I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Lukas Gortler
    Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    15'
    Adrien Jaccottet signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    15'
    Adrien Jaccottet signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    18'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    18'
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 angriper i Bern. Kwadwo Duah fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    19'
    Gult kort til Young Boys
    Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    21'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    22'
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC St. Gallen 1879.
    23'
    Fabian Lustenberger
    Dommeren gir Fabian Lustenberger (BSC Young Boys) et gult kort.
    23'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    25'
    26'
    Frispark BSC Young Boys.
    27'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    33'
    Offside! Kwadwo Duah blir vinket av og FC St. Gallen 1879 må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 avanserer forover i Bern. Kwadwo Duah avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    39'
    Chukwubuike Adamu
    Målsjanse til FC St. Gallen 1879! Chukwubuike Adamu treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Miro Muheim
    Miro Muheim (FC St. Gallen 1879) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    41'
    En av BSC Young Boyss spillere går i offside.
    42'
    Adrien Jaccottet signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    44'
    Thody Elie Youan
    Dommer Adrien Jaccottet viser Thody Elie Youan (FC St. Gallen 1879) det gule kortet.
    44'
    45'+1
    Cedric Zesiger
    Cedric Zesiger (BSC Young Boys) header utenfor.
    45'+1
    Adrien Jaccottet signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    48'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Victor Ruiz Abril med Jeremy Guillemenot.
    50'
    50'
    Marvin Spielmann
    Målsjanse! Marvin Spielmann (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    53'
    57'
    57'
    Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) får et gult kort av dommer Adrien Jaccottet.
    57'
    58'
    Inn: Musah Nuhu
    Ut: Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt andre bytte. Kwadwo Duah erstattes av Musah Nuhu.
    59'
    Inn: Tim Staubli
    Ut: Thody Elie Youan
    Bytte for FC St. Gallen 1879. Tim Staubli kommer inn for Thody Elie Youan på Stadion Wankdorf.
    59'
    59'
    62'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Christopher Martins
    Mål! Christopher Martins (BSC Young Boys) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Stadion Wankdorf.
    62'
    Adrien Jaccottet signaliserer et frispark til BSC Young Boys like utenfor FC St. Gallen 1879-området.
    63'
    Euclides Cabral
    Euclides Cabral (FC St. Gallen 1879) pådrar seg et gult kort.
    64'
    Skudd på mål, Young Boys
    64'
    64'
    66'
    67'
    69'
    Tim Staubli
    FC St. Gallen 1879 avanserer forover i Bern. Tim Staubli avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    72'
    Marvin Spielmann (BSC Young Boys) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Wankdorf.
    72'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Meschak Elia
    Ut: Marvin Spielmann
    Meschak Elia (BSC Young Boys) erstatter Marvin Spielmann som ser ut til å måtte forlate Stadion Wankdorf med en skade.
    73'
    75'
    77'
    77'
    Inn: Michel Aebischer
    Ut: Christopher Martins
    Gerardo Seoane (BSC Young Boys) gjør sitt andre bytte for dagen. Michel Aebischer erstatter Christopher Martins.
    77'
    Inn: Boris Babic
    Ut: Basil Stillhart
    Peter Zeidler gjør dagens fjerde bytte i Bern, når han tar ut Basil Stillhart og setter inn Boris Babic.
    80'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Felix Mambimbi
    BSC Young Boys bytter ut Felix Khonde Mambimbi med Jean-Pierre Nsame. Dette er det tredje byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Silvan Hefti
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) erstattes av Silvan Hefti.
    81'
    Inn: Mohamed Camara
    Ut: Quentin Maceiras
    Gerardo Seoane gjør dagens femte bytte i Bern, når han tar ut Quentin Maceiras og setter inn Mohamed Camara.
    81'
    82'
    Young Boys 2 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame øker BSC Young Boyss ledelse til 2-0!
    83'
    Christian Fassnacht
    Christian Fassnacht (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Adrien Jaccottet tildeler BSC Young Boys en corner. Michel Aebischer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.