac Schmidt
    Peter Zeidler gjør dagens fjerde bytte i Bern, når han tar ut Isaac Schmidt og setter inn Chima Okoroji.
    67'
    En av BSC Young Boyss spillere går i offside.
    70'
    70'
    Frispark St. Gallen.
    72'
    Målsjanse! Chadrac Akolo (St. Gallen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Jean-Pierre Nsame
    BSC Young Boys bytter ut Jean-Pierre Nsame med Silvere Ganvoula.
    73'
    Inn: Albin Krasniqi
    Ut: Lukas Gortler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Gallen. Inn kommer Albin Krasniqi, mens Lukas Gortler tar plass på benken.
    76'
    Nikolaj Moller
    Nikolaj Moller (St. Gallen) header utenfor.
    77'
    St. Gallen angriper i Bern. Chadrac Akolo fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Noah Persson
    Ut: Ulisses Garcia
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) erstattes av Noah Persson.
    80'
    Inn: Fabian Lustenberger
    Ut: Sandro Lauper
    Raphael Wicky (BSC Young Boys) gjør sitt femte bytte for dagen. Fabian Lustenberger erstatter Sandro Lauper.
    81'
    Cheikh Niasse
    Målsjanse! Cheikh Niasse (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    86'
    Albin Krasniqi
    St. Gallen angriper, men avslutningen til Albin Krasniqi går utenfor.
    87'
    90'
    Urs Schnyder tildeler St. Gallen en corner. Bastien Toma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.